• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    JESTEDMAN: To je takový to třípatrový směrem na nemocnici? Já myslel, že je to zamčený.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    já doporučuju park v klostermance, ten má ducha na takový to tajný muchlování
    RSZ
    RSZ --- ---
    jak hodně lilo a leje, tak nový rybníčky u Fibichovy jsou poprvé úplně plný a fungují přesně jak mají (až na jeden přepad s ucpanou trubkou), pěkný

RSZ
    RSZ --- ---
    VICTO_REA: jj, na to navazuje placek za cestou s brankama a za dalším barákem je park
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    RSZ: to je jak je tam ta loď? Nebo co máš na mysli?
    RSZ
    RSZ --- ---
    CDR: nejlepší je dvouparčí mezi koněm a kasarnama, hřiště, placek na focus, workout, duchodackej park na venčení, vše v jednom
    CDR
    CDR --- ---
    ZA mě je to nejhezčí park (spolu se zlaťákem o kousek dál) v Liberci. Sice malinký, ale hezké odpočinkové místo, dajís e tam dělat různé pohybové aktivity, dá se tam jít i se smráďaty (hřiště).
    Jistě, je tu hezký park "mrtvolky" nad Bunkrem, ale jsem trochu insectofob a z mrtvolek jsem vždy strašně pokousaný od takový malých sviní, eh, típlic? Muchniček?
    Jako liberecká náplava jsem vůbec netušil, že tam stál někdy kostel.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    CDR: memento tomu kostelu co tam stál:( Předpokládám že každý dělňas, co tam kdy zaboří lopatu uhnijou nohy. Respekt k tomu místu nulový.
    P_T
    P_T --- ---
    CDR: nj, minimálně třicet let na to nikdo nesáhl. Plaketa tam byla.
    CDR
    CDR --- ---
    P_T: my tam v létě občas chodíme žonglovat, ten stav asfaltu je dost WTF :D Přitom takové krásné místo.
    Už někdo dotrhl tu "natrženou" Boženou Němcovou? (někoho dráždila nemalá váha bronzové plakety)
    GECKO
    GECKO --- ---
    MOZEK: Nechci zbytečně polemizovat, ale IMHO tohle s rozměrem hokejky souvisí jen částečně. Za komunismu bylo skutečně běžné, že se výstavba výškově optimalizovala dostupným jeřábům. Ale s délkou to zase kdovíkolik společnýho mít nebude. Těžko celou stavbu obsluhoval jen jeden jeřáb, který by měl k dispozici tak dlouhou dráhu, aby se mohl pohybovat podle celého domu (byť v původní podobě jen s jedním zalomením). Byla by asi zajímavá nějaká fotka z procesu stavby, ale na první dobrou jsem na netu nenašel.
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Rozměr liberecké hokejky v kontextu její realizace #zajimavost

P_T
    P_T --- ---
    JONAS3: Jo bazén byl taky vtipnej moment mojí nostalgický návštěvy rodnýho Sudetenlandu. Pět zaměstnanců tam zajišťovalo, že můžeš zaplatit vstupný a dostat klíček k šatně. Pokud teda máš tu správnou českou bankovku přesný hodnoty :]]
    Trochu skanzen, ale vlastně fajn. Rozhodně lepší než Papírák a okolí, což je naprosto vesmírná zóna přenesená někde z Balkánu asi sto metrů od radnice...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    P_T: Letos by to prej město mělo všechno doplatit. Proto se má jít do rekonstrukce bazénu :D
    P_T
    P_T --- ---
    JONAS3: ok, já si říkal, že se nějak rychle vyhrabali z dluhů...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    P_T: To platí kraj. To nemá s městem nic společného, jestli se nemýlím.
    P_T
    P_T --- ---
    RSZ: Nice, tak to už chápu, proč tu není jediný slušný dětský hřiště a když jsem po letech zavítal na nám. Českých bratří, tak jsem tam mezi krátery našel zbytky asfaltu ještě z doby, kdy jsme si tam hráli jako kluci...
    Zlatý hřebík pak bylo "hřiště" naproti zlaťáku s provozní cedulkou :DD
    To jsem si musel vyfotit. Liberec ftw.
    RSZ
    RSZ --- ---
    P_T: centrum urgentní medicíny přesněji, v dolní části areálu na místě bývalé štěpánské nemocnice, tři miliardy a sto mega
    P_T
    P_T --- ---
    RSZ: cože, nová nemocnice? kde?
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..v tom sdružení má Syner 45%, Metrostav DIZ 35%, Geosan group 20%
    RSZ
    RSZ --- ---
    novou nemocnici postaví Syner a odsouzený Metrostav (resp. jeho čisťounká dceřinka), pěkně liberecké:)
    (soutěž proběhla standardně, nepovažuju to za nějak ušpiněný)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam