• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    RSZ: ty ses dlouho nepokakal vid.]]
    RSZ
    RSZ --- ---
    CDR: normálně děláme asi 20l ragů, letos prej zkusíme polský víkend a bude žurek;)
    CDR
    CDR --- ---
    RSZ: auchan za hráškem asi 1 km, mají někde 20 druhů
    Sakra už několik let se chystám, že zurek ochutnam
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    RSZ: :D díky. Jen jsem vždycky bědoval nad Úlem jak tam lidi ty hnusy musej dejchat celej den a teď cejtim podobnej hnus při příjezdu do Libe, tak jsem chtěl vědět co taj inhaluju za srágory. Kvašený hovna asi zvládnu.
    RSZ
    RSZ --- ---
    KOOTCHA: vyznačil jsem ti to elektronickou tužkou, teď jsem tam jezdil s dcerou na bruslích po nové části nisacyklostezky a jsem si jistej, že to je ono:)

KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    RSZ: To je spíš nějaká chemie, ale poloha by odpovídala.
    RSZ
    RSZ --- ---
    KOOTCHA: čistička?
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Co to smrdí na začátku Liberce ve směru z Chrastavy? Poslední dobou tam vždycky cejtim nějakej hnus podobnej chemičce v Ústí.
    RSZ
    RSZ --- ---
    RSZ: ..v bogatyni je asi 10x biedronka a všechny otevřeno do 22, víc neřeším a jedu:)
    RSZ
    RSZ --- ---
    kdo nakupujete v polsku? mám za úkol dovalit zakwas na žurek na mejdan, kde to koupím nejblíž?
    TABBY
    TABBY --- ---
    Nabidka 2v1 na klidnou kocku do bytu ;)

Dvě "britky", 6 a 7 let, vakcinované, kastrované, čistotné. Klidné, společenské, nechají se pohladit, ale chovat nechtějí. Jsou na sebe fixované, umísťujeme je společně. (Majitelka se ze zdrav. důvodů odstěhovala k dceři, ta však kočky doma nechce.)
    Do noveho domova půjdou po podpisu adopční smlouvy a úhradě adopčního poplatku. Nacházejí se v depozitu u Chrastavy.

P. S. A potom máme hromadu "obyčejných" koťat. K adopci ze stejných podmínek jako ty dvě...
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    RSZ: Tak dvě stovky opilých Poláků už dokáže udělat bordel ... fízlové mimo sbírání kompra na ekology mohli mít i napilno, kdyby se to zvrtlo.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Včera bylo hnusně, tak jsem vzal děti podívat se na Turow, elektrárnu i důl. Zapoměl jsem, že se taky koná anti-turow protest na trojzemí, takže úplně na každý odbočko-vyhlídce kolem turowa stál offroad se sekuriťákama a samozřejmě hned nás vyhodili, docela jsem koukal jak tu ostrahu brali vážně.
    RSZ
    RSZ --- ---
    LWEEK: a nebyla to prostě taková ta příhoda, za kterou následuje žádost o pajcku?
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Zdravím. Dneska mě u obchoďáku odchytil nějaký týpek, že ho manželka vyhnala z domu a že je na ubytovně a hledá práci jako zedník (nebo cokoliv manuálního). Respektive mluvil něco, že bude mít za měsíc plat ale že aktuálně nemá dost peněz a že hledá jak si vydělat nějakou korunu. Jak jsem to pochopil, melouchy. Jo a jsou na tý ubytovně dva co hledají práci. Tak jestli by se někomu hodilo tak mi dejte vědět a pošlu na něj tel. číslo.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Liberec je opět prudce aktuální. https://www.liberec.cz/...magistratu/odbor-ekologie-verejneho-prostoru/aktuality/podzimni-uklid.html

To se jako od 2017 neorganizoval podzimni uklid? Nebo jen presahlo zazmrdovani města kritickou hranici?
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    MAGGIE: tak to závidím :) v dobach kdy sefoval to byl super casak. Pak doslo ke zmene temer cele redakce a to uz byla pekna bida.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Ad Maxim - během dovolené v Německu jsme nepotkali skoro žádné Čechy, ale jedním z mála byl právě bývalý šéfredaktor Maximu, Pavel Vondráček, a musím říct, že to byl dobrej týpek
    P_T
    P_T --- ---
    PPNEKK: Vsak to je z hlediska ekologickyho naprosto idealni reseni!

RSZ: A dobry modely jo? .]

Btw ja si treba ctu zpravy na telefonu. Muzete nekdo nahodit anketu, at se dozvime, co kdo cte na hajzlu?
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    P_T: Maxim uz se nevydava
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam