• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    P_T
    P_T --- ---
    JONAS3: Jo bazén byl taky vtipnej moment mojí nostalgický návštěvy rodnýho Sudetenlandu. Pět zaměstnanců tam zajišťovalo, že můžeš zaplatit vstupný a dostat klíček k šatně. Pokud teda máš tu správnou českou bankovku přesný hodnoty :]]
    Trochu skanzen, ale vlastně fajn. Rozhodně lepší než Papírák a okolí, což je naprosto vesmírná zóna přenesená někde z Balkánu asi sto metrů od radnice...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    P_T: Letos by to prej město mělo všechno doplatit. Proto se má jít do rekonstrukce bazénu :D
    P_T
    P_T --- ---
    JONAS3: ok, já si říkal, že se nějak rychle vyhrabali z dluhů...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    P_T: To platí kraj. To nemá s městem nic společného, jestli se nemýlím.
    P_T
    P_T --- ---
    RSZ: Nice, tak to už chápu, proč tu není jediný slušný dětský hřiště a když jsem po letech zavítal na nám. Českých bratří, tak jsem tam mezi krátery našel zbytky asfaltu ještě z doby, kdy jsme si tam hráli jako kluci...
    Zlatý hřebík pak bylo "hřiště" naproti zlaťáku s provozní cedulkou :DD
    To jsem si musel vyfotit. Liberec ftw.
    RSZ
    RSZ --- ---
    P_T: centrum urgentní medicíny přesněji, v dolní části areálu na místě bývalé štěpánské nemocnice, tři miliardy a sto mega
    P_T
    P_T --- ---
    RSZ: cože, nová nemocnice? kde?
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..v tom sdružení má Syner 45%, Metrostav DIZ 35%, Geosan group 20%
    RSZ
    RSZ --- ---
    novou nemocnici postaví Syner a odsouzený Metrostav (resp. jeho čisťounká dceřinka), pěkně liberecké:)
    (soutěž proběhla standardně, nepovažuju to za nějak ušpiněný)
    P_T
    P_T --- ---
    ACHERON: To by mě taky zajímalo, ale překvapilo by mě, kdyby to někdo dělal (dobře) v Liberci. Ten systém je extrémně složitej minimálně co se týče šíře možností odečitatelných položek.
    Zkusil bych pogooglit Lohnsteuerhilfe zaměřené na cizince v Žitavě.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ: Vrahu, teď už to nevymažu z paměti! :-D
    RSZ
    RSZ --- ---
    já četl "kdo dělá dobře lidem pracujícím v německu" a musel jsem trochu povytáhnout obočí..
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    Ahoj, nějaký tip na někoho z Liberce nebo blízkého okolí, kdo dělá dobře daně lidem pracujícím v Německu?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    MILAZAJICEK: Vietnamci většinou mívaj ve velkejch pytlích jasmínovou (což je ok, tu taky beru), ale basmati jsem zatím nikde neviděl... Nu, čučet budu, ale nevim...
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    HAROLD: já ty větší pytle beru u Vietnamců. Doposud v Hrádku na Žitavský a myslím že i Bistro Asia pod Nádražím prodává pytle. Stačí se asi podívat kolem.
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Záchraň pivo!;)

HAROLD
    HAROLD --- ---
    ATAN: To si pamatuju! Ale tudle sem tam na to myslel a pizzérku jsem neviděl (možná sem koukal blbym směrem, nebyl sem tam vyloženě kůli tomu). Tak sem propadl trudomyslnosti, že už tam nejni.
    ATAN
    ATAN --- ---
    HAROLD: v Prazske dole je pizerka a byvavaly tam ve vitrine velke pytle s ryzi.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    A obchod s váženym čerstvym kořením, to bych už asi ale chtěl moc, žejo? (Pamatuju, že něco takovýho bejvalo v Pražský, ale tam snad sou dneska ňáký elektronický cigarety nebo co...)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    ATAN: Dík, tam nevidim úplně, co hledám, ale zkusim se tam mrknout a projít si to. Cajk. :)
    ATAN
    ATAN --- ---
    HAROLD:
    Basmati rýže, Rýže, Těstoviny, rýže, luštěniny, obiloviny, Trvanlivé
    https://sortiment.makro.cz/cs/trvanlive/testoviny-ryze-lusteniny-obiloviny/ryze/basmati-ryze/8001c/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam