• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    MUFLONEK: 15milionove krajské pr u tebe rozhodně zabodovalo
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    ANS: JABLONEC JE LEPŠÍ! = D
    ANS
    ANS --- ---
    HEINZZ: nahod jeste neco, dokud jsou nazhaveny ;))
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    Přátelé děkuju moc, tohle sem ani nečekal. = )
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Pokud by vás zajímal názor z Jablonce... Půta to umí. A v krizi se o fungování kraje zasadil velmi výrazně. Takového hejtmana neměl žádný kraj... Zabezpečil dodávky materiálu pro celý IZS, nemocnice. Pokud se nepletu, byli jsme jeden z prvních krajů, který zavedl elektronickou registraci na testy... a samozřejmě své úspěchy umí dobře "prodat". A sem tam nechá lidi nahlédnout i do svého soukromí... Netváří se nadutě. Proto vyhrál drtivým způsobem. A vzniklá koalice se mi líbí. Lepší než kdyby tam byla Kocumka...
    CDR
    CDR --- ---
    AQUALOCO: jojo... kvůli poslední akci v tiskárnách jsem odložil návštěvu matky o týden. Byl tam nějaký blbeček, který bydlí s rodičema. Oba dva COVID+
    Akce se tam rozjíždí, byl jsem jen na poslední si trochu zamachrovat, Hrubý osvit byl vydařený. Dobré instalace, exponáty, hudba atd.
    A my (Cirko Minimo) jsme sklidili ovace za show The Rock!

AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    RSZ: u nás na vsi nám katolíci nabídli celej kostel (původem z dob románských, prazáklady nejspíš gotické), asi 400 let starou dřevěnou zvonici i celej hřbitov, protože na to serou... tam vidim i prapůvod problémů v Liberci..
    .. mimo jiné, pěkně jsem si početl :)

btw. nemáte nějaké fajn příběhy z liberce? Myslim, že hnípání ve sračkách nikomu náladu nezlepší. Neberte to jako moralizování pls!! Pokud vim, tak se pomalu rozbíhaj/už rozběhli projekty ve starejch tiskárnách.
    P_T
    P_T --- ---
    to neni kostel, to je brownfield! .]]]
    AMANT
    AMANT --- ---
    RSZ ma pravdu, Puta je spanelsky kurva, nomen omen woe:)
    RSZ
    RSZ --- ---
    (kostel patřil katolíkům, prodával se ve 2007)
    RSZ
    RSZ --- ---
    GECKO: btw o kostel měli zájem i jiní, není to tak, že se ho nakonec Iberus ujal. Tehdy zvítězila nenažranost církve, kterou vůbec nezajímalo co tam bude (ok, pokud nevěříš na "geotermální energii pro občany"). Třeba i tul sondovala cenu, protože sháněla "aulu".
    CDR
    CDR --- ---
    GECKO: tak já samozřejmě nechci, aby ho zavřeli na základě mé víry v jeho vinu.
    BTW, ano kostel nespadl, ale je zavřený a okolo je dvoumetrový nálet stromů.
    nevím, jak moc je to dobrý posun.
    Mohla tam být koncertní síň, děcák, LDN, důchoďák, kulturní centrum, chráněná dílna, galerie. Dokážu si představit spoustu věcí.
    Takhle to metrostav asi nechá spadnout (tuším, že majetkové záležitosti jdou za Metrostavem).
    BTW ty věříš tomu, že Půta nevěděl, že je to levá? :3
    GECKO
    GECKO --- ---
    CDR: No to je pořád to stejný... další věci jako Busline atd... tak mi nějak přijde, že on je zrovna ten, co se s Busline snaží něco udělat než že ne... Co se autobusáku v libu týče, tak mě osobně ta navržená rekonstrukce městem přišla teda megalomanská a hlavně bez vazeb na okolí, což mě přišlo, že krajský návrhy řeší líp, to bych mu já osobně nevyčítal.... a ty další věci?

Co se týče kostela, tak jako jo no... ten projekt působí na první pohled podivně, souhlasím. Zas to ale aspoň znamenalo stavební zabezpečení tragickýho brownfieldu, ten barák byl dlouhodobě v zoufalým stavu a nevím, jestli je lepší to nechat spadnout. Jednoznačný postoj k tomu zaujmout neumím, i když souhlasím, že některý jeho akce nepůsobí nejlíp.

Ale v našem systému se naštěstí lidi (aspoň většinou) v trestněprávních věcech lidi neodsuzují na základě víry ale dokazování.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    RSZ: Zajímavej výklad psanýho textu.
    TABBY
    TABBY --- ---
    KOOTCHA: Stejne jako jeji projev mi prijde fascinujici, cim se zivi: "terapeut energeticke psychologie, kouc, autopatie, hypnoza". Az si to budu muset vygooglit ;)
    RSZ
    RSZ --- ---
    KOOTCHA: takže nevíš, není v tvoji moci ho lustroval, ale přišel si říct že jsme kokoti, když se o hejtmana otirame?
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    RSZ: Ne, protože o tom nic nevim. Ale za to skutečně nechápu v čem je problém, že jezdil demonstrativně na elektrokoale. Nedělám z něj světce. Taky mi přijde občas arogantní. Ale neni v silách ani možnostech běžnýho voliče si všechny lustrovat. Myslim, že on je zrovna pod lupou docela dost a kdyby se tam dostal kdokoliv jinej, našla by se na něj nějaká zajímavost taky. Takže se tady můžeme dohadovat jak chceme, ale stejně víme oba kulový, nebo kusý informace a faktem zůstává, že kraj imho funguje dobře a garnitura je dle mýho názoru poměrně reprezentativní. Což je ve stávající situaci poměrně zázrak. Nevim, jestli jsi sledoval tu předvolební diskuzi lídrů lbc kraje, ale kromě těch pirátů a Půty tam fakt nikdo použitelnej ani nebyl.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ... tohle "nechte jim klid na práci" jsme dlouho měli na městě s ODS zejo
    RSZ
    RSZ --- ---
    A říkám, pockejme na soud, který nebude soudit taková sketa jako neuman
    RSZ
    RSZ --- ---
    KOOTCHA: a "co jako" na to očko shánějíci kompro nenapíšeš? Já myslim ze politik by kurva prostě bejt neměl. Zase nebuď slepej, protože ti je sympatickej simte.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam