• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    1KA
    1KA --- ---
    MOZEK: kamarádky kolo se našlo. Sice ve Frýdlantě, ale našlo :)
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    CDR: Taky bych jim nekřivdil. Byli tady fakt rychle a to si myslím, že mají o hodně důležitější práci, než zmizelý kolo ze sklepa. Všichni, od dispečinku po operativce, byli ultra slušný a milý. A když jsem viděl, co všechno musí kolem takovéhle události oběhat, sepsat a zpracovat, tak je jasný, že to už z podstaty nemůže lítat, jako když Baťa kopnul do vrtule.

LWEEK: Hold, Liberec, město pro život! :-) Evidentně i tenhle v šedý zóně. Taky bych je přestříkal. Biolitem do ksichtu a pocukrovat nehašeným vápnem.

No nic, kucí policajtí říkali, že tady ty fetky operujou celkem běžně, tak je dobrý všechno, všude zamykat, ideálně to strčit pod kamery a zalarmovat. Za samostříl namířenej na dveře bych prej dostal vyhubováno spíš já.

BTW nemáte někdo slevu v obchodě s kolama? :)))
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Já mám takový pocit, že v Liberci operuje gang, který ty kola krade a hlavně zpracovává. To se hned rozebere, přestříká, přemontují se různé komponenty a do světa to jde jako naprosto odlišné kolo. Mě takhle jednou ukradli kolo u obchodu. Kolo bylo zamčený o mříž, v obchodě jsem byl tak dvě minuty. Vylezl jsem ven a kolo nikde. A bylo po dešti a na silnici písek, žádné lidské stopy. Podle mě přijelo auto, někdo to cvakl, naložil a hned odjeli.
    RSZ
    RSZ --- ---
    CDR: tak to je dobrý, já neznám snad nikoho, komu by se kolo vrátilo.

Mimochodem, já se dozvěděl o ukradeném notebooku od PČR dřív, než jsem to zjistil. Chytli zloděje s mým notebookem přes rameno při vykrádání penzionu:)
    CDR
    CDR --- ---
    RSZ: hele, zas jim nekrivdete úplně. Oni to dělají, ale ne operativně.
    Prostě mají seznam a staví se jednou za měsíc, jestli jsem ty věci neviděl.
    CDR
    CDR --- ---
    MOZEK: policajti jsou liny
    RSZ
    RSZ --- ---
    MOZEK: hele imho PČR nic proklepávat nebude..
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    CDR: Díky za zajímavý info! Já myslím, že ty "usual suspects", o kterých píšeš proklepne PČR, nebo myslíš, že z pozice běžného týpka je vyšší šance na to kolo narazit?
    CDR
    CDR --- ---
    MOZEK: mě se neptejte! My kola nebereme :)
    Ale kdyžtak dám vědět, v případě, že to bude nějaký vyklepaný chabrus, tak mu kolo na místě zabavím (naposledy jsem tohle udělal udivenýmu týpkovi, když přišel zastavit kradený zesilovač od Strojobalu).
    Jinak pokud to budeš chtít zkontrolovat osobně - Fiala - naproti klubu Lípa, tlustej obložáckej zmrd "vráťa" - Široká ulice vedle zdravotních potřeb a Mexické restaurace, Hanychov, nahoře u pekáren, nebo jak se tomu tam říká (tuším Krkonošská).
    Nikde neříkej, že chceš koupit kolo, natož se neptej na rovinu - okamžitě se propálíš.
    Pokud si trochu asertivní a šikovný, zkus nabídnout cenu, kterou za to dali.
    Nikdo rád nepřichází o peníze, natož bazarníci.
    Já jsem kola přestal brát (společně s autorádii a navigacemi) asi před 5 lety - zboží, které je z 99% procent z trestné činnosti je nezajímavé.
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Dneska v noci mi v Liberci, ze sklepa, ukradli bike. Kdybyste ho nahodou nekde zahledli, v zastavarne, bazaru, whatever, budu rad za info: 735 164 002. Je i registrovany v CEREKu. [https://cerek.cz/]

ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    P_T: waze má ceny dieslu celkem aktuální. jinak orlen bogatynia dneska 7,29
    1KA
    1KA --- ---
    P_T: ano, hned za hranicemi 7,49
    P_T
    P_T --- ---
    1KA: Dik. Pocitam, ze je lepsi zajet do mesta a ne k tem asi sesti bezninkam mezi hranicema na trojmezi..?
    1KA
    1KA --- ---
    P_T: Bogatynia. Pátek 7,05 diesel.
    P_T
    P_T --- ---
    Simvas tankujete nekdo v Polsku? Vyplati se to (diesel)? Mate tip na konkretni bezinku? Oni v tom vybezku u Bogatynie vubec devaji ceny online resp. jsem je mimo jedny Orlen pumpy nikde nenasel...
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    SHYLOCK: Skvělý! Každá podobná iniciativa je jak lejt na Liberec a jeho kulturní scénu živou vodu. Kolem zámku pravidelně chodím parkem a říkám si jak obří nevyužitý potenciál v tom areálu leží - držím palce, ať vaše snažení padne na úrodnou půdu. Kamarád už tady 10 let zachraňuje kino Varšava, což je výrazně menší objekt, ale nervů mu to už sebralo nepočítaně. Ale kino stojí, není v něm Pepco se slevou 90% na vše, ale krásně zrekonstruované lobby s kavárnou a nově mají i digitální promítačku, takže dílčí úspěchy probíhají :)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    SHYLOCK: Superboží! Držim palce ať ro všechno klapne. Vloni jsem si konečně připadal jak ve velkoměstě. Bylo to dílem tim, že se rozth pytel v jednu chvíli s hodně akcema, ale Anifilm a doprovodnej program v tom hrál prim. Držim vám palce, kdybys chtěl rozšířit bublinu zas o muzikanty a architekty, tak taky někdy lemtnem pivo.
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    jinak pracuju pro festival Anifilm (https://www.anifilm.cz)/, kterej jste v Lbc možná zaregistrovali. Přestěhovali jsme se k vám z Třeboně a letos budeme dělat první pořádnej ročník po dvou covid letech. Centrum festivalu je na zámku, kterej je už téměr dvacet let zavřenej a postupně chátrá. Já pracuju na tom, abychom ho společně s městem, krajem a jedním investorem odkoupili, částečně rekonstruovali a otevřeli pro veřejnost. Takže pokud jste neměli možnost ho videt zevnitř, přijďte se určitě podívat v průběhu festivalu))

1KA
    1KA --- ---
    SHYLOCK: dobra Plzeň u bazénu = Labák. Klidne, hoši, půjdu s vama oběma.
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    ZSIS: kdybych chtěl jít na kafčo do nákupáku, tak bude tinder samozřejmě lepší)

CDR: deal!.) slyšel jsem o dobrý plzni někde u bazenu, tak bych zacal klidně tam)

1KA: moc rád! dám vědět)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam