• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    Včera bylo hnusně, tak jsem vzal děti podívat se na Turow, elektrárnu i důl. Zapoměl jsem, že se taky koná anti-turow protest na trojzemí, takže úplně na každý odbočko-vyhlídce kolem turowa stál offroad se sekuriťákama a samozřejmě hned nás vyhodili, docela jsem koukal jak tu ostrahu brali vážně.
    RSZ
    RSZ --- ---
    LWEEK: a nebyla to prostě taková ta příhoda, za kterou následuje žádost o pajcku?
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Zdravím. Dneska mě u obchoďáku odchytil nějaký týpek, že ho manželka vyhnala z domu a že je na ubytovně a hledá práci jako zedník (nebo cokoliv manuálního). Respektive mluvil něco, že bude mít za měsíc plat ale že aktuálně nemá dost peněz a že hledá jak si vydělat nějakou korunu. Jak jsem to pochopil, melouchy. Jo a jsou na tý ubytovně dva co hledají práci. Tak jestli by se někomu hodilo tak mi dejte vědět a pošlu na něj tel. číslo.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Liberec je opět prudce aktuální. https://www.liberec.cz/...magistratu/odbor-ekologie-verejneho-prostoru/aktuality/podzimni-uklid.html

To se jako od 2017 neorganizoval podzimni uklid? Nebo jen presahlo zazmrdovani města kritickou hranici?
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    MAGGIE: tak to závidím :) v dobach kdy sefoval to byl super casak. Pak doslo ke zmene temer cele redakce a to uz byla pekna bida.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Ad Maxim - během dovolené v Německu jsme nepotkali skoro žádné Čechy, ale jedním z mála byl právě bývalý šéfredaktor Maximu, Pavel Vondráček, a musím říct, že to byl dobrej týpek
    P_T
    P_T --- ---
    PPNEKK: Vsak to je z hlediska ekologickyho naprosto idealni reseni!

RSZ: A dobry modely jo? .]

Btw ja si treba ctu zpravy na telefonu. Muzete nekdo nahodit anketu, at se dozvime, co kdo cte na hajzlu?
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    P_T: Maxim uz se nevydava
    RSZ
    RSZ --- ---
    P_T: budeš se mi smát, ale já tam mám RC REVUE - nečtu maxim tak jsem pak demodé no;)
    P_T
    P_T --- ---
    RSZ: Tak tam si snad dáš Maxim nebo něco takovýho ne? Je 2020 vole musíš myslet ekologicky .]
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Ty močí páchnoucí toitoi pisoáry uprostřed náměstí uprostřed města tam zůstaly po tom jarmarku, a nebo je to nějaká dlouhodobější expozice moderního umění?
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Jaj, právě nám přivezli jednu lidé nákup a já si o toto zapomněla říct.. Takové prima záchodové čtení :(
    RSZ
    RSZ --- ---
    P_T: to si nedáš na hajzl..
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Nepojedete nekdo do IKEI? Hodil by se me novej katalog 2021
    CDR
    CDR --- ---
    RSZ: byla to nafukovací roubenka s ineriérem irskýho pubu. Byl tam i umělý nafukovací krb :3
    RSZ
    RSZ --- ---
    CDR: a to byl skákací hrad nebo svijanskej výčep?
    CDR
    CDR --- ---
    nafukovací roubenka je dost divná
    zevnitř na stěnách jsou fotky jakože z irskýho pubu :3
    VANUSHE
    VANUSHE --- ---
    A fotka nafukovaci roubenky by nebyla?
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    K absolutnímu kýči chybí snad jen PVC paroží :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam