• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    MOZEK: S palác centrem jsme v kontaktu.. je tam komplikované a drahé parkování...
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    CERMINEK: na tyhle hruze je normalne napis "coworkingovy motor Liberce" a podle me to ma tak trilion metru ctverecni a nikdo tam meni.

CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Nemáte někdo tip na volné kanceláře k pronajmůtí v Liberci?
    Hledáme 120m2 a víc, parkování nutností...
    MAKII
    MAKII --- ---
    Když už tu bylo to vzpomínání, v neděli končí tahle výstava. Liberec kontra Reichenberg. Byl jste už někdo?

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ
    RSZ --- ---
    LWEEK: tak 83, ještě ani nestojí kovovej panák a v pozadí jede ŠM11
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    NAILER: díky. U Nisy žádná záruka, ale stihli to v tom drive-thru čt 16:45, výsledek pá 12:35
    NAILER
    NAILER --- ---
    ERVIN: Synlab u Arény, výsledky za příplatek do 24 hodin
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    RSZ: To jsou osmdesátky? :)
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    RSZ: Parádní fotky!
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ: Nejen, ale i takový pěkný počágro, jako dneska, kdy se chceš hnedle po probuzení proskočit po poli... ale dost už sarkasmů. Jsou to bezva fotky, atmoška jak víno!
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..samozřejmě že to nedokazuje nic, je to evidentní neděle, jen jsem na to narazil při dnešním prohlížení diáků
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ: Děkuju za tento neotřesitelný důkaz, hnedle dvakrát. Jdu se sešvihat krabicí od AutoCADu...
    RSZ
    RSZ --- ---
    jak tady byla řeč o kanibalizaci života v bezprostředním okolí nového nákupaku.. tady mám životem tepající OD ještěd z vlastní zahrádky:)

MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    1KA: Boels v liberci maji jestli neni pujcenej otereno i v sobotu dopo
    1KA
    1KA --- ---
    Ahoj, máte někdo vysavač na vodní bázi, který byste mi mohli zapůjčit na víkend?
    ATAN
    ATAN --- ---
    ERVIN: no vim, ze v KNL, kdyz prijdes kolem jedne odpo, tak ti prijde vysledek vecer kolem sedme osme. Takze predpokladam, ze by bud prisel jeste ten vecer nebo minimalne dalsi den dopoledne.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Je prosimvás v Liberci nějaký místo, kde mi třeba i za nekřesťanský penis garantují výsledek PCRka do zítřka do 18:00? Zvládl bych odběr dneska do 18:00.. repektive v okně mezi 16:25 a 18:00
    RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: jak známo, vzhledem k množství aktivní látky se LSD detekuje obtížně, takže běž v klidu do práce a děti pošli do školky:)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    CDR: Dělají se i testy na LSD?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam