• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    C_ML
    C_ML --- ---
    Tento měsíc probíhá v Azylu další materiální sbirka na pomoc zvířatům na Ukrajině. Věci můžete nosit každý den od 15hod na sál.

GECKO
    GECKO --- ---
    MOZEK: Hmm... no nevím, ale 4 dny mi přijdou rozhodně málo... jen to broušení je děsnej vomrd a nejde to zdaleka tak rychle... jestli to má ve výsledku nějak vypadat.... nakonec zjistíš, že to je potřeba skoro celý rozebrat a pak zase složit s vyměnejma dílama.
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    GECKO: 4 dny rikal ten pan z Pultanely co tu byl (na remeslnici.cz ma fakt cistou 5.0 tak jsem si rikal huraa mam vyhrano).
    Spociva to v kompletni vymene podlahy, nejspis vsech tech bocnich prken a zbytek by prej mel stacit zbrousit na cisty drevo a napustit nejakym asfaltem, co vydrzi liberecky podnebi :)
    GECKO
    GECKO --- ---
    MOZEK: A ta zakázka spočívá vzhledem k fotce v čem? Ty 4 dny mi připadají trochu optimismus...
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Asi je to utopie, ale nemate nekdo kontakt na tesare, ktery nezije na Pultanele? Takze dokaze vzit zakazku v rozsahu cca 4 dni jeste v tomto stoleti, idealne roce, idealne do podzima? Dokaze ji nacenit po prvnim kontaktu s realitou driv, nez za mesic a komunikuje?

Predem diky.

MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Offtopic: nezbylo nekomu 5m nopove folie?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Hlásím, že Rumjancevova je otevřená. Na dopravním infu mají stále omezení do 13. 5., ale je to i zaasfaltované a nový přechod, takže asi hotovo.
    Píšou, že se má dělat parovod, ale ten evidentně dělali už minulý týden. Příjemné překvapení.

Zato to vypadá na problémy na Jablonecká/Tanvaldská, kam dnes Eurovia navážela ráno nějakou techniku. Tak asi s půlročním zpožděním dodělají obrusnou vrstvu, kterou nestihli na podzim.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    AQUALOCO: a nejlepší na tom je, že se o tom dozvíš z dopravního značení až pár vteřin před tím, než někam chceš odbočit apod.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    ATAN: ano, máš pravdu, asi jsem se snad jen chvilkově pomátla, když jsem to psala
    RSZ
    RSZ --- ---
    MOZEK: chodím tam dlouho a teď tam budou lidi, tak nevím:)
    Ale rybníčky se fakt povedly. Doporučuju taky zbytky "brouzdališť" pod bývalým zdravotním ústavem (pod větrníkem), bohužel sem nikdy neviděl předválečný foto. Jinak v údolíčku bylo asi pár starých smeťáků, občas tam najdu na zemi nějakou zajímavost, naposledy vršek od starý sodovky.

MOZEK
    MOZEK --- ---
    HONXX: Vyndals Ježka z klece ;-)

RSZ: Džunglí děsu jsme pronikli onehdá s kočárem, už se těším, až z toho bude park :-)
    HONXX
    HONXX --- ---
    MOZEK: Za domem dětí a mládeže :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    MOZEK: cvičící hřiště pod tulkou? starý park přes ulici, kde jsou teď nové rybníčky (tam děti říkají "džungle děsu")
    víc nevím:)
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    RSZ: Ty jo, tam jsou dokonce dvě, jak jsme zjistili, když jsme před dvěma týdny čekali 3 hodiny na pohotovost:) ale taky ne.

Indicie:

Blízko Zoo
    RSZ
    RSZ --- ---
    MOZEK: hřiště uprostřed nemocnice?
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    RSZ: Tam je taky nějaký tajný park? :-) Tam je mimochodem jeden z nejlepších, nezastavěných pozemků na Starém Městě, kéž by vyšla ta páteční sportka :)))

Tak jo, můžeme to hrát jako Vontové ve Stínadlech a přidávat indicie:

Upřesnění: je to víc dětské hřiště, než park.
    RSZ
    RSZ --- ---
    klostrmanka?:)
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    HONXX: To by tam začali chodit lidi :)) Je tak tajnej, že když jsem tam šel posledně, tak v místech, kde se do něj vstupuje byl pán z domu, který je na ten park nalepený. Říkám: "Brý den, my tady jdeme s malým na ten krásný park, co tu máte." A on odvětil: "My tu máme nějaký park?" :))

Je to na Starém Městě a neplatí se tam vstupné ;-)
    HONXX
    HONXX --- ---
    MOZEK: Trefný pohled na město. Budu to posílat přespolním.

Nechceš odtajnit, co je tajný park? :D
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    MAGGIE: to bylo vtipné, když jsem chtěl jet včera od malého divadla do Ruprechtic, pokračoval jsem tedy od Fordu dál že to vezmu kolem Košků, ok, ale nahoře jak prodávaj kola u Hokejky to rovně ke kostelu nešlo, ok, vemu to kolem hřbitova, taky zavřený. Přes Kateřinky se mi nechtělo, ale Ruprechtická nakonec zabrala, bylo to na ten Xanax nebo něco skoro... Ještěže jsem v LB max. 1x týdně :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam