• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    EDASX: dnes jsem tam byl a byl tam architekt co to ma na svedomi a par lidi z Jelena
    ATAN
    ATAN --- ---
    EDASX: prestehovali se ze Zabaka?
    EDASX
    EDASX --- ---
    ANDULKASAFAROVA: Na Labáku se ted schází policejní smetánka jsem slyšel.
    ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    Ahoj, sorry za OT, ale neni tu mezi vami nahodou nekdo z MP? Diky L.
    SHERIMOON
    SHERIMOON --- ---
    lol, sedmá pečeť se rozlomila. dopolko byl u Fóra stánek s nějakou peticí Listu Jaromíra Soukupa. po poledni to vypadalo, že balej, aby stihli soudkyni Barbaru
    RSZ
    RSZ --- ---
    ZICHY: to je prdel co? nikdy nevíš jestli projedeš, nebo budeš muset s brekem využít objížďku.
    V poslední době jsem teda na všechny zákazy sral, ostatně jako každej druhej.
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    JONAS3: jo sry, tak třetí rok:) tím pádem asi jedna pětiletka stačit nebude...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ZICHY: Jen pro upřesnění, trvá to už 3. rok.
    To bude jako s tím přistáním na Marsu a hotovou D1 u Humpolce. Můžeme k tomu přidat i slavnostní otevření Horákovky.
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    hele takovej evergreen, už jsem se teda ptal před cca 3/4 rokem...na Horákový je to skrytá kamera nebo nějakej sociální experiment??? nebo jak si mám vysvětlit dopravní omezení (trvající druhým rokem?) a přitom jezdit furt po rozmrdaný silnici...chápu to dobře, že maj celou Horákovou jako pětiletku nebo jako jak jako?
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: V Liberci nejseš úspěšnej podnikatel, pokud se nebojíš každýho auta, který ti náhodou zastaví před barákem.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Pan Vařil, slušný člověk a úspěšný podnikatel

Liberecký podnikatel vystřelil po mladé rodině, teď mu hrozí osm let - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...strelba-brokovnice-dopravni-podnik-policie.A190210_210911_liberec-zpravy_rko
    KRYSPIN
    KRYSPIN --- ---
    MAGGIE: jojo. Bylo to slyšet až v Pavlovicích. Takže super. Nemusel jsem u toho být a slyšel jsem všechno :-))
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    dnešní Monkey Business pecka, takových openair koncertů před radnicí vícero, prosím :)

JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    JONAS3: naproti do Siesty nebo jak se to jmenuje, to je taky luxusní lokál
    ANS
    ANS --- ---
    JONAS3: žabák?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Kam se vůbec přesunula galerka, když byl Labák zavřený?
    P_T
    P_T --- ---
    takže měníme žabák na labák a jedeme dál..?
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    KRYSPIN: tvl labák tu byl ještě před Libercem - Tržní náměstí
    ATAN
    ATAN --- ---
    Je to nejaky hype. Take jsem o tom nikdy neslysel, az kdyz mi to rekl kamos. :D
    KRYSPIN
    KRYSPIN --- ---
    Hele a kde vůbec ten labak je? Slyším o něm poprvé ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam