• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    CDR
    CDR --- ---
    MOZEK: nemám, jsem zaměstnanec. Ale takovej, Hmm...
    Něco jako vedoucí prodejny ;)
    Nákupní směry a filozofii (bez smíchu prosím), určuji já
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    CDR: Btw ty máš nějaký bazoš?:)
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    1KA: Klucí policajtí říkali, že najdou až 4 kola z 10, tak uvidíme. Otázka je, jestli je to ofiko statistika, nebo statistika vod boku;)
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    JENDAVB: Jen tuzemský a navíc stále není úplně plošný, takovej guerilla pokus něco udělat s jedním z nejkradenejsich artiklů.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    MOZEK: ten registr je mezinárodní ?
    CDR: To se nevozí jako auta do polska ?
    CDR
    CDR --- ---
    hele, bydlím na milady horákové, barák má vstup zezadu a je tam nezamčená zahrada
    Na zahradě bylo kolo postavené obráceně, bez kol, ustřiženou přehazovačku. Asi žádná šleha, ale zároveň zas ne úplný drek.
    Měšťáci, kteří u mě na zsatávce vytáhli nějakýho zmatenýho roma z autobusu, ti odmítli se čímkliv zabývat.
    Tak jsem volal na 158.
    Po dni a půl kostra kola zmizela.
    Buď teda přijeli policajti, anebo přišla ta čórka :3
    Z mýho pohledu, moc tomu nerozumím, byl na tom kole asi nejcennější rám a vidlice.
    1KA
    1KA --- ---
    MOZEK: kamarádky kolo se našlo. Sice ve Frýdlantě, ale našlo :)
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    CDR: Taky bych jim nekřivdil. Byli tady fakt rychle a to si myslím, že mají o hodně důležitější práci, než zmizelý kolo ze sklepa. Všichni, od dispečinku po operativce, byli ultra slušný a milý. A když jsem viděl, co všechno musí kolem takovéhle události oběhat, sepsat a zpracovat, tak je jasný, že to už z podstaty nemůže lítat, jako když Baťa kopnul do vrtule.

LWEEK: Hold, Liberec, město pro život! :-) Evidentně i tenhle v šedý zóně. Taky bych je přestříkal. Biolitem do ksichtu a pocukrovat nehašeným vápnem.

No nic, kucí policajtí říkali, že tady ty fetky operujou celkem běžně, tak je dobrý všechno, všude zamykat, ideálně to strčit pod kamery a zalarmovat. Za samostříl namířenej na dveře bych prej dostal vyhubováno spíš já.

BTW nemáte někdo slevu v obchodě s kolama? :)))
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Já mám takový pocit, že v Liberci operuje gang, který ty kola krade a hlavně zpracovává. To se hned rozebere, přestříká, přemontují se různé komponenty a do světa to jde jako naprosto odlišné kolo. Mě takhle jednou ukradli kolo u obchodu. Kolo bylo zamčený o mříž, v obchodě jsem byl tak dvě minuty. Vylezl jsem ven a kolo nikde. A bylo po dešti a na silnici písek, žádné lidské stopy. Podle mě přijelo auto, někdo to cvakl, naložil a hned odjeli.
    RSZ
    RSZ --- ---
    CDR: tak to je dobrý, já neznám snad nikoho, komu by se kolo vrátilo.

Mimochodem, já se dozvěděl o ukradeném notebooku od PČR dřív, než jsem to zjistil. Chytli zloděje s mým notebookem přes rameno při vykrádání penzionu:)
    CDR
    CDR --- ---
    RSZ: hele, zas jim nekrivdete úplně. Oni to dělají, ale ne operativně.
    Prostě mají seznam a staví se jednou za měsíc, jestli jsem ty věci neviděl.
    CDR
    CDR --- ---
    MOZEK: policajti jsou liny
    RSZ
    RSZ --- ---
    MOZEK: hele imho PČR nic proklepávat nebude..
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    CDR: Díky za zajímavý info! Já myslím, že ty "usual suspects", o kterých píšeš proklepne PČR, nebo myslíš, že z pozice běžného týpka je vyšší šance na to kolo narazit?
    CDR
    CDR --- ---
    MOZEK: mě se neptejte! My kola nebereme :)
    Ale kdyžtak dám vědět, v případě, že to bude nějaký vyklepaný chabrus, tak mu kolo na místě zabavím (naposledy jsem tohle udělal udivenýmu týpkovi, když přišel zastavit kradený zesilovač od Strojobalu).
    Jinak pokud to budeš chtít zkontrolovat osobně - Fiala - naproti klubu Lípa, tlustej obložáckej zmrd "vráťa" - Široká ulice vedle zdravotních potřeb a Mexické restaurace, Hanychov, nahoře u pekáren, nebo jak se tomu tam říká (tuším Krkonošská).
    Nikde neříkej, že chceš koupit kolo, natož se neptej na rovinu - okamžitě se propálíš.
    Pokud si trochu asertivní a šikovný, zkus nabídnout cenu, kterou za to dali.
    Nikdo rád nepřichází o peníze, natož bazarníci.
    Já jsem kola přestal brát (společně s autorádii a navigacemi) asi před 5 lety - zboží, které je z 99% procent z trestné činnosti je nezajímavé.
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Dneska v noci mi v Liberci, ze sklepa, ukradli bike. Kdybyste ho nahodou nekde zahledli, v zastavarne, bazaru, whatever, budu rad za info: 735 164 002. Je i registrovany v CEREKu. [https://cerek.cz/]

ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    P_T: waze má ceny dieslu celkem aktuální. jinak orlen bogatynia dneska 7,29
    1KA
    1KA --- ---
    P_T: ano, hned za hranicemi 7,49
    P_T
    P_T --- ---
    1KA: Dik. Pocitam, ze je lepsi zajet do mesta a ne k tem asi sesti bezninkam mezi hranicema na trojmezi..?
    1KA
    1KA --- ---
    P_T: Bogatynia. Pátek 7,05 diesel.
    P_T
    P_T --- ---
    Simvas tankujete nekdo v Polsku? Vyplati se to (diesel)? Mate tip na konkretni bezinku? Oni v tom vybezku u Bogatynie vubec devaji ceny online resp. jsem je mimo jedny Orlen pumpy nikde nenasel...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam