• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    GECKO
    GECKO --- ---
    EDASX: Tyhle ne, hořej CityBusy.. to novější nízkopodlažní... DPMLJ teď jeden olítanje koupil ze Zlína ale ještě nejezdí (tuten https://seznam-autobusu.cz/vuz/16014 )...

Tak holt, kdyby se posledních 15 let nepracovalo na to, aby se DP přesunul k BusLinu, nemusely by se teď nakupovat olítaný pixly no.. ale zas ty pražský karosy stály 100k kus a to asi ještě něco najezděj... že se zastavil neznamená, že chcíp úplně. Ty Mercedesy byly o dost dražší...
    EDASX
    EDASX --- ---
    RSZ: dost horej tyhle kusy, takze tady to dopadlo dobře
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Kolegyně mi dnes říkala, že snad je někde u Casty udělané letní kino, je to tak? Pokud ano, zatím jsem nedohledala nic bližšího, ideálně třeba program. Nevíte o tom někdo něco?
    TABBY
    TABBY --- ---
    RSZ: No v te krizovatce nahore by to bylo teprve pusobive ;)
    CDR
    CDR --- ---
    nejsem moc velký aktivista a taky nejsem moc velký milovník cajtů. Ale bezprizorní autogen (acetylén? nejsem odborník) mě trochu znervóznil. Přišlo mi to nebezpečné. Sedmá hodina večerní a nikdo kolem. Zavolal jsem měšťáky.

RSZ
    RSZ --- ---
    dneska to jeden z těch kloubovejch starejch sráčů vzdal:)

MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    RSZ: Jojo Gruners.o) Ten stín tam chybí, to jo... ale ono skoro všude - i ten kemp je na slunku...
    RSZ
    RSZ --- ---
    MUFLONEK: zmrzlina v uhystu (Gruners?) ochutnána, uhyst je vůbec pěkný místo s tím opuštěným zámkem a fabrikou se starým náhonem. Surfspot se mi zdál na parkování asi nejhezčí, ale není tam (zatím) žádnej stín, tak jsme parkovali u Uhystu a na psí pláž u boxbergu zajeli na kolech.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    RSZ: Mně taky.o)))) Ale jezdíme na tu stranu od Boxbergu - surfspot... Jinak příště až tam budete, tak musíte na fischbrötchen nebo fischsuppe k Uwemu do Sprey a cestou zpátky se stavit na zmrzlinu v Uhystu.o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    MUFLONEK: mně se elektrárna líbí, ale pokud to někoho děsí, stačí jít na pláž směr boxberg a nechá ji za zády:)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    RSZ: a ten pohled z jedné strany nadherná marina a les a z protější... ten mě dostal...
    RSZ
    RSZ --- ---
    MUFLONEK: barwaldersee fakt asi nejlepší voda široko daleko, i koupání

RSZ
    RSZ --- ---
    VYHULENY_UFO: za to že si neschopnej čůrák nemůže liberec
    EDASX
    EDASX --- ---
    ocividne si nebyl u zabaka... oh wait
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Františkov je opět bez proudu...
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    EDASX: je připravenej vrt prej...
    EDASX
    EDASX --- ---
    RSZ: snad bude jeste nejaka voda ;-)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    A další dobrá zpráva, zdražíme si opravy
    Liberec chce urychlit opravy silnic, firmy mají platit nájem za staveniště - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/.../zpravy/liberec-opravy-silnic-firmy-najem.A190621_153428_liberec-zpravy_jape
    (místo toho, aby se stanovil ve smlouvě reálný termín dokončení a ten se vymáhal, a vymáhaly se penále při nedodžení)
    RSZ
    RSZ --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam