• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    JENDAVB: a ten vysilal z babylonu, nebo se pletu?
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    FIYAH: Takže Vrtulník už i v LBC ! no každopádně už jsme se lekl že Kontakt skončil to je takový retro že si to pouštím v autě při návratu na rodnou hroudu úplnej návrat do dětství ... jen místo dědova trabantu teda sedím ve voze od kapitalistů ! :-D
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Lehce jsem se sekl v objednávce a zůstal mi poměrně velký kus nového koberce. Rozměry 1,9x cca 2m (nerozbaloval jsem).
    Nechcete ho někdo za odvoz (LBC)?

ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    Cus, cus, cus... Lidi, prosim pekne, uplne nutne potrebuju sehnat do pristi stredy venkovni Ibisek! Kolegyne se prijde rozloucit, jde do duchodu a ten by si prala. Bauhaus, OBI, ani kvetinarstvi u Maleho Divadla nic... Nevite nekdo, kde ho sehnat? Děkuji L.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    LWEEK: imho obvykle ~25km/h max.

RSZ: nevypadá jako úplnej krétén? na to jsou ruzne nazory.

LWEEK
    LWEEK --- ---
    Kolik to jede? Já jenom při jaké rychlosti se člověk vykosí.
    RSZ
    RSZ --- ---
    CDR: mám velkou výhradu, na rekolech byl velkej košík, kam se vešel celej nákup z večerky, na boltu musíš mít bágl.. Jako hodně narostlá osoba jsem ale přišel na jednu velkou výhodu, na koloběžce nevypadám jako úplnej krétén, na tom malinkým kolečku ano:)

..koloběžky už tu má i lime, 25kč nástup a 3kč minuta, to mi přijde jako docela úlet, za to mám snad tágo

FIYAH
    FIYAH --- ---
    Kdo zna a posloucha radio Color, tak od vcera ladi i Liberec na 95,1 fm. Frekvence misto byvalyho radia contact.
    CDR
    CDR --- ---
    jisté výhrady chápu
    Například jeden bolt už dva dny stojí na cestě z parku u řeky u iq landie, to je dost debilní místo. Dnes byl na straně cesty (osobně jsem tipoval, že ho někdo hodí do řeky), včera v noci okolo desátý jedenáctý stál uprostřed cesty. Málem jsem do něj vrazil, pro cyklisty asi i nebezpečné.
    Teď si uvědomuji, že jsem ho na stranu mohl dát taky, no...
    NAILER
    NAILER --- ---
    ZSIS: Hele mě ten bolt asi pár jízd autem do centra nahradí. Rekolil jsem furt, elektrokoloběžky nemusím, ale když potřebuješ třeba z harcova do rupre, tak je takovejhle peklostroj docela výhra.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    PPNEKK: ne, jeste ne.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    ZSIS:uz nekdo zminil, ze jses debil?
    RSZ
    RSZ --- ---
    ZSIS: čau

ZSIS
    ZSIS --- ---
    RSZ: whataboutism. auta ve meste jsou stejna hovadina. nicmene, ve vetsine vetsich mest si za auto kazdy aspon plati parkovny. rozhodne je tema, jak omezit nenutne jizdy autem, kor kdyz v ty plechovce sedi jen jeden clovicek. ano.
    auto nekomu patri, a kdyz ho postavi kam nema, tak si pomoci SPZ muzu nekam treba podat stiznost. hromada skutru na kterych nekdo vydelava se vali po chodnicich, a normalnim smrtelnikum akorat muzou ukazat dlouhy nos. pritom by se 99% cest misto kolobezek dalo vyridit na kole, bez baterky nebo potreby, aby ty sracky nekdo pres noc zbiral a nabijel. bezesporu to je i zdravejsi. uz jsem zminil, ze nekdo vydelava na tom, ze svym odpadem zabira verejne misto?
    RSZ
    RSZ --- ---
    ZSIS: abych tomu rozuměl, tisíce aut ve městě jsou ok, ale pár kolobezek tě sere? Do aut taky kopes?
    Btw město to nestojí ani halíř, čti.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    RSZ: pockej, mesto za to PLATI? proboha proc? to vsem nasraly do hlav? mit po meste stovky pojizdnych baterek s ekologii spolecneho nic nema, hlavne kdyz vetsinou nahrazuji cesty, ktere by lidi jinak chodily pesky. za to si provozovatel muze nechavat svoje harampadi valet po meste, dostava za to zaplaceno a i mesto neco prihodi, jak slysim. to me poser.
    ja se teda priznam, ze sice jakoby z liberce jsem, a furt tam jezdim za mamou, a zasrany kolobezky sleduju uz nejakym rokem ve vidni. a fakt me boli ze to expanduje.
    no nic, uz se nebudu vztekat.

RSZ
    RSZ --- ---
    *pardon že píšu tatarsky, telefon
    RSZ
    RSZ --- ---
    ZSIS: lbc není Praha, kde tě na tom srali ozraly turisti a všude se to valelo, v centru jsou striktně předepsany parkoviště, jinde to nepřekáží. Když jsem chtěl s prckem do centra, beru to a je to fajn. Radši bych kola, ale provozovatele prý chtějí od města min. mega ročně, tak nás velezadluzeny magistrát vzal radši tohle zadax. Přijde teda ještě jeden provozovatel, tak budeš mít do čeho kopat:)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ZSIS: A Robin by to nenechal napříč uprostřed chodníku...
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    ZORBEN: aha. nesnasim ty shity. symbol hodne veci, co jde se svetem do kytek. kopat do toho, kde jen to jde.
    batman by na to nestoupnul.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam