• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    ATAN
    ATAN --- ---
    EDASX: 350 (presneji 320) nestal inkubator, ale koupe a rekonstrukce brownfieldu, ktery z pulky je ten cowork a zbytek se pouziva jinak. Viz https://genus.cz/Liberec/novy-podnikatelsky-inkubator-v-liberci-je-uz-zpola-obsazeny-nbsp-a-dalsi-zajemci-se-hlasi-n494562.htm
    EDASX
    EDASX --- ---
    CERMINEK: ale je to govt inkubator, nebo ne? jen pro zajimavost ty podily jsou v ekvite nebo na profitu, jak rikas - oboji si uplne nedovedu predstavit, ze ridi stat a muze se to dostat nejak cilene do cernejch .)

jinak cowork za 350 nedava smysl, to byla moje puvodni myslenka .)
    EDASX
    EDASX --- ---
    NAILER: i to je moznost, ale ty ses se vsim nespokojen .) kazdopadne vyklidi se to az asi za v dubnu
    NAILER
    NAILER --- ---
    EDASX: Nemáte v ní byt na pronájem? :-)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    EDASX: Poměrně jednoduše, když je to inkubátor, který aktivně vstupuje do firem. Pakliže ta firma vyroste, tak vyvádí poměrově zisk inkubátoru... Takhle fungují všechny inkubátory a v zahraničí je bežné, že pak generují solidní zisk...
    EDASX
    EDASX --- ---
    Proti tomu se soukromej cowork postavit neda
    EDASX
    EDASX --- ---
    CERMINEK: pockej, jak se muze dostat do plusu neco, co uz na zacatku stalo 350M...?
    EDASX
    EDASX --- ---
    NAILER: mam vilu na husovce, tak kdybys tam chtel rozjet cowork, tak muzes... nejak jeste nevime co s ni budem delat .)
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    MOZEK: Zdravím. Synovec otevírá cowork ve svém baráku na Jeřábu. Je to prostorná kancelář, slušný net (optika), tiskárna a dobře se tam parkuje. Dá se platit per den, rezervovat si den v týdnu nebo celý měsíc. Kdyžtak napiš do pošty pro info.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    CERMINEK: Zeptej se prezidenta resil to vickrat i pro klub.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CERMINEK: Bistro Široká nikdy nezklamalo.
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    CERMINEK: kamaradovi do kina Varsava to delali lidi z Vokna, zkus se tam zeptat, pripadne muzu zjistit vic detailu. A bylo to fakt dobry.
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    CERMINEK: diky za tip, ale troufam si rict, ze nas business jede dobre a zatim neni potreba ambulantniho zakroku ;)

Najlo, ja volam furt a dobry, v tom cowork spacu jsme prumerne 3-4, takze je to uplne bez problemu. Navic s tim jak je ten prostor obri, jak je prostorove reseny a co tam je za materialy.
    NAILER
    NAILER --- ---
    CERMINEK: Taky jsem pár míst obešel :-) Možná budeme hledat prostory pro víc lidí, tak se teda ozvu :-)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Nemáte někdo tip na slušný catering/kuchyni v Liberci? Přesouváme vánoční večírek do privátních prostor, tak tam potřebujeme navézt něco k jídlu :)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    NAILER: neumím posoudit, ten projekt znám od počátku, co vznikl...
    co píšeš, je řešitelný právě v Lipo, protože tam třeba jsou přímo prostory na telefonování atd... a mají fakt dobrý kafe... Kdybych neměl svůj vlastní kancl, kde si dovolím kouřit dýmku, tak chodím tam...
    Mám zkušenost ještě z coworku v Palác Centru a je to diametrální rozdíl...
    NAILER
    NAILER --- ---
    CERMINEK: No tak to je super, ale nic z toho se z webu nedozvím. Jak říkám, podle prezentace to na mě působí jako díra na peníze z EU :-/ Hledal jsem pár měsíců zpět nějaký místo, kam si můžu občas sednout (2 dny v týdnu), abych neplesnivěl doma při remote, ale dost telefonuju, a chci mít na místě fixně monitor a nabíječku. Takhle sólo neřešitelný problém :-(
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    MOZEK: Objednej se na podnikatelskou ambulanci, pokus máš nějaký business - Philip Roden a Antonín jsou naprosto boží konzultanti!
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    CERMINEK: sedim tady druhy den a cumim :) Fakt dobry.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    SONIC: Největší položka je rekonstrukce bývalého výzkumáku... Což byla, IMHO, ruina...
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    NAILER: Taky názor... Já toho jsem součástí a dovolím si nesouhlasit. V dlouhodobé perspektivě jsou přínosy obrovské... Pokud roste inkubovaná firma, roste inkubátor a mě osobně nedělá problém se s nimi podělit o zisk firmy...
    Stačí se kouknout jak fungují inkubátory jinde - do plusu se dostanou po pár letech (Lipo existuje 4 roky) - v Berlíně jsem slyšel číslo 10let...

Každopádně dotaz zněl na cowork, ten Lipo má a je nejlepší široko daleko. Podobný cowork jsem viděl nejblíž v Google v Curychu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam