• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    GECKO
    GECKO --- ---
    JIGGYBIGGIE: Asi nevyzkouším... nechci zbytečně hejtovat ale napíšu proč. Jednak jsem kluk z baráku, takže jsem většinu údržby viděl dělat tátu a dědu... a taky jsem jeden barák postavil a bydlím v něm a většinu toho, co se tam nabízí si pro sebe zvládnu v menším udělat sám. (A na větší akce mám pořád ještě vyzkoušené a funkční kontakty).

Ale... jeden člověk, co o sobě tvrdí, že dělá všechno od hrubý zedničiny typu pokládka zámkovky (což je halda kopání a stěhování štěrku, hutnění atd, přesuny hromady dost těžkýho materiálu) přes malíře/lakýrníka, truhláře po instalatéra a dokonce fušuje i do elektriky - jestli teda dobře chápu "výměna a opravy zásuvek"(na což by měl mít odborné vzdělání a kvalifikaci podle vzhl. 50) na mě prostě moc důvěryhodně nepůsobí... tak ti nevím... je to spíš hodinovej manžel, co bude dělat spíš menší údržbu, nebo se v nějakým řemesle fakt profiluje? Promiň, prostě nevěřím tomu, že stejně kvalitně někdo udělá dlažby jako vyrobí atypické schody.

Ceny nemá smysl řešit, pokud to lidi platěj, tak proč ne... ale cena za dopravu je zajímavá.. jako že do Hokejky dojede za 500 ale k nám na Rádlo za 70 Kč, protože to je mimo Liberec? a cca 10km?
    JIGGYBIGGIE
    JIGGYBIGGIE --- ---
    GECKO: Díky za zpětnou vazbu, koukala jsem na stránky a nějaké činnosti se tam dublovaly, tak jsme to zjednodušili..Ale k tvé otázce - umí to, vyzkoušej :) a vercajk na to má taky. Je to kluk z vesnice, kterýho baví manuální práce, práce se dřevem, pracoval v truhlářský a instalaterský firmě. Samozřejmě umí odhadnout, na co má kapacitu a na co ne, to ale záleží na konkrétní domluvě
    GECKO
    GECKO --- ---
    JIGGYBIGGIE: Teda, podle seznamu činností dobrej Ferda Mravenec... to jako tohle všechno fakt umí dobře dělat, má na to vercajk a přiměřené znalosti?
    JIGGYBIGGIE
    JIGGYBIGGIE --- ---
    Liberec a okolí: Hledáte šikovného řemeslníka, popř. parťáka? Tady je Jaroslav Motýľ: http://www.remeslnik-liberec.cz/
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Nevím, ale dnes mne “pobavilo”, když jsem vezla syna do ZUŠ, jak pod mostem nad Sokolovskou ulici bylo omezení rychlosti na 30 a následně pruh z centra úplně zatarasen kužely, žádná zmínka o zúžení do jednoho pruhu apod. Jako ještě ze skoro nikdo v tu dobu nejel, anžto by tam díky tomu mohla být slušná hromadná nehoda.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    JESTEDMAN: kde zase co vyvadeli?
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    CERMINEK: i Růžodol, ale už to jede
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    FYI celý Františkov je bez elektřiny :)
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    ANS: já stejne porad nechapu, ze tolik let po revoluci mame stale dalnici v centru a nedelame nic s tim, abychom se ji zbavili. Kdyby aspon sla zakryt pod zem aspon v tom centru. Treba Frantiskov je za dvojitou hradbou (dalnice + zeleznice). Frantiskovska ulice z centra konci nadhernym vyhledem na vyjezd z tunelu.
    TABBY
    TABBY --- ---
    Liberec chce najít potopenou ponorku Reichenberg – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/domaci/504596-liberec-chce-najit-potopenou-ponorku-reichenberg.html
    RSZ
    RSZ --- ---
    JESTEDMAN: bohužel blešák nedávám, soboty bejvám pryč. Kdyžtak samo koupím za dvě kila v armyshopu, jen mě napadlo, že je to taková blbost co míval doma každej.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    RSZ: mívali standardně ty dva dedenorni v dodávce na blešáku, snad za pade, kdybys nesehnal, ozvi se, někde jí najdu
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    RSZ: hulihuli?.]]
    RSZ
    RSZ --- ---
    CDR: nejlíp, ale je to fuk
    CDR
    CDR --- ---
    RSZ: s chobotem? :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    Nemáte někdo volnou plynovou masku? Za víno třeba..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam