• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    RSZ: Hulej to tam pořád všichni stejně.

Btw mě fascinuje robusnost konstrukce toho novýho ekoduktu. Jestli na tom nebude aspoň metr hlíny, tak asi očekávají migrace stád mamutů.
    RSZ
    RSZ --- ---
    tyjo na 13 u Jítravy nově 50 (byla 70, jezdilo se 80), tak bacha
    TOM
    TOM --- ---
    SONIC: [TOM @ Android - otevřená mobilní platforma]
    jj, chápu že se různé exotické ROM nedají vyzkoušet předem, sorry za OT
    SONIC
    SONIC --- ---
    TOM: muzem..ale samozrejme zalezi na cem..a teda bez zaruky jak rikajic na vlastni nebezpeci..odkaz nefunkcni..
    TOM
    TOM --- ---
    SONIC: neděláte v rámci servisních služeb i rootování?
    Zkoušel jsem kdysi 2x, a už se mi s tím nechce trávit hodiny po večerech. Dělám si naději, že bych tím mohl vyřešit jeden problém (https://nyx.cz/discussion/13855/id/55130314).
    RSZ
    RSZ --- ---
    SONIC: jo, vše ok:)
    SONIC
    SONIC --- ---
    CERMINEK: nejspis je to lepeny..musel by sis pockat trosku dyl..ale mame tady gauc (mobilplus) :)

RSZ: jojo presne tak to tady delame..doufam ze ses spokojenej..ja sem jeden ze dvou lidi co to tady montuje :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    CERMINEK: dole v dunaji ti objednají díl a dají vědět až bude, a potom to vymění třeba za 2h, vyzkoušeno teď na 2 zakázkách
    KOJB
    KOJB --- ---
    CERMINEK: Nevim jestli na počkání, ale co Maxmobil v Pražský?
    KOJB
    KOJB --- ---
    HAROLD: Neznam. Nejaky kontakt máš?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    KOJB: Já chodím k Řípovi.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Nemáte někdo tip na servis mobilních telefonů (mám OnePlus), kde by rychle, ideálně na počkání, telefon vyčistili a vyměnili baterii?
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    ATOMIKS: Já se v tom opravdu nevyznám, takže jsem nejspíš blbě googlil a nalezl nejspíš nějaký derivát na týhle stránce: https://www.ipcc.ch/report/ar6/wg2/
    RSZ
    RSZ --- ---
    nejzajímavější je ale strana 2786, od té jsem se skutečně nemohl odtrhnout
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    MOZEK: AR6 se afaik právě zpracovává.
    existují různé verze reportu. pro policymakers má 32 stran. pro vážné zájemce 167 stran https://www.ipcc.ch/report/ar5/syr/
    nemohu najít ten o těch 3068 stranách .o)
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Můžu se zeptat k tomu AR6 IPCC reportu: padají tady kombinace slov jako: "zběžně prolétl", nebo "zběžně prolétnu". Koukal jsem se a jestli dobře vidím, ten report má 3068 stran. Nedovedu si moc představit, jak se takový obsah zběžně prolétává. Což neberte jako nějakou kousavou poznámku, spíš by mě zajímalo, jak ke čtení takového materiálu, pakliže to opravdu čtete, přistupujete (máte-li rodiny a zaměstnání, případně další koníčky krom četby). Protože já sem rád, že si za rok přečtu maximálně 10 nenáročných beletristických děl v kombinaci s literaturou faktu. A celý mi to připomnělo tuhle legendární scénu z Dobrého Willa :-)

Good Will Hunting | 'My Boy's Wicked Smart' (HD) - Matt Damon, Ben Affleck | MIRAMAX
    https://www.youtube.com/watch?v=hIdsjNGCGz4
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    jinak +1 k roudnickemu, skvele vzpominky. kupoval jsem tam svou prvni 5ti strunku basu, muselo v lete kolem roku 2001/02. penize jsem si vydelaval pres leto na brigade. dal mi slevu na popruh, pry at mam vecer na pivo. bylo mi 16.

od doby kdy neni v centru jsem tam ale uz skoro nebyl.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    ERVIN: paklize to je psano bez prekladace, tak respekt, i fucked with the wrong mexican.

JONAS3:
    zpravu IPCC si zkusim bezne proletnout. nevim presne, co jsem tu papouskoval, jen se mi nezdalo odsuzovat politicke rozhodnuti pro vyssi zodpovednost vuci prirode apriori jako hovadinu.
    skepsi vuci dotacim na jednu stranu chapu, na druhou si myslim, ze ac ne idealni, je to stale lepsi nez pro jistotu nedelat nic. heslo "proc ne vsichni" mi pak jeste pripomene spolecenske modely, kde si take meli byt vsichni rovni a nakonec slo vsechno do prdele (presto jsem presvedcen ze je zaklad fairplay dle moznosti vsem nabidnout stejne sance).
    take jezdim kazdy den na kole po meste (ac po jinem, jsem jakoby liberecky expat), ekologie v tom je ale jen maly bonus, prevazne to je proste rychlejsi a praktictejsi nez auto ci verejna doprava (a ta je ve Vidni celkem na urovni).

k tematu "proc maji nekteri platit komfort jinym" .. protoze to v nekterych pripadech jednoho dne mozna prospeje vsem. pakistan plave, a to udajne nema nijak zvlast velky carbon footprint, proste je na blbe casti planety.
    no nic.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    KOJB: Pokud ti nevadí zajet do Jablonce, Pavel Barbora v hudebninách na 5. květnu je podobnej model jako Rouďa. O trochu menší bordelář, ale je dobrý předem zavolat ke každýmu a dohodnout se. Voni jak se broděj těma krabicema z Thomanna vobčas zapomenou otevřít...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam