• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ: Vrahu, teď už to nevymažu z paměti! :-D
    RSZ
    RSZ --- ---
    já četl "kdo dělá dobře lidem pracujícím v německu" a musel jsem trochu povytáhnout obočí..
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    Ahoj, nějaký tip na někoho z Liberce nebo blízkého okolí, kdo dělá dobře daně lidem pracujícím v Německu?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    MILAZAJICEK: Vietnamci většinou mívaj ve velkejch pytlích jasmínovou (což je ok, tu taky beru), ale basmati jsem zatím nikde neviděl... Nu, čučet budu, ale nevim...
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    HAROLD: já ty větší pytle beru u Vietnamců. Doposud v Hrádku na Žitavský a myslím že i Bistro Asia pod Nádražím prodává pytle. Stačí se asi podívat kolem.
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Záchraň pivo!;)

HAROLD
    HAROLD --- ---
    ATAN: To si pamatuju! Ale tudle sem tam na to myslel a pizzérku jsem neviděl (možná sem koukal blbym směrem, nebyl sem tam vyloženě kůli tomu). Tak sem propadl trudomyslnosti, že už tam nejni.
    ATAN
    ATAN --- ---
    HAROLD: v Prazske dole je pizerka a byvavaly tam ve vitrine velke pytle s ryzi.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    A obchod s váženym čerstvym kořením, to bych už asi ale chtěl moc, žejo? (Pamatuju, že něco takovýho bejvalo v Pražský, ale tam snad sou dneska ňáký elektronický cigarety nebo co...)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    ATAN: Dík, tam nevidim úplně, co hledám, ale zkusim se tam mrknout a projít si to. Cajk. :)
    ATAN
    ATAN --- ---
    HAROLD:
    Basmati rýže, Rýže, Těstoviny, rýže, luštěniny, obiloviny, Trvanlivé
    https://sortiment.makro.cz/cs/trvanlive/testoviny-ryze-lusteniny-obiloviny/ryze/basmati-ryze/8001c/
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Helejte, dá se někde v LB koupit rejže? Jakože ne takový ty makety v papírovejch krabicích, ale normál pětikilovej pytel basmati, nejlp pákistánskej? Nebo se pro bazální potraviny musí do Prahe?
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    jedu navstivit mamku do liberce, tak dneska kolem desate bych nekam sel dat pivo. stamina, jestli ma otevreno, ci azyl. kdyby nahodou mel nekdo taky zizen.
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    KOOTCHA: ty přechody pro zvířata jsou velké, protože musí být zarostlé. Zvířata na ně jinak nejdou. Takže předpokládám, že tam budou minimálně keře, jestli ne stromy.
    Stejně tak vydra třeba neprojde pod mostem, kde musí plavat. Musí tam být kousek suché země, jinak jde vrchem.
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    RSZ: Dosud mi není jasné, jak se tahle hra s lístečky hraje..

A sorry za tapetu, posílal jsem z mobilu...
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: Ani kdyby šel pěšky, tak jich tolik nemá :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    CERMINEK: 22l/100km a stejně si nasbíral DriveGreen score 88 lístečků:))
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Když tu řešíme ty kalamity, tak tohle byla moje dnešní ranní cesta do práce...

GECKO
    GECKO --- ---
    LWEEK: Hele, tohle má ke kalamitě dost daleko... sněží od včera trochu, dneska celý den víc, ale celkem nevím... 15 - 20 cm (co tak koukám, kolik napadlo tady u nás...) Potíž je, že sněží už min. 12 hodin víceméně v kuse. On ten stroj projede ale do pul hodiny je nová vrstva a tak pořád dokola. No a pak taky je dobrý koukat na to, kdo co uklízí. V LBC průtah a další silnice 1. třídy, + rychlostka na JBC je na ŘSD, ostatní města. V Jablonci to je podobný... hlavní spoje jsou ve správě někoho jinýho než městský a tak. A neuklizený vedlejší... no na naší cestě III. třídy, která je bohužel kraje a ne obce tohle zimu zatím krajská radlice neprojela ani jednou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam