• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    BLIND
    BLIND --- ---
    _TOM: MUDr. Rawaa Yahya - trhal mi všechny osmičky a může jen doporučit.
    _TOM
    _TOM --- ---
    A druhý dotaz - najdu v Liberci hodináře, který mi vymění baterku v hodinkách a zaručí mi zachování vodotěsnosti?
    _TOM
    _TOM --- ---
    Dostal jsem žádanku na trhání osmičky - kam se mám s takovou věcí obrátit???
    MAMBA
    MAMBA --- ---
    To vypadá zajímavě, teda jestli se to dotáhne...
    Architekti z Mjölk navrhli dům ze dřevěných kontejnerů. Vyrůst má v centru Liberce - Forbes
    https://forbes.cz/architekti-z-mjolk-navrhli-dum-ze-drevenych-kontejneru-vyrust-ma-v-centru-liberce/
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    CDR: To není chcimír, to je naprosto a zcela vymozkocucovanej Rimmer. Ale jasný, hraje to na všechny strany a loví, kde se dá.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CDR: No jo. Tak se jen potvrdilo, jaký je kokot. Vo dezoláty je teď holt velká bitka, protože jsoun to easy hlasy... Že se na to rozčilování u Facebooku nevysereš...
    CDR
    CDR --- ---
    tvl z Korytáře je aktivní chcimír a u něj na zdi, ten rej dezolátů, to je na blicí pytlíky
    MAMBA
    MAMBA --- ---
    RSZ: Dobrě vědět, čímpak ses provinil?:)
    MAMBA
    MAMBA --- ---
    JESTEDMAN: To mě nenapadlo, kouknout na cvičáky, jelikož ten můj nikdy na žádném nebyl:D Hledala jsem spíš neoficiální setkání, třeba i nepravidelné. Ale možná by ho to bavilo, dík.
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    MAMBA: Doufám, že se pejskaři schází na socializačních vycházkách, kde se naučí komunikovat mezi sebou i s jinými lidmi a nebudou si léčit mindráky pejscima ...
    RSZ
    RSZ --- ---
    MAMBA: potkávám tyhle party pravidelně, takže nějaká nabídka asi bude
    ..zrovna minule jsem byl použitý jako demonstrace nevhodného chování se psem:)
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    MAMBA: nejsem pejskofil, ale pokud vím, tak jsou cvičáky, kde se takoví jedinci schází a dělí se o svá trápení, jeden je za hokejkou, druhý je na rušičce a další u letiště. A předpokládám, že to nejsou jediná místa
    MAMBA
    MAMBA --- ---
    Zdravím, nevíte, zda se v okolí Liberce někde potkávají pejskaři na socializační vycházky nebo třeba jen tak nějaká skupinka se psy na vyblbnutí? Teď budeme častěji v Liberci a mému psovi tu dost chybí nějací psí kámoši:)
    ALONSIA
    ALONSIA --- ---
    V Géčku zrušili knihobudku:-( kde v Liberci potkám jinou?
    JIGGYBIGGIE
    JIGGYBIGGIE --- ---
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Všechny ty technologie lžou! Pojďme udělat happening měření S Toweru krejčovským metrem!

ATAN
    ATAN --- ---
    MOZEK: hezky 😁
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Zatim všechny moje interakce s GPT probíhají podle tohoto ilustračního mustru:

- Jmenuj mi tři nejvýznamnější památky Liberce.
    - V Liberci jsou nejvýznamnější památky novorenesanční radnice, vysílač na Ještědu a Muzeum růžových králíčků.
    - Wtf? V Liberci není žádný Muzeum růžových králíčků.
    - Omlouvám se, máte pravdu. Tři nejvýznamnější památky Liberce jsou vysílač na Ještědu, jezdecká socha Winstona Churchilla a indiánské pohřebiště.

A tak furt dokola, takže na konci jsem už plně ukotven ve zcela alternativní realitě. :D
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    MOZEK: No, mně zatim GPT celkem důsledně ve všem kecá, takže bych se od toho moc neodpichoval :D
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    ATAN: ;-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam