• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    BINARY_PARANOIC: Díky, poptám! Zkusím ještě i Cerberos, ten snad pan majitel domu má už na střeše, tak by to případně ušetřilo lezení po žebříku :) A v teple krbu během Libereckých zim se budu těšit na Starlink :))
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    MOZEK: my jedeme přes a-net, ale v Klášterní půjde předpokládám jen bezdrátově a tam to bude tipuji max 25/12… Ale za zeptání se nic nedáš :)

Internet na doma | a-net
    https://www.anetliberec.cz/internet/
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Zdravím, rád bych se zeptal na vaší zkušenost s připojením v Liberci. Za měsíc se stěhujeme na Klášterní a dnes mi Vodafone řekl, že tam umí 20mb down.. O2 dle webu umí na té lokalitě 100/10, taky hodně smutný, ale pořád lepší. Jak to řešíte vy? Existuje v Liberci nějaké připojení, které umožní člověku v klidu dělat remote-first a netrhat se lidem na callu, kde je 50+ účastníků. Předem moc díky za tipy a info.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Jéžiš to se zase nevyspíme. :-( Jako drumec a podobně mám rád, ale ne když spím :D A ten kdo má malé děti ví, že spát se musí v noci protože přes den to nejde.
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    Letošní Odysea bude!
    Ještědská odysea | Festival, kde se sci-fi mění v realitu

WEB >>>

ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    Cus, nechcete nekdo Rymovnik? Zejtra bych ho vzala do spitalu, je mi lito to vyhodit. Cca 5 odnozi. :)
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    RSZ: vubec nevadi:) ja mam prazirnu 100m od baraku (https://www.dos-mundos.cz/) a chodim si tam pro vyborny kafe a jsem spokojenej:) zadny kafe v zivote mi nechutnalo tak jako to jejich.. specialne Rwanda Nova je vyborna:) zkousel jsem i jiny a tohle mi proste sedi nejvic a jsem ochotnej za to zaplatit navic.. kazdej to ma jinak holt:)
    RSZ
    RSZ --- ---
    NOIZER: ale nevadí když to budu mít za hipsterskou píčovinu ne?
    já tu mám teda na stole zrovna půlkilovku kafe z cafe-libertad, čili dnešní šálek kávy podpoří nějakýho mexikánce v komuně - kupte si to v azylu:)
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    RSZ: ja si bezne kupuju 250g za 300-350kc a jsem spokojenej.. (limitku jsem bral dokonce za 400) ale jo, jsou to prazsky ceny, ne liberecky:)
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    Kafaři jsou už tak oprsklí, že se jeden z nich pokusil přirovnat zalití kafe horkou vodou k vaření piva ... jak zvrácené! Sklidil samozřejmě posměch a opovržení a tak to musí zůstat na věky věků
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    MILAZAJICEK: !!! ha. Ve Ztrátách se konávalo fotopivo. Taky jsem pákrát byl asi tak 12 let zpátky. To mě docela zajímá protože to z webu zmizelo. Jinak jako jo, ceny nemá nejlepší. Taky beru z BéFoto. :)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    LWEEK: Tak to nevím, u Kubáta jsem si možná před lety koupil jednu fomu ale pak jsem si za tu cenu vzal raději z fomy dvě :) Hele pár nás chodilo do Ztrát a nálezů ale to už se rok neorganizovalo tak nevím jestli se to vrátí.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    MILAZAJICEK: To asi jo. Asi dost na to, aby Kubátovi stálo za to mít ceník filmů za výlohou. :) Družíte se nějak? Hledám nějaký fajn okruhy kam bych se mohl případně přivrtnout.
    GECKO
    GECKO --- ---
    JONAS3: Ještě k tý reko meziměstský trati v létě. V aktuálním Libereckým zpravodaji https://www.liberec.cz/files/dokumenty/zpravodaj/zpravodaj_2021/zpravodaj_liberec_05_21_web.pdf na straně 3 jsou plánovaný uzavírky a na 8-10 2021 je mj. plánovaná uzavírka Jablonecký od křížení s Hedvábnou - navazuje Tanvaldská po křížení s Pivovarskou, nový povrch vozovky. Ten přejezd na Nový Rudě je v tom úseku, takže tu roletu tam opraví a přejezd bude pak předpokládám jen s normálním rozchodem a ta připravená splitka se zruší. Pak se ještě bude dělat Jablonecká mezi Kláštěrní a Na Bídě, to už ale do tram. nezasahuje. Mělo by se dělat asi po úsecích, provoz semaforama na jedný polovině.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    CERMINEK: to je dobrý plán :)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    MILAZAJICEK: To mi připomíná, že mám v plánu využít tvou fotokomoru :D
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    LWEEK: v Liberci je hromada lidi co foti na film. Včetně mě.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    RSZ: To už je fakt moc...

Z kafe je novodobé náboženství, imho, stejně jak Apple...
    RSZ
    RSZ --- ---
    CERMINEK: nedávno jsem málem vzal ctvrtkilovku v bezkonceptu a 369,- mi přišlo fakt trochu moc...
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    NAILER: Dobrý vědět!
    Snídaně jsou super i v Bistro široká.
    NAILER
    NAILER --- ---
    CERMINEK: Šneci jsou top! A taky bych vyzdvihl snídaně, co o víkendu v 8 ráno dovezou domů :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam