• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ATAN: v koni, hele ze začátku mi to přišlo povedený, pak pár excesů s obsluhou, ale ta se dá vyměnit, no nakonec posraný žrádlo, no až vymění kuchaře, tak to možná zase zkusím. Ale za mě byl lepší kůň onehdá, kdy byla vpravo desítka, vlevo dvanáctka a chcalo se do žlábku, tam to žilo, tam se lilo.. :D

JONAS3: věřím, že jídlo mají dobré, ale furt to je samoobsluha (a to je možná škoda), nevzal bych tam ženu na výročí. na druhou stranu když řeknu bufet, tak čekám mastnou dršťkovku za dvacku a plněný knedlíky za pajdu. Tohle je trochu hipstr, ale nehejtuju ;)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JESTEDMAN: Chodím tam teď na oběd, a hovězí krk nebo nějaký špíz, nemluvě o salátech. Super. Kuře je to poslední, co bych si dal, i když na to je ten koncept asi postavený :)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Mimochodem, obsluha ve Warehousu je jedinej opravdu slabej článek jinak celkem zdařilýho konceptu. DOpopručuju ochutnat jejich piva, buďto tam nebo ve Výčepu v centru.
    Ten pátek je nešťastnej. Dost se toho tenhle tejden děje ve čtvrtek nebo v sobotu.
    K snídani potom v sobotu doporučuju Bistro Široká.
    ATAN
    ATAN --- ---
    JESTEDMAN: kde?
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ATAN: tam to stojí za starou bačkoru, tedy alespoň při našich posledních návštěvách cca před 2 lety, kdy jsme se zařekli, že tam už nepáchnem, takový to navrch huj vevnitř fuj
    ATAN
    ATAN --- ---
    ZOLTAN: Black Horse http://www.irskaliberec.cz/ . U sesti kohoutu sice vari dobre, ale je to hlucna hospoda s amaterskou obsluhou. Ad klub, tak v centru jen Top Star a Amigo, oboje nic moc. Mozna zkusit VS koleje s nove otevrenym Zanzikem.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    RSZ: ještě jsem nebyl, ale když to tak chválíš, tak to prubnu

JONAS3: no tam jsem byl, je to takový no, sympatický bufet, na večeři bych tam asi nechodil, ale grilovaný kuře měli dobrý, to jo.. ale vidíš, ten sklípek je asi furt stejnej, tudíž celkem kvalitní, ne?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ZOLTAN: Na jídlo a pivo do Grilu u 6 kohoutů, na Tržním náměstí. Nově otevřeno, má to 6 kuchařů, co vařilo po dobrých restauracích (Ambiente, Radniční sklípek,..), jedou to stylem bufetu, ale jdlo obdobné kvality moc v Libereci nenajdeš. Pivo Rohozec - pivovarský výčep, za mě daleko lepší než ty chcanky z Plzně. Kam dál, neporadím, ale není to pak do centra daleko.

U šesti kohoutů, Liberec | Restu.cz
    https://www.restu.cz/u-sesti-kohoutu/
    RSZ
    RSZ --- ---
    JESTEDMAN: tak třeba ve warehausu se najíš a taky se pobavíš a na úrovni to je ne?
    ale co je a není uřvaný posoudit neumím:)
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ZOLTAN: já tě nepotěším, nemyslím si, že by Liberec překypoval kvalitníma restauracema či zábavou, ale zajdi do Tatáže, dej si tam žebra, zalej tankovou plzní a zajdi do pink bunnyho ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Cus vespolek! Prosim navedte mne a predem diky! :)

- Hledam nejakou fakt prima restosku. Prima na jidlo (gastrozazitek jineho razeni, nez suprove udelany smazak s hranolkama), prijemny prostredi... Neco neurvaneho, klidnejsiho. Nebojim se platit za takovy servis a spis hledam prave neco ve vyssi stredni kategorii. Ne nesmyslny prepal, ale prima zazitek za adekvatni sumu (jidlo za 400 je ok, jidlo za 500+ uz se mi nechce). Muzete mi prosim neco doporucit, idealne nekde v centru?
    - Na to navazuje, aby nekde v okoli byl prima bar. Aby tam meli fakt dobrou Plzen, bylo tam soukromi, ne urvana restaurace? Opet, idealne v centru a idealne navazujic na restosku predtim.
    - Az se najime a napijem, kam se mame jit v patek bavit? Je nejake misto, kde se to v patek vari po hudebni strance? Dobry klub? Nejaka alternativa? Pripadne neco rockoveho?
    Predem diky za pomoc!
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    MUFLONEK: Šlo spíš o tu předložku
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    MUFLONEK: slyšel jsem i "na vrkáče/vrkáčích" ale díkybohu nejsem tamní místňák
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    ERVIN: Místňáci říkájí na vrkáč nebo vrakáč.o)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    GECKO: OT: Zajímavej způsob směřování k Vrkoslavicím... místňáci říkaj jet na Vrkoslavice a na Vrkoslavicích. Odvozeno od toho, že jsou na kopci.
    RSZ
    RSZ --- ---
    WYMA: ok, já čekal, že tam nějakej minimální základ byl
    WYMA
    WYMA --- ---
    RSZ: jeste chybi tak 20cm, nektery mista (treba krasna mari) byl vcera jen a jen asfalt.
    GECKO
    GECKO --- ---
    RSZ: možná jo... teď je u nás cca 3 cm mokrýho.. asi 600 mnm. Ráno jsem jel od nás do centra Jablonce a pak do Vrkoslavic a situace se měnila za každou zatáčkou a s každým výškovým metrem... u nás už sněžilo, v centru regulérně lilo a ve Vrkáči zase už spíš sněžilo...
    RSZ
    RSZ --- ---
    GECKO: dole napadlo 3-4 mokré centimetry, imho nahoře je to zachráněné
    GECKO
    GECKO --- ---
    MORIARTY: No řekl bych, že k hodně škodolibýmu.. a nebo provedli dnes v noci radikální změnu, ale jestli to bude co platný těžko říct...
    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    o víkendu pro nadšené cestovatele i jiné, se zájmem o poznávání a poslech zajímavých přednášek

Festival kolem světa v Liberci 7. - 8.2. 2020
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam