• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    RSZ
    RSZ --- ---
    TABBY: tak fér, já psal tedy 2x na podatelnu a nic.
    TABBY
    TABBY --- ---
    RSZ: Mam jinou zkušenost. Ale nepsala jsem na podatelny, ale prostřednictvím formuláře na té bezp. dopravě:

Dobrý den,

uzavření ul. Svobody je vyvoláno havárií na STL plynovodu, kde bylo opakovaně zjištěno několik úniků plynu. Jelikož se nejedná se o plánovanou uzavírku místní komunikace, ale o havárii na IS, je povinností zhotovitele stavby tuto situaci nahlásit vlastníkovi komunikace a na odbor dopravy. Teprve po ohlášení havárie se dodatečně vyřizují doklady a povolení ke zvláštnímu užívání komunikace. Z tohoto důvodu nebylo možné na stránkách města www.bezpecnadoprava.liberec.cz.  předem uveřejnit informace o uzavírce a objízdných trasách. Dle posledních informací zástupce zhotovitele stavby (Progres Liberec, s.r.o.) by práce na odstranění havárie měly být dokončeny ve 40. týdnu (tj. do 2. 10.2020). Pro bližší informaci k dopravě v příloze posílám situaci s návrhem objízdných tras, která nám byla poskytnuta zhotovitelem a kterou současně uveřejníme i na webu města.

S pozdravem

Michaela Pitvorová

referent investic a oprav

odbor správy veřejného majetku

RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: ..na magistrát ani psát nezkoušej, padne to do podatelny a nikdo neodpoví, vyzkoušeno za vás
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Díval jsem se na dopravniinfo.cz a polovina těch uzavírek tam není, a když už, tak neaktuálně (třeba Jabloneckou mají pořád jednosměrně). To asi nebude teda ani v navigacích :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    BLIND: No nejen Londýnská, ale i křižovatka nahoře na Letce. O to vtipnější to je.
    RSZ
    RSZ --- ---
    BLIND: takže je zase kolona od soudu celou jungmanovou až k viaduktu počítám, ok, píšu si že tam taky nejedu.
    BLIND
    BLIND --- ---
    Londýnská už je zase taky zavřená. Mám podezření, že poté co ukončili sociální experiment na Miladě Horákový, tak ho přesunuli právě na Londýnskou…
    GECKO
    GECKO --- ---
    MUFLONEK: Neni Malá skále zbytečně z ruky? Přes Kopaninu, Frýdštejn a pak Jenišovice a na Rohozec, jak jezdí pražský busy to je IMHO kratší...

jinak jo, já ráno jedu z Milířů dolů do Proseče a pak na Brandl... cesta je horší a delší, ale když potřebuju jet do Opletalovy k poště, tak jednoznačně mnohem rychlejší a průjezdnější než klasicky horem.
    RSZ
    RSZ --- ---
    kdyby měl někdo výtvarně založené dítě a hledali jste ještě kroužek, mrkněte na tohle, dcera tam chodí a je to skvělý - akční mladý výtvarnice, krásný ateliér kde to probíhá, kamarádská atmosféra a malý počet dětí (4-6).

RSZ
    RSZ --- ---
    nska poslední den koupání na lesáku pro běžné občany neotužilce, pak už má být kosa. Studené to je, ale obě děti byly ve vodě. Slunce i pivo je cca do 7:)

MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Chápu, že tohle je Liberecké auditko a nás z Opičích hor tu trpíte jako takovou kuriozitu, ale na ten stav dopravy si musím postěžovat i u nás... Mezi třetí a čtvrtou projet přes centrum vůbec nejde. Kolony jsou ze všech směrů...

Já dokonce začala na D10 jezdit přes Malou Skálu. Z našeho konce (jsme se přestěhovali) to vyjde teď líp. Předtím jsem byla jedna z těch, která to švihala přes Rádlo a Milíře...

Skvělá koordinace rekonstrukce sinic... Kvůli tomu se letos nejel ani jeden veteránský cyklistický závod, co pořádáme...

Tour de Malá Skála - kvůli 50 metrům po státovce v Malé Skále, kde jezdí kamiony by bylo nebezpečné a Do vrchu Ještěd - rekonstrukce silnice...

Tenhle rok je fakt divnej...
    OSW
    OSW --- ---
    Ahoj! Onehdy jsem tu někde viděla příspěvek, že se někdo zbavuje starého Meotaru? Nevěděli byste někdo o nějakém bezprizorním?
    RSZ
    RSZ --- ---
    .. ještě bych připomněl, že od chrastavy jsme taky napůl zablokovaní a ještě je zavřená silnice přes Ještěd :)
    GECKO
    GECKO --- ---
    EDASX: Sice to je R35 a zavřenej má být do listopadu 2021 ale pakárna to je, to zase jo...
    TABBY
    TABBY --- ---
    EDASX: Ještě rok a půl. Stříhám metr ;)
    EDASX
    EDASX --- ---
    RSZ: aha, no co je rozmrdanej ten sjezd z R10 do opicich hor, tak jsem tam vlastne nejel... a ten bude tusim rozmrdanej jeste.... tri roky...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Tak ještě se dá jet do Jablonce po 35, sjet v Hodkovicích nebo na Sychrově, na co je zrovna nálada. A doufat, že se to nešpuntuje u Rádelského Mlýna. Těch variant, jak dojet po objížďce s další objížďkou je...
    RSZ
    RSZ --- ---
    ale jinak samozřejmě by to bylo fér, zvlášť v takhle krásných dnech:)
    RSZ
    RSZ --- ---
    JESTEDMAN: haha, rozesraný oldřichov, nezapomeň
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    RSZ: přes Souš to je celkem prázdný a určitě rychlejší než přes Liaz ;)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Jo a pointa je, že je tak značená objížďka ze Šalďáku na Harcov.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam