• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    WYMA
    WYMA --- ---
    Já bych to nechal v současný době na soudu. Soudce, kterej Půtu osvobodil, skončil. S pravděpodobností hraničí s jistotou bude jeho rozsudek Vrchním soudem zrušen, jelikož odůvodnění toho rozsudku nemůže u odvolacího soudu obstát. Pokud na něj fakt mají nabito, tak ať je odsouzenej. Nicméně usuzovat a spekulovat o jeho vině na základě informací z médií, jejichž informace jsou kusý, a navíc zhusta právu prostě nerozumí, mi přijde předčasný.

Nicméně souhlasím s RSZ, že je namístě jeho a nejenom jeho jednání posuzovat kritickým okem.
    Ovšem z praxe jsem si zvykl posuzovat kritickým okem i činnost obžaloby, protože v jistých kauzách prostě "ustřelujou"; viz. kauza stíhání zastupitelů.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..a s naprostou nesnášenlivostí a neústupností korytáře a spol. nemůžu než souhlasit, občas potkávám na pivu felcmana a neshodneme se ani tam:)
    RSZ
    RSZ --- ---
    GECKO: součást toho "je dobré s tím umět žít" je bejt kritickej a nenechávat "klid na práci"
    GECKO
    GECKO --- ---
    RSZ: hele, to omíláš pořád dokola... 15 mega z kolika? Už ti pár let je a v systému velký organizace taky nejsi úplně dole, tak snad víš, jak věci fungujou.

Ono to je těžký... dost lidí by si představovalo, že politiku mají dělat lidi s pověstí Marka Ebena nebo Zdeňka Svěráka. Jenže z podstaty věci ji většinou dělají lidi založený poněkud jinak. Možná to není úplně šťastná cesta, ale lepší jsme nevymysleli, takže je dobré s tím umět žít.
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    1) problém je, že i po přečtení všeho, včetně Tauchmanových fabulací je jasný, že:
    - na Půtu nemají vůbec nic
    - na to že Metrostav něco plánoval možná nějaké důkazy existují a uvidíme jak se na to podívá někdo jiný než Neumann
    2) to že Tauchman x let fabuluje nad touhle pseudo kauzou diskvalifikuje nejen sebe, ale i opozici s ním spojenou (různé Změny).
    RSZ
    RSZ --- ---
    Liberečák by měl prostě zpozornět, když v liberci někoho bude soudit známej korupční soudce. Speciálně pokud soudí hejtmana. Nechápu proč bych měl přivřít oči u hejtmana, když zde máme dlouhé zkušenosti s ODS. Nebo s babišem ve vládě.
    RSZ
    RSZ --- ---
    MRDAC_BEDEN: dyť v pohodě, babiš má také dobré pr a 30%
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    RSZ: Naklady na reprezentaci jsou samozrejmosti a je hezke, ze Liberecky kraj ma podrobny rozpocet v Excelu, kde se vsechny tyto udaje prehledne dozvis. Ostatni kraje takto podrobny rozpocet nemaji na prvni dobrou dostupny.
    P_T
    P_T --- ---
    AQUALOCO: romanskej kostel s gotickymi prazaklady?
    RSZ
    RSZ --- ---
    MUFLONEK: a ty ses piratka že? Bohužel tady ti krajští piráti jsou nezkušený a imho je puta utáhne na vařený nudli. Rád se budu mýlit.
    RSZ
    RSZ --- ---
    MUFLONEK: 15milionove krajské pr u tebe rozhodně zabodovalo
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    ANS: JABLONEC JE LEPŠÍ! = D
    ANS
    ANS --- ---
    HEINZZ: nahod jeste neco, dokud jsou nazhaveny ;))
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    Přátelé děkuju moc, tohle sem ani nečekal. = )
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Pokud by vás zajímal názor z Jablonce... Půta to umí. A v krizi se o fungování kraje zasadil velmi výrazně. Takového hejtmana neměl žádný kraj... Zabezpečil dodávky materiálu pro celý IZS, nemocnice. Pokud se nepletu, byli jsme jeden z prvních krajů, který zavedl elektronickou registraci na testy... a samozřejmě své úspěchy umí dobře "prodat". A sem tam nechá lidi nahlédnout i do svého soukromí... Netváří se nadutě. Proto vyhrál drtivým způsobem. A vzniklá koalice se mi líbí. Lepší než kdyby tam byla Kocumka...
    CDR
    CDR --- ---
    AQUALOCO: jojo... kvůli poslední akci v tiskárnách jsem odložil návštěvu matky o týden. Byl tam nějaký blbeček, který bydlí s rodičema. Oba dva COVID+
    Akce se tam rozjíždí, byl jsem jen na poslední si trochu zamachrovat, Hrubý osvit byl vydařený. Dobré instalace, exponáty, hudba atd.
    A my (Cirko Minimo) jsme sklidili ovace za show The Rock!

AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    RSZ: u nás na vsi nám katolíci nabídli celej kostel (původem z dob románských, prazáklady nejspíš gotické), asi 400 let starou dřevěnou zvonici i celej hřbitov, protože na to serou... tam vidim i prapůvod problémů v Liberci..
    .. mimo jiné, pěkně jsem si početl :)

btw. nemáte nějaké fajn příběhy z liberce? Myslim, že hnípání ve sračkách nikomu náladu nezlepší. Neberte to jako moralizování pls!! Pokud vim, tak se pomalu rozbíhaj/už rozběhli projekty ve starejch tiskárnách.
    P_T
    P_T --- ---
    to neni kostel, to je brownfield! .]]]
    AMANT
    AMANT --- ---
    RSZ ma pravdu, Puta je spanelsky kurva, nomen omen woe:)
    RSZ
    RSZ --- ---
    (kostel patřil katolíkům, prodával se ve 2007)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam