• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Děsně záleží kde. Docela dobrou zkušenost jsem měl v barbershopu u splavu. Do barbera chodím kvůli vousům, ale jen sem tam když už se na to nedá koukat.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    MAGGIE: Preferuju když mě stříhá ženská, nemluví se u toho, nejlíp se mě ani neptá jak to chci a trvá to dlouho (ASMR). V kombinaci s cenou a nulovym čekánim je pro mě učňák značka ideál. S pánama z barbar shopu bych si zřejmě nerozuměl. Ale nevim. Nikdy jsem tam nebyl a ani nebudu.
    RSZ
    RSZ --- ---
    A prosímvas s tou vítěznou, od muzea po park s ex-rudoarmejcem, se neco plánuje, nebo to zůstane takhle v cracku?
    CERNA_RUKA
    CERNA_RUKA --- ---
    MORIARTY: Taky nechapu tu logiku..
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    MAGGIE: já kdysi dostal poukaz, ale že bych s těmahle typama chtěl řešit něco jako ryze chlapský téma to ne :))
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    KOOTCHA: no jo, ale jako nepokecal sis u nich o ryze chlapských tématech nad sklenicí dobré whisky, nebo?
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    ACHERON: my máme jednu paní učitelku už 3. rokem a druhou druhým rokem - bez šance na dohodu dopředu
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Jo a jako bonus jsem tam nikdy nečekal. Většinou byly rády, že tam někdo vůbec přišel a z dýška mají určitě taky větší radost, než v barbar shopu.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    BINARY_PARANOIC: Hele konkrétní zkušenost nemám. Mě stříhá už dva roky babizna doma, ale před tim jsem chodil v Děčíně na učňák. Holky tam mají praxi, učitelka jim na to kouká, stojí to nula nula prd a ještě ti to na závěr oznámkujou :)

A koukám, že v LBC je učnák taky a kadeřnictví tam mají taky.
    Kadeřnictví
    https://www.sos-gs.cz/kadernictvi.html
    KRYSPIN
    KRYSPIN --- ---
    BINARY_PARANOIC: Ve Vesci pokud bys měl cestu okolo, U Družiny 310,
    Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/comehacuca

Lepší je pán. Rychlé ostřihání.
    WYMA
    WYMA --- ---
    BINARY_PARANOIC: zní rozumně...
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    WYMA: tsivoe, to raději nechám jednoho až dva palacký v tom vokně :D
    WYMA
    WYMA --- ---
    BINARY_PARANOIC: hele, vzhledem k tomu jak to řešíš, nechceš přece jenom radši vzít jednoho či dva palacký a vyrazit do barbru? :D

jinak za 150 pod kasárnama, za podobný prachy kousek vedle naproti muzeu, pak třeba vedle vokna...
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Díky oběma! ;)

Uvítám i upozornění, kam nechodit :D Např. s tím pánským kadeřnictvím na Benešáku náhodou někdo nemá zkušenost?
    1KA
    1KA --- ---
    BINARY_PARANOIC: jo, to bude to samé, syn je spokojený a vypadal normálně :-)
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    ERVIN: o cenu mi zas tak nejde, spíše o přístup — zkrátka se chci nechat „jen“ dobře ostříhat a necítít se tam jako dement, že si negeluji chloupky v nose. Ale možná mám jen předsudky vůči hipterskému barbeření :D

1KA: chm, to se mi moc nedaří najít… není to už na Durychově — ERVIN?
    1KA
    1KA --- ---
    BINARY_PARANOIC: Syn chodí do ulice Generála Píky. (po levé straně směr Horská)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    BINARY_PARANOIC: Těžký zadání. Než jsem se nechal polapit do pasti hipsterského barbeření, chodil jsem ke kasárnám... levný, na Havla to vždycky pani daly... https://goo.gl/maps/tKHgjDCqb4EH5YGZ7
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Nějaké doporučení na klasické pánské kadeřnictví? Zkrátka ani hipster barber shop, ani obchoďák :) Dík!
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    V zadávací dokumentaci je to, že má být nová, ale nevim. Rozhodně mě potěšilo, že vypadá stejně jako ta původní.

A docela by mě zajímalo, proč se od začátku září frézuje Husovka. Ten povrch byl dobrej, teď to tam vždycky přefrézujou v pruzích a zazáplatujou. Ráno na křižovatce u hygieny nainstalovali třícestnej semafor :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam