• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    WYMA
    WYMA --- ---
    LWEEK: me pere zrusena Briza.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    MOZEK: Jop, to je ona.

Mimochodem dost mě pere, že zníčili hospodu na náměstí Pod Branou. Tam se hezky sedávalo.
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    RSZ: To bylo true bylinné pivo. Ne jen přivoněný. Hodně odvážný počin, o parník před módní vlnou co třeba jednou přijde. Až čeští pivní kulturisté zjistí, že třeba Vikingové pili jalovcový pivo, bude se točit v každé nádražce
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    JESTEDMAN: birel s vodkou zní hodně jako z Gruzie, to budu muset někdy zkusit, až bude nálada ala "studium na vejšce" :))
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    tyhlety internety dělaj z lidí zombíky, kurva je hic ne, jděte na terásku, dejte si každýmu co jeho jest a tam si to vyříkejte.... myslím že těch mrdek bude mnohem méně
    osobně mám nejraději birela s vodkou
    RSZ
    RSZ --- ---
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Bude i analýza elektronickou tužkou?
    JIGGYBIGGIE
    JIGGYBIGGIE --- ---
    RSZ: Neskutečně zajímavá historie krematoria. Spolek přátel žehu die Flamme, architekt Rudolf Bitzan, autor napr. lipskeho hl. nádraží. Doporučuji Rudisovu Wittenbergovu poslední cestu.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    NIGHTINGALE: Nemám, ale tys ho převedl první do osobní roviny (na rozdíl od Ervina, který se vyjádřil směrem k výrobě (způsobu), ne k lidem. A ještě jednou opakuji, pouze jsem Ti kopíroval Tvé "slušné" odpovědi.
    Tím bych tuhle paralympiádu zakončil, gratuluji, zvítězil jsi.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    NIGHTINGALE: Děkuju za tuhle lekci, zní to hezky od člověka, kterej tu jako první začal lidem nadávat do mrdek. Třeba jednoho dne budu taky takový šlechtic ducha. :-)
    RSZ
    RSZ --- ---
    zrovna tuhle docentovo pivo s vůní po bylinkách mi solidně zavařilo u stolu s ležákovejma boomerama, byl jsem samozřejmě za hipsterský jelito
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    DOCENT: Ta desítka je z Kamenice nad Lipou. I recept je Kamenický
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    DOCENT: No je fakt, že kdykoliv jsem pil Albrechta, byl hnusnej jinak, protože třeba hlavně ze začátku měli fakt problém s nějakou konzistentní kvalitou. Já se tady všem moc omlouvám, že jsem jim šáhnul na jejich klenot.

Můžem se tu zhádat klidně o něčem víc subjektivnim, než je pochcaný pivo. Žereš koprovku? No tak to jsi úplně normální dement. :D
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    Normalizačně pivní Liberec :)
    Tak třeba teď Dynamo 10° Volt (kde to vaří netuším) je dost hořký a prďácký ležák. Nekonečněkrát lepší než Ostravar. I desítka od Albrechta je plná a hořká, to by i pivní konzervy mohly ocenit.
    Mimochodem pivní píčovina je třeba Staropramen nebo Kozel, I.P.A. má delší historii než přešlěchtěný pudl mezi pivy - německo-český ležák.
    Ervin: Kdy že jsi pil Albrechta? Když byl na špičce české scény? Když jeho IPA 15° definovala tento styl? Teď to už pravda rozhodně není, ale to nic nemění na tom, že o pivu už nic neříkej.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    NIGHTINGALE: čoveče a všiml sis, jen jsem použil tvé odpovědi, že? Takže dík ty mrdko!
    A mimochodem, první, kdo tady někoho osobně sprostě napadl, jsi byl ty. A pak ještě nekolikrát, hrdino...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    NIGHTINGALE: Káps na to, jsem normální čurák. :-D
    RSZ
    RSZ --- ---
    Ty jonasi, nejsi náhodou bilej heterak, kterému berou jeho tradiční ležáky?? :)
    Nic ve zlém, tyhle diskuze vedeme i u svijan v jelenoj.
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Připomíná mi to staré dobré diskuze na lezec.cz, jestli mágovat nebo ne ;-)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    NIGHTINGALE: Tak někdo je konzervativní a považuje ekvilibristiky s exotickejma chmelama za pivní píčoviny. A i proto mu to nechutná... vážně to musím vysvětlovat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam