• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    GASPODA
    GASPODA --- ---
    Shanim maly kancl v Libu/Vrataku, napr. nejakej nevyuzitej prostor ve firme apod. Klidne i klidnejsi sdilena mistnost. Kdyztak posta, dik.
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    od ty doby, co zavreli Zabaka, to s tim radenim jde z kopce
    BLIND
    BLIND --- ---
    Díky oběma.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    BLIND: jedinej hodinář v Liberci je Tonda Kodýtek, kterej sedí v Soliteru na náměstí na horním rohu Pražský, všichni ostatní jsou vyměňovači baterek
    ATAN
    ATAN --- ---
    BLIND: parkrat jsem daval hodinky hodinari u soudu, kousek od kostela, na krizovatce.
    BLIND
    BLIND --- ---
    Je pátek a filtr mlčí. Neznáte nějakého šikovného hodináře v Liberci? Jde vyčištění a výměnu banálních věcí. Má to vůbec smysl takhle řešit, nebo zajít do prvního hodinářství na které narazím?
    RSZ
    RSZ --- ---
    Jak vyvést stamiliony z dopravního podniku? Plán vznikal už v roce 2016: https://liberec.idnes.cz/redir.aspx?c=A190612_170420_liberec-zpravy_tml&x=socialky_android_z
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    P_T: foťák jsem nakonec dal do Stráže do MJ Electronic, recenze na Googlu byly tak napůl, tak poreferuju až bude hotovo
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    CDR: já vim, máš vzornou docházku
    CDR
    CDR --- ---
    GRYFY: já se tam školím pravidelně!
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    zkopirovano z fb profilu Azylu:
    POZOR ČTĚTE!!!!
    AZYL POTŘEBUJE VAŠÍ POMOC !!!

Dobrý den všem, je to již dva roky co nás pan Smetana s panem Frydrychem tahají neúspěšně po soudech.... Zatím s našimi právníky to nějak zvládáme...

O to horší situace je na městě. Magistrát města Liberce opakovaně nedoporučil změnu Územního plánu týkající se budovy, ve které se nachází pivní bar Azyl. Tato budova je v Územním plánu města Liberce CHYBNĚ zapsána do ploch školství, přestože tomuto účelu nikdy nesloužila. Tento stav znemožňuje kolaudaci stavby pro účely organizace hudebních akcí atd.

Zastupitelstvo má na konci tohoto měsíce rozhodnout, zda je Azyl místem, které má celoměstský význam a tudíž povolit změnu územního plánu.
    Proto, kdo by chtěl podpořit Azyl podepsáním petice za to, že Azyl má zcelajistě celoměstský význam, může tak učinit od 13.6. do 24.6. přímo na hospodě u prvního stolu.

Sdílejte a podepisujte.
    Za Azyl děkuje Jan Horáček nebo-li Hans, provozovatel Azylu.
    P_T
    P_T --- ---
    ZORBEN: Mam podobnej prolem s TZ70 a asi to budu muset zkusit sam. Rozborka a sborka fotaku samotnyho je dost jednoducha, ale problem je, ze musis rozebrat i objektiv a to uz je vyssi divci. Opravari chteji vymenit objektiv, coz stoji jako novej fotak... Jestlis nekoho sehnal, tak dej vedet pls.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    CERMINEK: samozřejmě
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Netušíte někdo jak je na tom přehrada na Fojtce? Dá se tam už koupat?
    TBC
    TBC --- ---
    Nevite v LBC o nejake cistirne kobercu? Sveril bych jim rad par "persanu" z chalupy.
    RSZ
    RSZ --- ---
    AQUALOCO: taky tam bejvala vždycky houpačka do hloubky, na malý skále máš zase slajsnu - s duší nebo malým člunem je to prdel, jezdíme furt dokola. Ale pod splav jako v preperich nevlezes no, a hloubka je tam taky mensi
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    RSZ: si zvykneš, loni tam kvůli žb stavbě průplavu pro ryby/hydroel. apod. měli asi 40 íčko přes vodu na 10m - , dá se vylýzt na zeď + jump, když to jde přes splav tak taky ok s prckama spousta zábavy pro rodiče!
    RSZ
    RSZ --- ---
    AQUALOCO: do přepeř jsem jezdil jako prcek furt, splav dobrej, koupání taky, ale nějak se mi to nelíbí u tý fabriky, radši dolánky nebo malá skála
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    RSZ: kdyby měl někdo žízeň, tak koupání a stánek na splavu (Jizery) v Přepeřích taky dobrý.. klidnej hlubokej úsek na plavání min. 0,5km
    RSZ
    RSZ --- ---
    Koupací hlášení : Jizera zatím luxusně čistá, žádná ganga jako v létě (ale ledová). Machac dobrej, minimum lidí a voda jde (a je teplá), podle hygieny jedna z posledních šancí na koupání než to zezelená. Kupodivu v liberecký přehradě zatím voda taky parádní, bohužel bez otestování teploty:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam