• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    RSZ
    RSZ --- ---
    ANS: ..cestou zpátky jsem ještě potkal vážnou nehodu za chrastavou, celý pruh směr děčín byl svedený do chrastavy, hasiči, x policajtů - přitom jediné čeho jsem si stihl všimnout byla sražená kočka, snad to nějaký chudák nevzal do pangejtu jenom kvůli ní

ANS
    ANS --- ---
    RSZ: mel jsem zatajenej dech az do konce! jestli po tomhle scenari nekdo neskoci tak uz nevim
    KRYSPIN
    KRYSPIN --- ---
    Taky jsem to objížděl. Po dlouhé době jedu na TUL a takový opruz :-)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    To je tam schválně kvůli odběrům na COVID na infekčním. Kolega tam teď stál skoro 2 h, a o zábavu se tam starala otáčející se auta. Zlatým hřebem pak bylo to, když do sebe 2 nacouvala.
    RSZ
    RSZ --- ---
    TABBY: netuším, a nenašel jsem to na webu
    TABBY
    TABBY --- ---
    RSZ: Na jak dlouho to je?
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: Celá Klášterní je vtip. Zjistil jsem, že nekratší cesta autem od knihovny pod klášter v odpolední špičce vede kolem přehrady :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    to je blbej vtip? kvůli zavřené klášterní a jablonecké vedou objízdné trasy sem a tady bez varování (ok, cedule "slepá" je za nemocnicí) zavřou křižovatku? Ráno se tam lidi otáčeli v křižovatce a byl to dobrej bordel, doporučuju se tomu úplně vyhnout a objet zeširoka kolem zoo třeba

RSZ
    RSZ --- ---
    BEBERA: Ď
    RSZ
    RSZ --- ---
    WELITELKA: já mám střeva jako 20letý!

BEBERA
    BEBERA --- ---
    RSZ: úplně nejblíž je Biedronka v trojzemí u bývalého hraničního přechodu do Žitavy...
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    RSZ: ty ses dlouho nepokakal vid.]]
    RSZ
    RSZ --- ---
    CDR: normálně děláme asi 20l ragů, letos prej zkusíme polský víkend a bude žurek;)
    CDR
    CDR --- ---
    RSZ: auchan za hráškem asi 1 km, mají někde 20 druhů
    Sakra už několik let se chystám, že zurek ochutnam
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    RSZ: :D díky. Jen jsem vždycky bědoval nad Úlem jak tam lidi ty hnusy musej dejchat celej den a teď cejtim podobnej hnus při příjezdu do Libe, tak jsem chtěl vědět co taj inhaluju za srágory. Kvašený hovna asi zvládnu.
    RSZ
    RSZ --- ---
    KOOTCHA: vyznačil jsem ti to elektronickou tužkou, teď jsem tam jezdil s dcerou na bruslích po nové části nisacyklostezky a jsem si jistej, že to je ono:)

KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    RSZ: To je spíš nějaká chemie, ale poloha by odpovídala.
    RSZ
    RSZ --- ---
    KOOTCHA: čistička?
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Co to smrdí na začátku Liberce ve směru z Chrastavy? Poslední dobou tam vždycky cejtim nějakej hnus podobnej chemičce v Ústí.
    RSZ
    RSZ --- ---
    RSZ: ..v bogatyni je asi 10x biedronka a všechny otevřeno do 22, víc neřeším a jedu:)
    RSZ
    RSZ --- ---
    kdo nakupujete v polsku? mám za úkol dovalit zakwas na žurek na mejdan, kde to koupím nejblíž?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam