• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    BINARY_PARANOIC: Těžký zadání. Než jsem se nechal polapit do pasti hipsterského barbeření, chodil jsem ke kasárnám... levný, na Havla to vždycky pani daly... https://goo.gl/maps/tKHgjDCqb4EH5YGZ7
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Nějaké doporučení na klasické pánské kadeřnictví? Zkrátka ani hipster barber shop, ani obchoďák :) Dík!
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    V zadávací dokumentaci je to, že má být nová, ale nevim. Rozhodně mě potěšilo, že vypadá stejně jako ta původní.

A docela by mě zajímalo, proč se od začátku září frézuje Husovka. Ten povrch byl dobrej, teď to tam vždycky přefrézujou v pruzích a zazáplatujou. Ráno na křižovatce u hygieny nainstalovali třícestnej semafor :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    MRDAC_BEDEN: pokud vím tak jo, nějaké části se měnily (ty prosolene), ale přesný poměr neznám
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    RSZ: Dnes jsem sel okolo a mam hloupy dotaz - je to opravena puvodni lavka s novou povrchovou upravou?
    RSZ
    RSZ --- ---
    Lávka na koleje bude v novém, byla celá dole, vše je žárově pozinkované. Ještě na to přijde švancerova původní červená.

LWEEK
    LWEEK --- ---
    Halo! Mám tu nabídku. Tchán v Doubí rozprodává svou zásobu agaví, juky a tlustice. Různé velikosti. Ukončuje pěstování, takže je to do rozprodání zásob. Jsou mezi nimi i skvosty které jsou 20+ let staré a jsou za cenu za kterou byste v obchodě pořídili tak třetinovou. Budeme rádi i za sdílení.

Kontakt Jiří Čeček, Proletářská 122 Doubí, tel: 605 513 046

PS: osobně doporučuju tlustice do bytu. Jsou krásné a nenáročné. Nejsou jedovaté ani nijak nebezpečné. Nepotřebují téměř žádné zalívání. Ale i ty juky a agave jsou super. Ale tam je potřeba dát bacha na ostny.

RSZ
    RSZ --- ---
    WUP se zdáli profi, objednání na čas samozřejmost, žádní žvanění "možná v řínu milej pane", věděl přesně na co se u konkrétního kusu zeptat, fér.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    NOIZER: No to nevím, to je druhá otázka. Ale já nejsem motorkář ani skutrista. :)
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    LWEEK: a da se skutr povazovat za motorku? :P
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    WarmUP jsou určitě skvělí. Jako není to malá garáž. Ale šéfuje to tam bývalý spolužák a ten motorky fakt miluje, takže do toho jde hodně lásky a pečlivosti.
    RSZ
    RSZ --- ---
    MILAZAJICEK: dík, zkusím
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    RSZ: www.wup.cz
    RSZ
    RSZ --- ---
    kam dát skůtr na standardní údržbu? stačí i garážovej pavouk
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    MAGGIE: aha no mame stavajici ucitele z minuleho roku tak jsme se s nimi domluvili predem po telefonu...
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    ACHERON: asi to špatně chápu, pardon, ale HN elektronicky lze, běžné hodiny "přehrávek" na nástroje člověk musí řešit takto superskvěle - už jsem to řešila i s panem ředitelem, nabízeli jsme součinnost TUL při vyřešení tohoto světového problému, jak to převést také do online podoby, ale kde není vůle.. ale pan ředitel prima pán (po telefonu), proti němu nic neříkám
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Kdyby se chtěl dnes večer někdo svézt na festival, tak muž má místa v autě.
    NICE TO EAT YOU DEATHFEST – Music festival, brutal death, grind core
    http://www.nteydeathfest.cz/
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    RSZ: tak to je vostry, ze mame domluveny casy v rozvrhu od 27. a HN pres el. zapis koukam neni uplne samozrejmost :)
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Zdravím, marně sháním tuto knihu ( https://www.1906.cz/kniha.html ).
    Kdybyste o ní náhodou někde zakopli a nechtěli jí, budu moc rád za jakoukoli informaci vedoucí k možnosti zakoupení tohoto titulu.
    Dík fík
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    TABBY: No. Děcka maj známý rozvrhy, ale to neznamená, že o nich ví rodiče - zkouší takový výkruty, že je ještě nedostali (řikala mi jedna maminka do telefonu, zatímco jsem se na rozvrh jejího syna díval na webu jeho základky). A třeba Žižkáč rozvrh (podle tvrzení další maminky) rozvrh dneska prostě nedostal... A pak je samozřejmě další žůžo kličkovat s naukama, hlavnim předmětem, souborovkou mezi hokejem, baseballem a dalším nástrojem. A když už to po celym dni dáš do kupy, zavolá ti ta maminka, co si vyjednala termín přednostně, že TEĎ dostali rozvrh tanečků, jestli by to nešlo ještě přehodit.

Opravdu bych si moc přál, aby jednotlivé el. třídní knihy dokázaly mezi sebou komunikovat natolik, aby tohle řešil kompjůtr, protože tohle je přesně práce pro kompjůtr...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam