• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    TABBY: taky to nechápu, stejně mi nakonec učitelka řekne že tehdy a tehdy dostane přednost gymplák apod. takže můj boj je vlastně jen o to, aby dítě nechodilo v pátek v 18:30 (a to teda nevím jak vyřešit, takhle černý petr padne na rodiče, který si nemůže ten den vzít půlden dovolené nebo nemá prarodiče, které tam postaví).. Teda nakonec jsme ok, byli jsme tam oba, žena přečetla půl knížky:)
    TABBY
    TABBY --- ---
    TABBY: Tim "fascinujici" jsem mela na mysli, ze nejsou schopni ten rozvrh a rezervace poresit nejak elektronicky. Decka maji znamy rozvrh ze skoly uz v poslednim tydnu prazdnin, mohlo se to tedy odehrat elektronicku nekdy minuly tyden...
    TABBY
    TABBY --- ---
    RSZ: Fascinujici, co? Ja mela v Jablonci "pokoseno" v 9.10 (zapis zacinal v 9). (Ale, pravda, predchazela tomu vcerejsi telefonicka pripravna faze...)
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..čekání na cca 3h
    RSZ
    RSZ --- ---
    každoroční paráda v zušce, boj o termíny

1KA
    1KA --- ---
    JONAS3: možná se přestěhuju do Boleslavi, když už tam pracuju :-)) To bude asi nejefektivnější.
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: to bude skvělý, uveďte mě prosím někdo na dva roky do komatu
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Nejvytíženější část průtahu Libercem čeká rok a půl omezení. Vznikne nový most, druhý nahradí stěna - Zdopravy.cz
    https://zdopravy.cz/nejvytizenejsi-cast-prutahu-libercem-ceka-rok-a-pul-omezeni-vznikne-novy-most-druhy-nahradi-stena-90586/
    NYXYN
    NYXYN --- ---
    CERMINEK: Myslim, že tohle dělá Autodoprava Hlavatý, mám je kousek od dílny. Ale osobní zkušenost nemám.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Ahoj všem, nemáte někdo tip na firmu, která na klíč zajistí odvoz odpadu z baráku? V domě se nám ze sklepů stává skládka a hledám firmu, která to na klíč naloží a odveze.
    ATAN
    ATAN --- ---
    ZMATEKKK: zalezi na tom, kdo tam zrovna dela.
    WYMA
    WYMA --- ---
    ATAN:
    ZMATEKKK:
    díky !
    ZMATEKKK
    ZMATEKKK --- ---
    já byl na bazenu s celou rodinkou minulej tejden a nikdo nic od nikoho nechtěl (ani od dospělejch)
    ATAN
    ATAN --- ---
    WYMA: co vim, tak do 6 let nechteji nikde nic.
    WYMA
    WYMA --- ---
    netusite nekdo, zda chtej v bazenu u deti cca 3 roky test, pripadne jak jsou striktni?
    RSZ
    RSZ --- ---
    ...on stál teda i průtah směr tunel, teď si člověk moc nevybere:)

RSZ
    RSZ --- ---
    na košický, dole u babylon křižovatky, ráno frézovali kolem těch vlečkových kolejí do vozovny.. solidně to stálo, všechny směry. Naštěstí jsem byl na skůtru, jinak doporučuju se tomu vyhnout dokud to nedodělají.
    CDR
    CDR --- ---
    ERVIN: jo, tam byl tuzex. Chodil jsem tam slintat na lego stavebnice :3
    RSZ
    RSZ --- ---
    aha, já pamatuju jenom eso cca v polovině toho bloku domů na rybníčku u zastávky (a z esa si pamatuju jen žvejkačku v tubě)
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Nevím, měli i LEGO apod. Byl jsem dítě a neřešil to. Mohu se zeptat rodičů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam