• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    RSZ: Ani v Rusku, ani v Jižní Americe nebyl problém. Jen se člověk musí rozhodnout a nejít do prvního bankomatu po přistání :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    CERMINEK: jen bacha na "turistický" bankomaty, a občas bohužel jiný není (v nějakých prdelích typicky)

jinak jo, roh jezdecké a pražské bývá tradičně na standardní výběry nejlevnější
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    AQUALOCO: Vždy vybírám z bankomatu v dané zemi. Dlouhodobě nejlepší zkušenost a nejlepší kurzy.
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    kam chodíte měnit euro na dovču? dole v Jezdecký to bejvalo nejlepší..? něco bych bral do startu, jinak hodlam sosnout bankomat někde za hranicema. dík!
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    ACHERON: Na placeném výpisu z katastru se objevily nějaké Upozornění které online nejsou uvedené..

GECKO, CERMINEK: Osobní návštěva by samozřejmě byla nejlepší, bohlžel komplikované tím že jsme (zatím) v Praze a chodíme do práce.. = )

Každopádně po telefonu na katastru mega ochotný a všechno co jsem potřeboval vědět mi rádi řekli, můj strach se ukázal jako zbytečný. I tak díky za reakce!
    GECKO
    GECKO --- ---
    HEINZZ: Netřeba kontakt. Katastr je veřejný a pokud chceš něco, co není online, lze na místě nahlédnout do listin (možná za nějaký poplatek, to teď nevím).
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    HEINZZ: na katastralni mape online neni vsechno potřebné?
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    HEINZZ: Ideální je se objednat a nahlédnout do složky pozemku
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    Ahoj, nemáte někdo kontakt na někoho na katastrálním úřadě pro liberecký kraj? potřebovali by sme zjistit info k jednomu pozemku.. Zítra tam budu volat i tak ale nevím jestli mi řeknou to co potřebuju jako "pouhému" zájemci o nemovitost, tak to radši zkouším i jinými cestami. = )
    předem dík!
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    SUVA_: Už neexistuje bohužel.
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    Pardon, jestli jsem mimo, ale mnohokrat jsem slysela o legendarnim baru Zabak v Liberci a vzdycky jsem se tam chtela podivat. Shodou nahod tu ted tyden travim a chtela jsem se optat, zda Zabak jeste existuje, a pripadne jak se tam dostat, neb google mlci.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CDR: S Honzou nekomunikuju, párkrát jsme se setkali na pivu přes kamaráda Tomáše Tesaře (oba ex-Liberecke zpravy, či jak se to jmenovalo) a zdál se bejt v klidu. Teď jenom zírám. Chjo. Dostane, protože Hajda se s ničim moc nesere a když dojde na pěsti, opravdu za žádných okolností bych nechtěl bejt v opozici...
    CDR
    CDR --- ---
    CDR
    CDR --- ---
    za toho tupého láčkovce má u mě bod .)
    CDR
    CDR --- ---
    ERVIN: nezvládá, dnes opět ukázal nedostatek pudu sebezáchovy. Krom toho, že nazval Hájíčka "tupým láčkovcem", tak tvrdí, že pokud Hájíček na něj vztáhne svou tučnou ruku, takže dostane strašně přes nos.
    To opravdu neví, že Hájíček je amatérský MMA fighter? To he utlouct štusem novin a slovníkem synonym?
    Koruna je nasazena oficiální stížností Ondřeji Musilovi.
    Tomu MUsilovi, co je policejním ředitelem, ale dřív skoro deset let kryl praktiky svého kolegy (výroba a prodej drog, sexuální zneužívání, bití přží výsleších, legalizace kradených aut, vynášení informací) a ještě k tmu v "dodžó" prcal náctileté karatistky.
    LOL
    Hele, jak jsem s Hájíčkem nesouhlasil ohledně aféry otevřené restaurace Bílý mlýn, tak zde se Stránský profiluje jako neskutečný pračurák.
    Tuším, že bude hrozně brečet, až dostane přes držku a bude to samozřejmě vydávat za bezprecedentní útok na svobodnou žurnalistiku.
    Jestli s ním trochu komunikuješ, zkus mu vysvětlit, že takhle chlapi nejednají (stěžování si a udávání prohnilému policajtovi, urážení rodičů).
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CDR: No máš pravdu. Honza to celé trochu nezvládá. Nevim, kde to začlo. Hajda jede po celou dobu na FB solidní ligu. A není to poprvý, co se s někym takhle hezky chytil. Jeho půtky s jednim výrobcem paliček došly hodně daleko.
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    JESTEDMAN: asi tak
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ACHERON: abys na svojí otevřenost nedoplatil. domnívám se, že současná legislativa umožňuje likvidaci pouze odbornou, certifikovanou firmou, která demontáž provádí v permanetním podtlaku atd... někde jsem to zahlédl. Nikde bych to moc neventiloval. V současné době to je méně nápadné, páč to, že mají chlapi na střeše respirátory, nikoho moc nešokuje... nelámat, nedrtit, nacpat do pytlů. Pedersen z jablonce přistaví konťák, ten se jen naplní pytlema. Vystaví ti papír o likvidaci, tuším, že to je +- 3,5 kč/kg
    CDR
    CDR --- ---
    ERVIN: sorry, honza se hlavně naváží jak pračurák do Hájíčkova fotra, to je gro toho, co jsem postnul.
    Samolibý egocentrický blb, kterému asi ušlo, že se za tohle normálně dává do zubů.
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    MILAZAJICEK: hele to samozřejmě jo, pokud clovek neni blb a sam se nenablasi na SÚ
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam