• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    JIGGYBIGGIE
    JIGGYBIGGIE --- ---
    JIGGYBIGGIE: Bude tu několik lidí, ale kazdej další se hodí. Rádi bychom ty dvě stěny stihli komplet za ten týden.
    JIGGYBIGGIE
    JIGGYBIGGIE --- ---
    Ahoj. Na pondeli 23. az sobotu 28. 5. hledáme někoho,kdo umí dělat zateplení skelnou vatou. Odměna 250 Kc/hodina. Jídlo zajistíme, práce od 8:00 do 18:00, potřebujeme zateplit dvě stěny domu + lepidlo a fasáda. Potřebujeme, aby to ten člověk uměl.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    To jsou věci. Krypto mě zajímá, ale krypto měny zrovna moc ne. Ale je super že se tu v Liberci taky něco děje.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    RSZ: dík
    RSZ
    RSZ --- ---
    BEBERA: konfrence cryptobyte https://cryptobyte.cz/
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    RSZ: co je krypto?
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    RSZ: jj, potkame se tam?:)
    RSZ
    RSZ --- ---
    NOIZER: jedeš na krypto? Díky tomu možná parking plný bude, tak musíš přijet včas, u tul se neplatí nikde
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    MOZEK: diky moc!
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    NOIZER: Husova po pravy strane :) Bendlova by taky nemusela bejt plna. Ani jedno se imho o vikendu neplati?

Tady je nejaky LIberecky parking portal pro validaci :) https://parking.liberec.cz/#public_parking_places_map
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    praktickej dotaz.. kde najdu v sobotu nejaky rozumny parkovani (idealne zdarma:) kolem TUL prosim? vidim, ze v Bendlove se da parkovat, ale kdyby to tam naaaahodou bylo plny
    C_ML
    C_ML --- ---
    Tento měsíc probíhá v Azylu další materiální sbirka na pomoc zvířatům na Ukrajině. Věci můžete nosit každý den od 15hod na sál.

GECKO
    GECKO --- ---
    MOZEK: Hmm... no nevím, ale 4 dny mi přijdou rozhodně málo... jen to broušení je děsnej vomrd a nejde to zdaleka tak rychle... jestli to má ve výsledku nějak vypadat.... nakonec zjistíš, že to je potřeba skoro celý rozebrat a pak zase složit s vyměnejma dílama.
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    GECKO: 4 dny rikal ten pan z Pultanely co tu byl (na remeslnici.cz ma fakt cistou 5.0 tak jsem si rikal huraa mam vyhrano).
    Spociva to v kompletni vymene podlahy, nejspis vsech tech bocnich prken a zbytek by prej mel stacit zbrousit na cisty drevo a napustit nejakym asfaltem, co vydrzi liberecky podnebi :)
    GECKO
    GECKO --- ---
    MOZEK: A ta zakázka spočívá vzhledem k fotce v čem? Ty 4 dny mi připadají trochu optimismus...
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Asi je to utopie, ale nemate nekdo kontakt na tesare, ktery nezije na Pultanele? Takze dokaze vzit zakazku v rozsahu cca 4 dni jeste v tomto stoleti, idealne roce, idealne do podzima? Dokaze ji nacenit po prvnim kontaktu s realitou driv, nez za mesic a komunikuje?

Predem diky.

MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Offtopic: nezbylo nekomu 5m nopove folie?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Hlásím, že Rumjancevova je otevřená. Na dopravním infu mají stále omezení do 13. 5., ale je to i zaasfaltované a nový přechod, takže asi hotovo.
    Píšou, že se má dělat parovod, ale ten evidentně dělali už minulý týden. Příjemné překvapení.

Zato to vypadá na problémy na Jablonecká/Tanvaldská, kam dnes Eurovia navážela ráno nějakou techniku. Tak asi s půlročním zpožděním dodělají obrusnou vrstvu, kterou nestihli na podzim.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    AQUALOCO: a nejlepší na tom je, že se o tom dozvíš z dopravního značení až pár vteřin před tím, než někam chceš odbočit apod.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    ATAN: ano, máš pravdu, asi jsem se snad jen chvilkově pomátla, když jsem to psala
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam