• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Opravdu padlé na hlavu...Shodou okolností jsem k tomu četl tento komentář:

Glosa: ODS má plány s Ještědem. Snad je odfoukne vichr z hor - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-glosa-ods-ma-plany-s-jestedem-snad-je-odfoukne-vichr-z-hor-209670
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Vau :D :D :D

ZSIS
    ZSIS --- ---
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Co to teď duní za techno party někde v loukách nad pivovarem ve Vratislavicích? Zní to docela masivně, tak váhám, zda to jít hledat, když už jsme tu na pěším výletu...(ikdyž takhle za světla a střízlivej nevim nevim:-D ).
    RSZ
    RSZ --- ---
    tvl, tak to fakt nevím...
    Do Senátu chtějí za Liberecko čtyři lidé. Souboj Titánů nečekejte - Liberecký deník
    https://liberecky.denik.cz/zpravy_region/volby-senat-kandidati-liberecko-20220720.html
    HONXX
    HONXX --- ---
    LWEEK: Pojď třeba na pivo (mám rád minipivovary, když je to teď horké téma) a rád ti ukážu, že lídr není úplný fotbalový jelito :D
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CDR:
    Chyběls do skládačky, vítej! :-D

Poslední dobou se nám tu rozmohl takový nešvar v podobě ad hominem argumentace.

Můžem se v tom babrat ještě chvilku, já měl za to, že už každýmu došlo, že jsem si chtěl jen tak hezky postaru zatrollit. Mně jsou ty piva vlastně dost u prdele.

Tu adorovanou devítku jsem shodou okolností nedávno pil a nevím, jestli byla špatně ošetřená, ale můj subjektivně osobní vlastní soukromý osobní soukromý dojem byl, jako by mě mlátil pytlem exotickýho chmele přes tlamu. A ANOlbrecht bez komentáře.

A ta zdánlivá nekonzistence pramení z chybného předpokladu. Žádnej hübsta nejsem, už jsme si to mnohokrát vysvětlovali. :-D
    CDR
    CDR --- ---
    ERVIN: devítka Starter (APA) je třebas do parních dnů božské pivo. Stejně tak se ve vedrech dobrá albrechtí osmička.
    Tvl, máš hipsterský zástřih a chodíš do hipsta podniků a přitom haníš hipsterská piva :3
    Trestuhodná nekonzistence! Docentův chininový trhač na tebe!
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    WYMA: Jo té je taky škoda :(
    WYMA
    WYMA --- ---
    LWEEK: me pere zrusena Briza.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    MOZEK: Jop, to je ona.

Mimochodem dost mě pere, že zníčili hospodu na náměstí Pod Branou. Tam se hezky sedávalo.
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    RSZ: To bylo true bylinné pivo. Ne jen přivoněný. Hodně odvážný počin, o parník před módní vlnou co třeba jednou přijde. Až čeští pivní kulturisté zjistí, že třeba Vikingové pili jalovcový pivo, bude se točit v každé nádražce
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    JESTEDMAN: birel s vodkou zní hodně jako z Gruzie, to budu muset někdy zkusit, až bude nálada ala "studium na vejšce" :))
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    tyhlety internety dělaj z lidí zombíky, kurva je hic ne, jděte na terásku, dejte si každýmu co jeho jest a tam si to vyříkejte.... myslím že těch mrdek bude mnohem méně
    osobně mám nejraději birela s vodkou
    RSZ
    RSZ --- ---
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Bude i analýza elektronickou tužkou?
    JIGGYBIGGIE
    JIGGYBIGGIE --- ---
    RSZ: Neskutečně zajímavá historie krematoria. Spolek přátel žehu die Flamme, architekt Rudolf Bitzan, autor napr. lipskeho hl. nádraží. Doporučuji Rudisovu Wittenbergovu poslední cestu.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    NIGHTINGALE: Nemám, ale tys ho převedl první do osobní roviny (na rozdíl od Ervina, který se vyjádřil směrem k výrobě (způsobu), ne k lidem. A ještě jednou opakuji, pouze jsem Ti kopíroval Tvé "slušné" odpovědi.
    Tím bych tuhle paralympiádu zakončil, gratuluji, zvítězil jsi.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    NIGHTINGALE: Děkuju za tuhle lekci, zní to hezky od člověka, kterej tu jako první začal lidem nadávat do mrdek. Třeba jednoho dne budu taky takový šlechtic ducha. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam