• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    DOCENT: Ta desítka je z Kamenice nad Lipou. I recept je Kamenický
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    DOCENT: No je fakt, že kdykoliv jsem pil Albrechta, byl hnusnej jinak, protože třeba hlavně ze začátku měli fakt problém s nějakou konzistentní kvalitou. Já se tady všem moc omlouvám, že jsem jim šáhnul na jejich klenot.

Můžem se tu zhádat klidně o něčem víc subjektivnim, než je pochcaný pivo. Žereš koprovku? No tak to jsi úplně normální dement. :D
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    Normalizačně pivní Liberec :)
    Tak třeba teď Dynamo 10° Volt (kde to vaří netuším) je dost hořký a prďácký ležák. Nekonečněkrát lepší než Ostravar. I desítka od Albrechta je plná a hořká, to by i pivní konzervy mohly ocenit.
    Mimochodem pivní píčovina je třeba Staropramen nebo Kozel, I.P.A. má delší historii než přešlěchtěný pudl mezi pivy - německo-český ležák.
    Ervin: Kdy že jsi pil Albrechta? Když byl na špičce české scény? Když jeho IPA 15° definovala tento styl? Teď to už pravda rozhodně není, ale to nic nemění na tom, že o pivu už nic neříkej.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    NIGHTINGALE: čoveče a všiml sis, jen jsem použil tvé odpovědi, že? Takže dík ty mrdko!
    A mimochodem, první, kdo tady někoho osobně sprostě napadl, jsi byl ty. A pak ještě nekolikrát, hrdino...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    NIGHTINGALE: Káps na to, jsem normální čurák. :-D
    RSZ
    RSZ --- ---
    Ty jonasi, nejsi náhodou bilej heterak, kterému berou jeho tradiční ležáky?? :)
    Nic ve zlém, tyhle diskuze vedeme i u svijan v jelenoj.
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Připomíná mi to staré dobré diskuze na lezec.cz, jestli mágovat nebo ne ;-)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    NIGHTINGALE: Tak někdo je konzervativní a považuje ekvilibristiky s exotickejma chmelama za pivní píčoviny. A i proto mu to nechutná... vážně to musím vysvětlovat?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    NIGHTINGALE: A dá se pochopit, že to někomu prostě nechutná? Nerozumím, co tě na tom dráždí? Dle tvého nabubřelého způsobu vyjadřování bych usoudil, že Tě prostě akorát baví dělat vlny a pozérsky machrovat. Nebo nějaký mindráček? ;-)
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    RSZ: souhlas, voltí 9ka je spásná!
    RSZ
    RSZ --- ---
    ERVIN: já ty pivní píčoviny piju a nevím proč bych neměl, třeba letní ipy jsou podle mě dobrá móda
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: že by se věřitelé přihlásily o půjčky ? :-D
    RSZ
    RSZ --- ---
    MOZEK: krematorium je skvělý pořád, ale tehdy na tom holém kopci jako novostavba muselo bejt fakt impozantní
    btw docela creepy mít jako dominantu na kopci pro polovinu města krematorium:)

RSZ
    RSZ --- ---
    btw jak to je s Albrechtem, prej byli před krachem
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    "Zrestaurované historické fotografieDo tříletého projektu Modernizace hlavní budovy Severočeského muzea v Liberci – 3. etapa, probíhajícího v letech 2019–2022, bylo vybráno 900 ks sbírkových předmětů, převážně fotografií, sbírku ovšem tvoří i jiné reprodukční techniky. V restaurovaném souboru místopisného charakteru (cca 750 kusů) jsou zahrnuty snímky ze starší liberecké tvorby, zastupují je mj. významné liberecké fotoateliéry či fotografové z 19. a z počátku 20. století (W. F. Jantsch, J. Hoffmann, F. Stracke a W. König, R. Ginzel, G. Lahn) a autoři neznámí. Dalších cca 150 kusů motivicky odráží politické naladění během druhé světové války, jde především o soubory fotografií z tzv. německé nacistické propagandy (oficiální portréty pohlavárů, momentky, slavnosti a smuteční obřady)."

Detail souboru fotografií - Severočeské muzeum v Liberci
    https://www.muzeumlb.cz/galerie-historickych-fotografii/detail-souboru-fotografii/id/-1/462?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ERVIN: S Albrechtem a Voltem to vidím podobně. Navíc u Albrechta mám dost velký problém i v osobě majitele...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Co vám prosimvás chutná na Voltu, potažmo Albrechtu? To jsou takový ekvilibristiky s exotickejma chmelama, hraničící s pokrmem (jako sorry, ale ta 17 se fakt spíš kouše). V dobách, kdy jsem ho pil stál Albrecht za vyližprdel a pak jsem slyšel, že ti lidi, co za nim stáli přemigrovali do Volta, kterej prostě stojí na pivních píčovinách. Dobrej lokální ležák jsem pil jsem Kousek piva a Rezek...
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    zdravim, nechce nekdo slusny dva listky na sezeni (sektor 102) na patek na Pearl Jam? vypada to ze mi tk nevyjde...
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Mají, ale i Plzeň. Volba jasná :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam