• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    GECKO: NO jo, poděkuj koronáčovi.o) Ale tak na Milířích je ta koncentrace cyklistů tak jako tak vždy vysoká... a dobře, pro příští ročník zajistím ceduli "pozor závod" i do protisměru od Rádla... .o)
    GECKO
    GECKO --- ---
    MUFLONEK: Avida.. zdá se, že letos přijdu o tu taškařici, kdy zahnu za roh a najednou je bez jakýhokoliv varování všude po silnici spousta lidí a poházených kol....
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Jako je tu jen jeden cyklista, o kterém vím, že časovky jezdí, ale třeba to zaujme i ostatní :O) - https://www.kckonrad.cz/zavody/casovka-milire/?f=milire-se-pojedou-virtualne&a=290

Formát sms tam ještě doplním.o)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    RSZ: ale ne rychlejc nez to stihaj zavazet cisterny.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ANS: hele ale ono to stejně protejkat musí ne? Spodem nebo vrchem.. jinak to bude hned zelený
    WYMA
    WYMA --- ---
    MILAZAJICEK: diky, uz vyreseno...
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    WYMA: a za chvili jedu do bauhausu takze pokud ji mam vzit nejam sebou je ted ta spravna chvile.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    JENDAVB: mám.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    MILAZAJICEK: Autobaterku
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    WYMA: trochu širokéj pojem.
    WYMA
    WYMA --- ---
    nemate nekdo na pujceni nabijecku na baterku?
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    ANS: Třeba je to jen takovej skanzen že takhle se dělaly koupáky před válkou :) bwt když mě bylo 14 dělal jsem rok nádeníka pro koupák ve Vratislavicích a už tenkrát se tam bojovalo z úplně tou samou věci ...
    ANS
    ANS --- ---
    Otazka je, jestli to ma bejt fakt koupaliste, nebo nejaka retro zulova lesni vsakovacka. Ja bych radsi to prvni, takze at to klidne vylejou modrou gumou ;)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    AQUALOCO: to je nerez neasi nebo mohly udělat i něco ala piotop Prostě držet se konceptu žulovejch kamenů mě přišlo jako chyba obzvláště když tu hladinu spodní vody chtě nechtě musí ovlivnovat těžba v Ligranitu
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    RSZ: CDR: jsme dědci...
    JENDAVB: jendo, vole pohřbít Lesák ňákou gumou - wtf? .)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    mě prostě furt vrtá proč neudělaly upgrade na něco co se spárovat nemusí třeba něco ve stylu www.rivec.cz
    CDR
    CDR --- ---
    RSZ: já si z dětství pamatuju jen to, že to bylo sakra studený :D
    Jsem sice jablonečák (ex), ale máti měla šamstra z Ruprechtic, takže jsme na lesák chodili často
    RSZ
    RSZ --- ---
    AQUALOCO: já si pamatuju přítok když jsem byl malej - z trubky na konci to pořád hodně slušně teklo (táta ji vždycky zacpával zadkem, aby to stříkalo nahoru:), s dneškem se to bohužel nedá srovnat
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    CDR: spáruje se to speciální hmotou, ale provedení z loňska bylo špatné (nevím jestli jen odfláklé nebo i blbý materiál nebo obojí). je možný, že to nepomůže, ale pořád je to lepší než to nespárovat, žek bych.. prostě jsou slabý přítoky a spolu s tim klesá i hladina vody v podloží, takže si to ta zem prostě veme. taky myslim, že ty původní dobrý spáry odešly v průběhu let, kdy se o Lesák nikdo nestaral.
    - nedávno si je tam přes zákaz vstupu fotila nějaká stará bába a nadávala jim, že to stejně poserou a že se to nenapustí atd., přitom všichni co tam byli to dělali zadarmo.. :)
    CDR
    CDR --- ---
    AQUALOCO: a jak je to s tou prosákavostí? Na FB jsem četl od nějakejch škarohlídů, že to spárování nepomůže
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam