• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    P_T: Kamenická 471, Vesec - budova AstraTrans Dole v přízemí je autoservis
    P_T
    P_T --- ---
    Prosimvas nemate nekdo tip na nejakej lokalni autoservis na vymenu oleje? Mam uz koupenej vlastni, ale trefil jsem se do dovoleny pana, co mi to normalne meni (a nevadi mu vlastni olej)...
    NAILER
    NAILER --- ---
    HAROLD: My jezdíme piknikovat sem - https://mapy.cz/s/jufumuhumu
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    RSZ: A co želvy na Fugnerce?
    CDR
    CDR --- ---
    HAROLD: hezké piknikové místo i s ohništěm a altánem je u lomu pod ještědem. Cca 20 min od předposlední zastávky tramvaje.
    RSZ
    RSZ --- ---
    HAROLD: určitě "park" na rybníčku, to je liberecká piknik lokalita no1
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    KREV, SEX, COVID!!!

... a když už mam vaši pozornost: Kde se dá v Liberci nebo blízkém okolí příjemně zapiknikovat? Myslim vyloženě klidný místo, kde se dá rozložit deka s nějakym občerstvenim, ohniště/gril netřeba, davy netřeba, hezká okolí/výhled výhodou?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Prosím o radu - motokáry v okolí. Je tu něco kromě toho v parkovacím domě? Bývaly v Hrádku, tau nejsou, ne? Co tak do 50 km, znáte něco?
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    LWEEK: napiš Milošovi.

AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    LWEEK: myslim že farma Jitravsky dvorec - maj eshop, ale nevim, jestli dodávaj kontunualne. (hovezi, kanec, veprove ne) - to hovezi vzdycky super ocisteno, treba pupek uplnej luxus. ceny za bio rekl bych uplne v pohode..
    SONIC
    SONIC --- ---
    LWEEK: spizirna v revolucni ale nevim jak moc lokalni to bude...mozna ob vesnici bo tak neco..
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Nevíte, dá se tady v Liberci někde koupit lokální bio maso?
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    CDR: Bláha hlavně neumí housky a to je asi nejvíc, co mě na něm sere. :)
    CDR
    CDR --- ---
    lidi okolo ho mají rádi a říkají mu familérně "mára"
    Že je prej fajn chlap.
    No, já nevím.
    Prej byl nějak v kleštích (fú a možnost zajišťovacích příkazů), tak na spolupráci s ANO kývl. Stejná pohádka se říká o Bláhovi (o něm si myslím, že je to čistě oportunistický zmrd).
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Jo hoši a počkejte, až se tenhle člověk stane primátorem...
    NYXYN
    NYXYN --- ---
    RSZ: no ty krávo, to jsem měl albrecht za docela fajn pivovar, i to tam je hezký a tak, pivo v poho.. Sladká nevědomost.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: sám nevím jestli se mu vysmát nebo mě ho má bejt líto ... Každopádně asi má co chtěl nebo co musel chtít aby mohl mít ...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CDR: U těchhle barev to může bejt třeba nedodržení technologického postupu. Zředí se to víc, než má, aby se ušetřilo a dělá to tyhle neplechy. Totéž to může bejt i u těch štuků. Je to technologie, kterou dřív dělalo spousta firem. Dneska to je to méně žádané upadající řemeslo. A šlendrián na každym rohu. Kór u státních zakázek.
    CDR
    CDR --- ---
    samozřejmě "fascinuje"
    Vždy se mi vybaví kamarád chválící nové "kosmické" technologie ve stavebnictví.
    Proč se třeba rozpadají opravené fasády po deseti letech (typicky secesní fasády, které vydržely do renovace cca 100 let), vysvětlit nedokázal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam