• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    ACHERON: dolident, průmyslová zóna jih nebo nová zubařka na harcovských kolejích
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    ahoj, poradil by mi nekdo v Liberci (ale klidne i v turnove nebo jablonci pokud by lepsi nebylo) dobrého zubaře, který to umí s dětmi? syn ma v ordinaci paniku kvuli předešlé hospitalizaci a posledni zubař to řešil tím, že na něho řval (no more jako) a obecně mam pocit ze se u českých zubařů s možností, že tam přijde dítě, moc nepočítá:)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Tak podle tohoto už se připravuje nový povrch.
    Uzavírka ulice Dr. Horákové – úsek U Potůčku – Mostecká
    https://bezpecnadoprava.liberec.cz/uzavirky-v-roce-2019/266-uzavirka-horakova

Jinak k tématu mluví i dotaz, který je informačně zcela vyčerpávající. Je tam naopříklad datum dotazu i odpovědi, je tam i termín, aby měl člověk představu... A pak je tam kouzelná věta "Situace těchto staveb můžeme zveřejnit na portálu bezpecnadoprava.liberec.cz." Můžeme, ale nezveřejníme :D
    Dr. M. Horákové – 3. etapa U Potůčku – Mostecká
    https://bezpecnadoprava.liberec.cz/...-podnety-a-navrhy/223-dr-m-horakove-3-etapa-u-potucku-mostecka
    CDR
    CDR --- ---
    njn :)
    Posledně jsme konstatoval (jsem neřidč), že Liberec je město, po kterém se nedá jezdit autem, to bylo každé léto.
    Teď to upgradeovali na stav, kdy se po něm nedá chodit ani s kočárkem, na některých místech ani bez kočárku .)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    CDR: Kilometr za 4 měsíce? Tsss. Vem si, jak jedou na horákovce. Tam jedou 10 metrů za měsíc.
    A teď, když už před 3 týdny zmizely stroje, je to pořád s omezením a nic se tam neděje.
    CDR
    CDR --- ---
    sledujete někdo rychlost, jak se dělá přeložka parovodu z koryta Nisy na zakopaný, hmm, horkovod (prostě trubky s horkou vodou)?
    Asi jsem rejpal, ale bydlím poblíž a hrozně mě to omezuje. Musím chodit "obcházkami", když mám kočárek se synem, tak je to úplný peklo.
    Úsek od krajskýho úřadu ke křižovatce u Babylónu dělají tuším už 4 měsíce, mamrdi. Je to něco okolo kilometru.
    Chodím okolo každý den do práce, některé týdny tam nevidím nikoho, pokud ano, tak je to jednou týdně.
    Prý jim chybí lidé - konkrétně svářeči.
    Pro mě je to stejně nepochopitelné. To ty smlouvy nejsou městem nasmlouvány nějak rozumně, aby tam byli časový limity?
    Nebo tam mají "Zemanovský artikul" bez vymezení času?

btw . 130 km plynovodu Nordtream II v Dánsku chtějí Rusové udělat za 5 týdnů.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    ERVIN: řešili jsme to jinde. Liboc zkusíme poptat.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CERMINEK: Dělali jste to v Livoxu? Tam jsem tyhle věci vozil já... pokud to nejsou ti, co vás chtěj vohulit.
    NYCK
    NYCK --- ---
    jako dobrá poradna prý teď funguje Ovčáčkůf profil
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Nevíte o někom, kdo má k dispozici scanner na A0?
    Potřebujeme digitalizovat nějaké výkresy a tam, kde jsme nechali dělat první vlnu nám dali nesmyslnou cenu.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Já zase sháním někoho na drobné stavební práce. Někoho, kdo vykope a odveze starý sušák na prádlo, a udělá nový, svaří, natře, zabetonuje. Na dohodu, pro naše SVJ.
    NAILER
    NAILER --- ---
    u žabáka i v labáku jsem se už ptal, poslali mě sem. sháníme někoho ověřenýho na pomoc s úklidem, nějaký tipy/kontakty? dík!
    RSZ
    RSZ --- ---
    koupák v Hejnicích fér, trochu kalná přírodní voda, ale málo lidí a hezký

CDR
    CDR --- ---
    FUCKENBRAU: možné je vše, nejsem neomylný ani vševědoucí. Ale indicie jsou proti Nečesanému. Obzvláště kombo piko a maty jsou docela dobrým důvodem, proč by takhle nesmyslný čin udělal.
    Kdokoliv z nás bez boahtýho taťky by už bručel.
    TABBY
    TABBY --- ---
    EWUSHA: Mne by rady pana Blahy skutecne zajimaly. Zda v jeho prijmove skupine zahrnuji chuvu, guvernantku, kucharku, uklizecku a ridice?
    FUCKENBRAU
    FUCKENBRAU --- ---
    CDR: Ja jsem zas byl na nejake party v Horicich, kde byl syn te kadernice. A mistnaci zas tvrdej, ze to mohl udelat klidne on.
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Tohle na mě vykouklo v jedné sarkastické skupině. Nooo, musím říci, že jako rodič stále čekám, kdy mi kdo poradí, jak si organizovat ten rodinný život :-D Aneb kde všude má ten náš Bláha kremrole?

"Poslanec Jiří Bláha: Vážené kolegyně, kolegové, já jsem rád, že tohle téma se tady otevřelo, protože doba mateřský je velice diskuti... dis-ku-ti... (Předsedající napovídá: Diskutabilní.) No prostě víme, o co jde. A je potřeba se tím zabývat, protože nejsou to jenom čtyři roky, na které odcházejí ženy na mateřskou. Je to ve výsledku pět let, ty ženy, které to mají v hlavě nastavené tak, že se na tu mateřskou těší, tak většina odchází, a věřte tomu, že některé opravdu po třech dnech, co přišly do jiného stavu, takže ve výsledku je to pět let vyloučení ze systému. A některé to mají dokonce tak, že to není jenom pět let. Je to pět let plus další mateřská, takže deset let. A v ten okamžik se dostáváme do toho stavu, že ty lidi absolutně ztratí pojem o tom, co to je vstávat do práce, organizovat si rodinný život tak, jak by měl být organizován, a samozřejmě nějakým způsobem přejít k nějakým návykům. Věřte tomu, že se s tím setkávám denně. Denně ty lidi, kteří se pak chtějí vrátit do práce, tak s tím mají problémy, protože si nejsou schopni zabezpečit svoji rodinu, protože ztratili ty návyky, které jsou normálně běžné nám všem, kteří chodíme každý den do práce.***"
    RSZ
    RSZ --- ---
    neprší moc, ale trochu by to pomoct mohlo ne?
    Oprava Lesního koupaliště v Liberci skončila, není ale voda – Naše voda
    https://www.nase-voda.cz/oprava-lesniho-koupaliste-liberci-skoncila-neni-ale-voda/
    EDASX
    EDASX --- ---
    MORIARTY: tezko rict, neni to na google mape.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    MAGGIE: To vypadá hezky.o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam