• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: doufejme, protože pokud září začne s tím semaforem na husovce, tak to bude s prvňáčkama ráno (na husovku imho vozí tak polovina lidí děti autem) slušná apokalypsa
    CDR
    CDR --- ---
    v parku u Krajského úřadu začali zas něco dělat, takže je možné, že tu přeložku parovodu třeba stihnou i do zimy :3
    Vyhrabali tam hezký artefakt :D

MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: za tejden by to podle harmonogramu meli mit hotovy, ne?
    ANS
    ANS --- ---
    RSZ: Na to jak je to tam dlouho zavreny mi to jako nejakej zazrak neprijde, ale chapu, ze jsme v situaci, kdy se musime radovat, ze vubec nekdo pracuje :D
    RSZ
    RSZ --- ---
    u zoo makaj slušně, denně je vidět progres a pracuje se do večera i o víkendech, škoda že to takhle nejede i jinde

EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    ERVIN: dřív byl Liberec městem rododendronů a zeleně uvnitř města bylo fakt hodně a myslím, že to vůbec nebylo na škodu
    ANS
    ANS --- ---
    ERVIN: tenhle scestnej argument je v liberci dost oblibenej ;)
    RSZ
    RSZ --- ---
    ERVIN: tak takhle to naštěstí nefunguje, zeleň je samo potřeba i ve městě a proto jsou toho ty vizualizace plné.. a pak skutek utek

https://g.denik.cz/25/4e/perstyn_denik-630-16x9@2x.jpg

https://m.libereckadrbna.cz/...013/08/15/1000x1000-1376575358-vizualizace-noveho-vstupu-foto-mml.jpg
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    EWUSHA: Zeleň je v lese, kterej je odkudkoliv z centra 15 minut tramvají/busem...
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    MORIARTY: hlavně na zeleň nikdy nezbyde místo nebo peníze nebo obojí. všechny projekty jsou vždy zelené jak les a po dokončení nikde ani lístek
    RSZ
    RSZ --- ---
    EWUSHA: dej to tady do auditka "klasická fotografie" nebo tak nějak, já tu udám všechno:)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Jako vizualizace pěkná, ale mám pocit, že ve skutečnosti jen přidají nahoru další stavební buňku.

Chystaný terminál v Liberci mění podobu, bude vyšší a se zelení na střeše - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...liberec-terminal-autobusove-nadrazi-zmena.A190815_112619_liberec-zpravy_jape
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Nevíte, kam by šlo udat zvětšovák do temné komory?
    Babička dříve mívala temnou komoru a strejda to teď vytáhl, že to mám dát před kontejner :-D To je mi líto a říkám si, že by třeba ještě někde službu udělal.
    Do té nové hospody je to daleko z Opičích hor, tam se ptát nebudu.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    SHEWOLF
    SHEWOLF --- ---
    Ahoj! Nasel by se tady nejaky kreativec, ktery by mi pomohl postavit boudu pro psy u me zahradce v Radcicich? Samozrejme vse za my odborny asistence ;))
    Odmena, materialy, apod. prosim resme v poste.
    Dekuju a krasne dny vsem :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Situační info z horákovky. Vypadá to, že 3. etapa sociálního experimentu se blíží ke zdárnému konci.
    Od včerejšla tam maká Strabag, podle smlouvy na to má 12 týdnů od převzetí staveniště.
    A makají docela slušně, včera ráno tam naváželi zábrany, odpoledne už bagrovali a dnes už brzkého rána tam makalo víc jak 8 strojů současně, jestli jsem dobře počítal. Čemuž se nechce ani věřit, protože to je víc než na úseku č. 12 D1.

JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    JESTEDMAN: ty hnusný přece
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    WYMA: který hranolky jsou ze smesi?
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    WYMA: Tak já chuť brambor znám.o) Z 99 % brambory nekupují, mám domácí.o)
    WYMA
    WYMA --- ---
    MUFLONEK: tak jsou z brambor, neni to zadna smes jak v pripade kupovanejch hranolek, coz muze prekvapit :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam