• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    RSZ: a vsechno v pohode? pospichala tam i sanitka
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..pardon, myslel jsem ty nově opravené - od mistrovství
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    RSZ: To možná víc. Za doby co jsem tam bydlel hořelo 3x a mám to Karlička říkávala, že požárů už bylo víc.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..na kolejích zase hořelo a zase klasika - Indové si dali vařit oběd a odešli. To je asitak pátá vyhořelá kuchyňka:)
    ATAN
    ATAN --- ---
    ZSIS:
    Zrovna vcera opaleny klucina projel skrz celou zastavku na Saldaku na podobnem stroji.
    https://www.minicross-minibike.cz/fotky2198/fotos/_vyr_1335Elektrokolobezka-chopper-XR05-cerna-2.jpg
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    RSZ: vsak si jezdi na cem chces.
    v kombinaci s mestskou dopravou male kolobezky jeste nejak chapu, ale kdyz vidim cloveka na nejake te vetsi, co vypada jako kolo bez pedalu, tak si kladu otazku smysluplnosti. a ze liberec neni zrovna plochy.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: Třeba v dětství viděl tuhle pohádku a má z toho celoživotní trauma.

RSZ
    RSZ --- ---
    ZSIS: doma máme dětský al koloběžky, velkou 24" koloběžku a když na to přijde, svezu se na všech.. takže se omlouvám, že tvoji antikoloběžkovou hysterii nejsem s to pochopit
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ATAN: Nevím, ale i sanitka i vrtulník tam byli dost dlouho. Hodně dlouho, tak víc než půl hodiny (vidím tam z okna). Nechci moc spekulovat, ale snad to nebylo kvůli nějakému oživování, zajištění životních funkcí atd. Mohu posoudit s osobní zkušeností, když mě že závodů na kole odvážel vrtulník, tak to zdaleka tak dlouho netrvalo. Tak snad to dobře dopadne...
    ATAN
    ATAN --- ---
    Dneska do Vrataku do parku nad sokolovnou letel vrtulnik pro kluka, ktery osklive spadl na kole. Nevedel by nekdo, jak to dopadlo?
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    JENDAVB: a ten vysilal z babylonu, nebo se pletu?
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    FIYAH: Takže Vrtulník už i v LBC ! no každopádně už jsme se lekl že Kontakt skončil to je takový retro že si to pouštím v autě při návratu na rodnou hroudu úplnej návrat do dětství ... jen místo dědova trabantu teda sedím ve voze od kapitalistů ! :-D
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Lehce jsem se sekl v objednávce a zůstal mi poměrně velký kus nového koberce. Rozměry 1,9x cca 2m (nerozbaloval jsem).
    Nechcete ho někdo za odvoz (LBC)?

ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    Cus, cus, cus... Lidi, prosim pekne, uplne nutne potrebuju sehnat do pristi stredy venkovni Ibisek! Kolegyne se prijde rozloucit, jde do duchodu a ten by si prala. Bauhaus, OBI, ani kvetinarstvi u Maleho Divadla nic... Nevite nekdo, kde ho sehnat? Děkuji L.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    LWEEK: imho obvykle ~25km/h max.

RSZ: nevypadá jako úplnej krétén? na to jsou ruzne nazory.

LWEEK
    LWEEK --- ---
    Kolik to jede? Já jenom při jaké rychlosti se člověk vykosí.
    RSZ
    RSZ --- ---
    CDR: mám velkou výhradu, na rekolech byl velkej košík, kam se vešel celej nákup z večerky, na boltu musíš mít bágl.. Jako hodně narostlá osoba jsem ale přišel na jednu velkou výhodu, na koloběžce nevypadám jako úplnej krétén, na tom malinkým kolečku ano:)

..koloběžky už tu má i lime, 25kč nástup a 3kč minuta, to mi přijde jako docela úlet, za to mám snad tágo

FIYAH
    FIYAH --- ---
    Kdo zna a posloucha radio Color, tak od vcera ladi i Liberec na 95,1 fm. Frekvence misto byvalyho radia contact.
    CDR
    CDR --- ---
    jisté výhrady chápu
    Například jeden bolt už dva dny stojí na cestě z parku u řeky u iq landie, to je dost debilní místo. Dnes byl na straně cesty (osobně jsem tipoval, že ho někdo hodí do řeky), včera v noci okolo desátý jedenáctý stál uprostřed cesty. Málem jsem do něj vrazil, pro cyklisty asi i nebezpečné.
    Teď si uvědomuji, že jsem ho na stranu mohl dát taky, no...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam