• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    GECKO
    GECKO --- ---
    JONAS3: Ještě k tý reko meziměstský trati v létě. V aktuálním Libereckým zpravodaji https://www.liberec.cz/files/dokumenty/zpravodaj/zpravodaj_2021/zpravodaj_liberec_05_21_web.pdf na straně 3 jsou plánovaný uzavírky a na 8-10 2021 je mj. plánovaná uzavírka Jablonecký od křížení s Hedvábnou - navazuje Tanvaldská po křížení s Pivovarskou, nový povrch vozovky. Ten přejezd na Nový Rudě je v tom úseku, takže tu roletu tam opraví a přejezd bude pak předpokládám jen s normálním rozchodem a ta připravená splitka se zruší. Pak se ještě bude dělat Jablonecká mezi Kláštěrní a Na Bídě, to už ale do tram. nezasahuje. Mělo by se dělat asi po úsecích, provoz semaforama na jedný polovině.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    CERMINEK: to je dobrý plán :)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    MILAZAJICEK: To mi připomíná, že mám v plánu využít tvou fotokomoru :D
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    LWEEK: v Liberci je hromada lidi co foti na film. Včetně mě.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    RSZ: To už je fakt moc...

Z kafe je novodobé náboženství, imho, stejně jak Apple...
    RSZ
    RSZ --- ---
    CERMINEK: nedávno jsem málem vzal ctvrtkilovku v bezkonceptu a 369,- mi přišlo fakt trochu moc...
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    NAILER: Dobrý vědět!
    Snídaně jsou super i v Bistro široká.
    NAILER
    NAILER --- ---
    CERMINEK: Šneci jsou top! A taky bych vyzdvihl snídaně, co o víkendu v 8 ráno dovezou domů :-)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    TABBY: APE od Pejška bereme na firmu a naprostá pohoda. Stojí to pár kaček a kvalita super. Super je i Café Jordán.
    Sweet City i Nordbeans stojí raketu a vlastně jsem ani u jednoho nenašel nic wow, kromě loga... Když tam člověk na jedno kafe zajde, tak je to cajk. Co mají top, jsou skořicové šneky!
    Mj. v DOKu v týdnu kilovka kafe za necelých 700, o víkendu skoro 1000... A když jsem si kafe vybíral, řekl slečně, že chci tmavě pražený kafe do překapávače, tak jsem tam byl málem lynčován a ukamenován...
    TABBY
    TABBY --- ---
    CERMINEK: Tak vedle Norbeans mají ještě pořád levnější SweetCity, ne? (Stejně kupuju kafe u APE, co mají zrovna v akci ;)
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    CERMINEK: Tak to je fakt vedle té dlaždičkárny. Fíha, tam bych něco takového vůbec nečekal. Dobře zamaskované.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    CERMINEK: Vedle nádraží kde. Za poštou nebo směrem k viaduktu? Já právě vím že tam byli motorky jeden čas a dlaždičkárna. :)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    LWEEK: Vedle nádraží. Skvělý prostor... akorát mě poslední dobou mrzí, jak hýbou s cenami a z kafe dělají raketové inženýrství...
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Jo a ještě jeden dotaz. Je tu někdo kdo se zabývá focením, a dokonce (nebo by chtěl) i focením na film?
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Stavbou roku Libereckého kraje 2021 se stala pražírna s kavárnou DOK Nordbeans u libereckého nádraží | Kultura | Zprávy | Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje
    https://liberecka.drbna.cz/zpravy/kultura/26428-stavbou-roku-libereckeho-kraje-2021-se-stala-prazirna-s-kavarnou-dok-nordbeans-u-libereckeho-nadrazi.html

Tuší někdo, kde přesně to je?
    RSZ
    RSZ --- ---
    v triedru se mi uvolnila jedna čočka a nechci ho hned vyhazovat, je někdo v lb kdo se na to umí mrknout?
    EDASX
    EDASX --- ---
    starej jahoda nám v na konci 80tek kosil louku... jestli to není shoda jmen
    PIPSKIOVA
    PIPSKIOVA --- ---
    ... taktické jahody.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..tvl to už je jak nějaká detektivka od Borovičky, může se to jmenovat třeba "krvavé koláče"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam