• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Cus vespolek! Prosim navedte mne a predem diky! :)

- Hledam nejakou fakt prima restosku. Prima na jidlo (gastrozazitek jineho razeni, nez suprove udelany smazak s hranolkama), prijemny prostredi... Neco neurvaneho, klidnejsiho. Nebojim se platit za takovy servis a spis hledam prave neco ve vyssi stredni kategorii. Ne nesmyslny prepal, ale prima zazitek za adekvatni sumu (jidlo za 400 je ok, jidlo za 500+ uz se mi nechce). Muzete mi prosim neco doporucit, idealne nekde v centru?
    - Na to navazuje, aby nekde v okoli byl prima bar. Aby tam meli fakt dobrou Plzen, bylo tam soukromi, ne urvana restaurace? Opet, idealne v centru a idealne navazujic na restosku predtim.
    - Az se najime a napijem, kam se mame jit v patek bavit? Je nejake misto, kde se to v patek vari po hudebni strance? Dobry klub? Nejaka alternativa? Pripadne neco rockoveho?
    Predem diky za pomoc!
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    MUFLONEK: Šlo spíš o tu předložku
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    MUFLONEK: slyšel jsem i "na vrkáče/vrkáčích" ale díkybohu nejsem tamní místňák
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    ERVIN: Místňáci říkájí na vrkáč nebo vrakáč.o)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    GECKO: OT: Zajímavej způsob směřování k Vrkoslavicím... místňáci říkaj jet na Vrkoslavice a na Vrkoslavicích. Odvozeno od toho, že jsou na kopci.
    RSZ
    RSZ --- ---
    WYMA: ok, já čekal, že tam nějakej minimální základ byl
    WYMA
    WYMA --- ---
    RSZ: jeste chybi tak 20cm, nektery mista (treba krasna mari) byl vcera jen a jen asfalt.
    GECKO
    GECKO --- ---
    RSZ: možná jo... teď je u nás cca 3 cm mokrýho.. asi 600 mnm. Ráno jsem jel od nás do centra Jablonce a pak do Vrkoslavic a situace se měnila za každou zatáčkou a s každým výškovým metrem... u nás už sněžilo, v centru regulérně lilo a ve Vrkáči zase už spíš sněžilo...
    RSZ
    RSZ --- ---
    GECKO: dole napadlo 3-4 mokré centimetry, imho nahoře je to zachráněné
    GECKO
    GECKO --- ---
    MORIARTY: No řekl bych, že k hodně škodolibýmu.. a nebo provedli dnes v noci radikální změnu, ale jestli to bude co platný těžko říct...
    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    o víkendu pro nadšené cestovatele i jiné, se zájmem o poznávání a poslech zajímavých přednášek

Festival kolem světa v Liberci 7. - 8.2. 2020
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Z čistě praktických důvodů by mě zajímalo, k jakýmu bohu se modlej na jizerský padesátce :)
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    RSZ:
    AQUALOCO: diky moc!
    WYMA
    WYMA --- ---
    KOOTCHA: svec je mezi katastrem a bazenem, cinzaky vlevo pri ceste dolu.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    A když jste u těch tipů tak nějakej na opravnu obuvi, kde by mi podrazili boty, nemáte pls?
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    ACHERON: truhlář Hojak, rel. mladej a určitě spolehlivej kluk (chlap): 731466154, skříňky, šatní skříň s výsuvy - vždy v pohodě. Termíny ujdou řekl bych.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ACHERON: mám dobrou zkušenost se Zástěrou ve vrataku, ale termíny asi budou problém (jako vsude) : http://www.mi-za.cz/kontakt
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    ahoj sháním spolehlivého truhláře (jak co do času dodání tak aby to odpovídalo) na nějaký skříňky a doplňky do domu, nemáte nějaký tip?
    TBC
    TBC --- ---
    Petice proti rozsirovani povrchového uheleneho dolu v tesnem sousedství hranic:

Stop Turow | Petice proti rozšíření dolu Turów, který ohružuje klima a také vodní zdroje Liberecka.
    https://www.stopturow.cz/
    AG_
    AG_ --- ---
    HAWKEYE: dvě kluziště byly vždy k dispozici každé veřejné bruslení, tedy úterý, sobota, neděle. vyloženě narváno bylo většinou jen ty neděle a jen na té větší ploše. no ale nevím jak je to teď, tuto sezonu jsem tam ještě nebyl : /
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam