• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    ZOLTAN: Hele udělej si výlet třeba do Kovárny na Frýdštejně. Nebo do JBC do Volta tam teda nemají Plzeň ale své pivo... případně teda v Liberci ještě Bílý mlýn.o)))
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    CDR: Hele viz moje odpověď Jonas...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    JONAS3: Přesně! Po svátcích jsme byly s kamarádkou v kině v Nise. A chtěly jsme pak ještě do nějakého baru, kde by nám namíchali i nealko koktejl (obě jsme v tom). A nic, všude zavřeno nebo zavírali za chvilku. Když už jsme mířili do Bannyho, tak jsme se rozhodli, že jedeme k nám. No dobře v JBC to nebylo o moc lepší, nakonec jsme skončily v Cihelně... (dokonce i Techtle měli zavřeno)...
    CDR
    CDR --- ---
    ANS: ano
    BANANZLUTY
    BANANZLUTY --- ---
    Bavime so o Zabakovi, co byl pod puvodnim Edwardsem (momentalne nejaka Budvarka)?
    ANS
    ANS --- ---
    cože? žábráka zavřeli?
    BANANZLUTY
    BANANZLUTY --- ---
    EDASX: To uz hezkou chvili neni nonstop. Je to hospoda s leteckou tematikou, co zavira nejpozdeji ve tri. Na zachodech je mejdlo, neni pochcana zed a nejspis nemaj ani automaty...
    EDASX
    EDASX --- ---
    BANANZLUTY: jak se jen jmenoval ten nonstop.... :-) žábrák nebo tak něco...
    BANANZLUTY
    BANANZLUTY --- ---
    SONIC: Zavitam jen obcas na vikend. A v poslednich mesicich jsme meli obcas problem najit v sobotu ve dve v noci misto, kde by nam vubec dali pivo.
    SONIC
    SONIC --- ---
    BANANZLUTY: zajdi dneska do Vycepu :)
    BANANZLUTY
    BANANZLUTY --- ---
    ZOLTAN: Klubik s pivem a hudbou bych si v Liberci moc pral :)
    EDASX
    EDASX --- ---
    muzes zamachrovat a pro přesun použít liftago .)
    ANS
    ANS --- ---
    btw u tech kohoutu je to tusim jako bufet jen pres den a vecere uz delaj normalne se servisem u stolu
    ANS
    ANS --- ---
    brusleni pro zamilovane pary v arene bude top! :)
    CDR
    CDR --- ---
    JONAS3: stále ta formulace není až tak přehnaná, jako kdyby to napsal o Jablonci .)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ZOLTAN: Jedeš do Liberece, tak bych s tím "bude cely mesto vzhuru do noci" byl malinko opatrnější :D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Mne to ceka a podelanyho Valentyna. Neslavime to, ale budeme nahodou v Liberci, tak chci nekam vyrazit a taky to mesto trosku poznat, no. Ok, zkusime Kone. Pak se mame vydat kam? Predpokladam, ze na Valentyna bude cely mesto vzhuru do noci? Bude nekde nejaka normalni produkce, ktera nebude obsahovat tenhle pripitomnelej svatek nebo se mam rozloucit s vidinou klidnyho klubiku nekde a zopar pivek za rytmu prima muziky?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JESTEDMAN: Tak já to nechápu tak, že bych tam měl zvát ženu na večeři. Ten koncept bufetu, kde pojím rychle a bez čekání jídlo, které v koni nedostaneš ani omylem, mi přijde akorát. A hipsteřina to malinko je :D
    CDR
    CDR --- ---
    JESTEDMAN: tam se to řezalo, tam se to bodalo! :3
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ATAN: v koni, hele ze začátku mi to přišlo povedený, pak pár excesů s obsluhou, ale ta se dá vyměnit, no nakonec posraný žrádlo, no až vymění kuchaře, tak to možná zase zkusím. Ale za mě byl lepší kůň onehdá, kdy byla vpravo desítka, vlevo dvanáctka a chcalo se do žlábku, tam to žilo, tam se lilo.. :D

JONAS3: věřím, že jídlo mají dobré, ale furt to je samoobsluha (a to je možná škoda), nevzal bych tam ženu na výročí. na druhou stranu když řeknu bufet, tak čekám mastnou dršťkovku za dvacku a plněný knedlíky za pajdu. Tohle je trochu hipstr, ale nehejtuju ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam