• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    NOIZER: Jó, tam jsem chodíval roky, ale už to ňák nejni vono...
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    temer dustojna nahrada... https://goo.gl/maps/9okSqAHdaBY3uHsv9

JIGGYBIGGIE
    JIGGYBIGGIE --- ---
    RSZ: A v Goerlitz skvělá zoo, kde se dá bez problémů strávit klidně celý odpoledne.
    PIPSKIOVA
    PIPSKIOVA --- ---
    JESTEDMAN: prestižky on point, ale kde maj kucí ponožky?! voni shazujou uniformy a začínaj se maskovat!
    RSZ
    RSZ --- ---
    CDR: tak zrovna na katedrály jeď do Francie, v görlitz zajdi radši na Lossow & Kühne synagogu ;)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    JESTEDMAN: fešáci
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    CDR
    CDR --- ---
    RSZ: v gorlitz jsem málem hřešil s jednou přítelkyni v zahradách pod katedrálou.
    Ta je taková... Odflakla. Chrlice, ozdoby věží, vše je takové nedomrle.
    Nevím jestli je to špatně restaurované nebo jestli je to tak origo.
    Ale jinak krásné město.
    RSZ
    RSZ --- ---
    .. pardon za hotentotstinu, píšu z telefonu
    RSZ
    RSZ --- ---
    CDR: hele ale voda je tam letos fakt top, čistší než pamatuju.
    Btw s kolem jsou i lepší vejlety než kolem jezera (btw barwalder se na bruslích dá objet celé, bezdorfer ne), görlitz je krásný město (jedna z něj památkovych rezervací v Německu) a super je i nedaleká Landskrone. Hned za jezerem je taky zajimavej zničenej most, odpalenej před rusakama 7. 5. 45.

MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    tady jsou i windsurfaři? hmmm chlap taky surfuje.o) ja se holt starám o děti, ale alespoň koupil obytku, tak můžeme s ním. U Barwälder See je i přímo Stellplatz pro soběstačné obytky. A celé jezero se da krásně objet. V Uhystu mají skvělou zmrzlinu a ve Sprey jsou zase u Uweho skvělé ryby.o) Kurnik už chci zase vyjet! Jenže šestinedělí a chlap má plno práce...
    CDR
    CDR --- ---
    jako zapřísáhlého insectofoba mě bersdorfer see přestalo lákat .)
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    RSZ: ok, díky! jen s těma komárama si mě nepotěšil!! ;)
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..a pár stanů tam bylo, když to postavíš večer a za autem, už tě nemá kdo vyhodit
    RSZ
    RSZ --- ---
    AQUALOCO: minulej tejden

RSZ
    RSZ --- ---
    AQUALOCO: bersdorfer see od gorlitz v poho, serfuje se tam furt a fouká, barwalder see taky v poho, surfstrand nebo parkoviště u uhystu (s pruhem na pláži vyčleněným pro surfy).
    Nabal si hóódně repelentu.
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    zdravím vespolek!
    zkusil bych nějakej windsurfing v Německu u jezer (max. 1-2 noci i s rodinou). Doporučili byste mi nějaký místo mimo kemp, kde se dá bez problému postavit stan a je tam třeba kadibouda? + poblíž nějaká stezka na kolo a brusle? Byl jsem u Berzdorfer See tušim a šlo to, ale nevim, jak dneska...
    Díky!
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    "Lidé z okolí sem často chodí právě kvůli otužování. Máme v plánu, že tady postavíme saunu, která lidem dá důvod, proč na koupaliště zajít i v zimě," říká architekt.

"Lidé sem do lesa často chodí sportovat. Běhají v lese a potom se jdou vykoupat. Říkali jsme si, že by bylo fajn jim dát tu možnost, aby si před během mohli uzamknout věci do skříňky, v klidu se tu převléknout, vykoupat a nebát, že něco ztratí. Plánujeme tu ale také pořádat koncerty a další akce. Chtěli bychom tu zkrátka takovou atmosféru jako z Rozmarného léta," uzavírá Vondrák v narážce na slavnou novelu Vladislava Vančury.

https://magazin.aktualne.cz/...itektura/lesni-koupaliste-liberec/r~01673430c1d011ea9c800cc47ab5f122/
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    CDR: aby bylo co na grill ??
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    CDR: Bral si jí kamenem ?
    RSZ
    RSZ --- ---
    CDR: nebyl to čapkův mlok??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam