• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    NAILER
    NAILER --- ---
    CERMINEK: No tak to je super, ale nic z toho se z webu nedozvím. Jak říkám, podle prezentace to na mě působí jako díra na peníze z EU :-/ Hledal jsem pár měsíců zpět nějaký místo, kam si můžu občas sednout (2 dny v týdnu), abych neplesnivěl doma při remote, ale dost telefonuju, a chci mít na místě fixně monitor a nabíječku. Takhle sólo neřešitelný problém :-(
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    MOZEK: Objednej se na podnikatelskou ambulanci, pokus máš nějaký business - Philip Roden a Antonín jsou naprosto boží konzultanti!
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    CERMINEK: sedim tady druhy den a cumim :) Fakt dobry.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    SONIC: Největší položka je rekonstrukce bývalého výzkumáku... Což byla, IMHO, ruina...
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    NAILER: Taky názor... Já toho jsem součástí a dovolím si nesouhlasit. V dlouhodobé perspektivě jsou přínosy obrovské... Pokud roste inkubovaná firma, roste inkubátor a mě osobně nedělá problém se s nimi podělit o zisk firmy...
    Stačí se kouknout jak fungují inkubátory jinde - do plusu se dostanou po pár letech (Lipo existuje 4 roky) - v Berlíně jsem slyšel číslo 10let...

Každopádně dotaz zněl na cowork, ten Lipo má a je nejlepší široko daleko. Podobný cowork jsem viděl nejblíž v Google v Curychu...
    NAILER
    NAILER --- ---
    CERMINEK: No už od pohledu na web je jasný, že tohle si samo na sebe nemůže vydělat :-)
    SONIC
    SONIC --- ---
    EDASX: Celkové výdaje projektu předpokládáme ve výši 349.555.792,16 Kč, podíl případné dotace z EU do výše 54.473.523,47 Kč. Zbylé výdaje bude hradit Liberecký kraj ze svého rozpočtu.
    RSZ
    RSZ --- ---
    EDASX: kde kdo, ty taky:)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    EDASX: ???
    EDASX
    EDASX --- ---
    CERMINEK: kdo to plati tohle...
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    MOZEK: https://lipo.ink/
    Za mě absolutní TOP!
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Dobry vecer, hledam tip na kvalitni cowork misto v Liberci :) Za kazdy tip/recenzi budu rad.
    Predem diky.
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Jsou veci, ktery nepochopis... :)

Na Liberecku z hraničního kopce někdo ukradl altán pořízený z evropských dotací. Policie hledá pachatele | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/liberecko-chrastava-vyhledy-kopec-altan-kradez_2112011401_svi
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Ahoj, máme tu takovou situaci. Tchán s tchýní už druhý rok hlídají malou kníračku. Původní majitel už neprojevil zájem si ji vzít zpět. Bohužel psice nemá ráda jiné psy a děti, přestože je jinak přítulná a v pohodě. Dva roky se tu pere s druhou malou kníračkou a dnes to korunovala když vyjela a pokousala našeho syna. Už nemůžeme být dál útulkem. Hledáme proto pro ní nový domov, kde nejsou žádný jiný zvířata ani děti. Fena je PP, 6 let, kastrovaná. Kdybyste o někom věděli budeme moc vděční. Případně víc info do pošty.
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Po roce opet nabizim 10% ( kdyz prijde malo lidi, tak 20%) slevu na vanocni stromky u Kauflandu v ulici Polni. Heslo na slevu: Nyx a ID. Neridice pozvu i na panaka :) idealne dorazte mimo vikend, jsem tu min do 3.12.sama a o vikendech byva frmol..
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    EWUSHA: Ve středu (o svátku!) už byli na konci, takže myslím, že ten stroj už tam nebude. Dělali teda podkladovou vrstvu, ještě budou dělat obrusnou vrstvu klasickým finišérem.
    Ale jak píše RSZ, ty plynové zářiče jsou docela mazec.
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Už to mají na té Tanvaldské hotové, nebo má smysl se tam jet s dětma podívat? Mým klukům by se to určitě líbilo. A dělají i o víkendu?
    RSZ
    RSZ --- ---
    na rychlost kašlu, ale na ty pojízdný hořáky sem čuměl s otevřenou hubou:)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    JONAS3: Koenčně ! já to viděl prvně před lety za žitavou a rychlost opravy mě vcelku udivila
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    MRDAC_BEDEN: Jojo, vím, bavili jsme se o tom i s tím strojníkem (a kdysi i spolu). A do Baltomu jsem jezdil na servis, když jsem dělal ve Valbeku na ASPE.
    Je ale zajímavé, že ta technologie se u nás konečně po tolika letech začíná více používat. Pokud vím (a snad si i dobře pamatuji), tak to tu nikdy moc nefrčelo a Baltom s tím jezdil na sever (do Skandinávie?).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam