• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Ty močí páchnoucí toitoi pisoáry uprostřed náměstí uprostřed města tam zůstaly po tom jarmarku, a nebo je to nějaká dlouhodobější expozice moderního umění?
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Jaj, právě nám přivezli jednu lidé nákup a já si o toto zapomněla říct.. Takové prima záchodové čtení :(
    RSZ
    RSZ --- ---
    P_T: to si nedáš na hajzl..
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Nepojedete nekdo do IKEI? Hodil by se me novej katalog 2021
    CDR
    CDR --- ---
    RSZ: byla to nafukovací roubenka s ineriérem irskýho pubu. Byl tam i umělý nafukovací krb :3
    RSZ
    RSZ --- ---
    CDR: a to byl skákací hrad nebo svijanskej výčep?
    CDR
    CDR --- ---
    nafukovací roubenka je dost divná
    zevnitř na stěnách jsou fotky jakože z irskýho pubu :3
    VANUSHE
    VANUSHE --- ---
    A fotka nafukovaci roubenky by nebyla?
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    K absolutnímu kýči chybí snad jen PVC paroží :)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Hele, takovej bizzare jsem už dlouho neviděla - od prodávaného zboží po návštěvníky. Festival kýče
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    RSZ: mno Staci kouknout na program u Facebook události... to nemůže být zajímavé ani pro děti.
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    RSZ: Mě stačilo vidět v rámci těch rozkopávek nafukovací roubenku, abych se zděsil a vyhýbal se náměstí obloukem.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Prošel jsem jarmark, slusnej bizar
    EDASX
    EDASX --- ---
    RSZ: na archivaci veteránů podle me super
    RSZ
    RSZ --- ---
    dvoupatrovej parkovací výtah je úplně v pohodě, čvut si postavila budovu s parkovacím "zakladačem" a kapacitou asi 150míst, bohužel jedno auto ta věc parkuje asi půl minuty.. si představte jak to tam vypadá mezi 7:30 a 8:00 :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ERVIN: To jako v případě, že si pořežeš ruku tak, že bude záležet na minutách, půjdeš do garáže pro auto a budeš se snažit dostat do nemocnice po vlastní ose? Jako fakt?
    Nebylo by třeba lepší zavolat si RZS a neriskovat, že i když sedneš do auta hned, tak zkolabuješ nahoře u přechodu na Husovce a sundáš tam pár lidí na přechodu?
    To číslo je 112 nebo 155.
    Nebo je to jen výkřik typu, tak když se nám to nepodařilo pojhetovat, že okolo nejsou parkovací místa, tak budeme hejtovat výtah v podzemním parkování?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ: Jednou jsem se tam vyskyt, každej byt má parkovací místo, některý jsou řešený dvoupatrovym parkovacím výahem, nedokážu si představit, že čekám několik minut s pořezanou rukou, než mi sjede auto.
    WYMA
    WYMA --- ---
    zrovna masarykova ma parking vyresenej fakt pekne. pred prvnim barakem odbocka doprava do garazi, ktery jsou schovany ve svahu, za vsema barakama.
    a k tomu jako bonus park. za me dobry.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..a podzemní parking tam je, kolik míst ale netuším..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam