• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    NYXYN
    NYXYN --- ---
    JONAS3: okej, takže byty/kancly? To že je tam teď parkáč, je předzvěst toho, že se bude opravovat to parkoviště vedle za policajtama? Nebo to je doměnka mimo mísu?
    NYXYN
    NYXYN --- ---
    Tušíte někdo, co se chystá v Sokolské pod knihovnou? Dřív tam byla pochybná pujčovna vozejků za auto a autoservis a možna něco dalšího, teď hromada suti a nově vzniklé parkoviště, což se zdá jako provizorní/dočasné. Pokud ne, tak je to fakt bizár. Nedohledal jsem k tomu nic. Díky
    ATAN
    ATAN --- ---
    JONAS3: Nemocnice tretiho tisicileti... Tak snad tam uz budou alespon bacta nadrze.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Tak už to začíná. Hlavně to dobře rozmyslet

NOIZER
    NOIZER --- ---
    MUFLONEK: vrele doporucuju, Zdeny je skvelej a tahle akce urcite stoji za to! Znalost whisky neni vubec potreba, hodne se tam toho dozvite a hlavne vyzkousite na vlastni jazycek:) a Zdeny tam nema zadny whisky extremy, je to pristupny sirokymu spektru lidi
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Máte rádi Whisky? Co takhle navštívit degustaci pod vedením toho nejlepšího - Zdeňka Kortiše? Je to jeden z největších českých znalců a sběratelů whisky, provozovatel renomovaného olomouckého baru a whisky ambasador a lektora společnosti Jan Becher - Pernod Ricard. Degustace bude dnes večer v Black Horse a nakonec si namícháte i svou vlastní blended Whisky. Oficiálně lístky stojí 1299 - nechala bych je oba za 2000. Měla jít tchýně s přítelem, ale je nemocná:O( Nenechte je propadnout.o)

Kdybych nebyla doma sama, šla bych.

Lístky mám elektronicky. Problém s předáním nebude. A pokud by byl, tak dneska jedu odpoledne k veterináři do LBC.

Využijte jedinečné nabídky.

Odkaz na akci www.theblend.cz
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    RSZ: Ježiš já se lekl že tam hráz není, že zůstalo jen něco jako most. :D Dobrá mindfuck fotka :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    JENDAVB: a tady je vidět jak budujou novej odtok

JIGGYBIGGIE
    JIGGYBIGGIE --- ---
    Hledáme jednoho nebo dva chlapi, kteří by nám udělali terasu a chodníky s nízkou zidkou z palenych cihel. Základ už je, cihly máme pripraveny. Práce tak na 3 - 4 dny. Ideálně přes týden, ale klidně i v sobotu, v neděli ne.

JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: Jak je vysoká vrstva toho bahna já bych čekal že to bude teda daleko víc ...
    RSZ
    RSZ --- ---
    JENDAVB: ..hráz bohužel nemám, ale tu mají obnaženou až k patě, docela zajímavej pohled

JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: čekám spíš na tradiční foto report z přehrady když se tedka opravuje :-)
    RSZ
    RSZ --- ---
    JENDAVB: rajt!
    RSZ
    RSZ --- ---
    kvíz:)

P_T
    P_T --- ---
    ERVIN: Já jsem v Německu objevil Fielmann a můžu vřele doporučit. Jsou i v Čechách, i když u Liberce nejblíž v Žitavě. Profi měření zraku a centrování brýlí, velká kolekce obrouček zdarma a pokud ti stačí obyč skla, tak máš celý brejle za 20€ s perfektním servisem.
    KIA
    KIA --- ---
    KIA: Výborně mi tam i spravili fungl nové brýle, když jsem si do hlavy prastila kufrem od auta a trefila jsem se do nich. A to jsem je už obrečela - a nakonec to není ani vidět :D
    KIA
    KIA --- ---
    ERVIN: Já ( a rodina) chodíme dlouhý roky do Palaščáka. Dole u Kendika
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ATAN: To je ale fakt parta kreténů. Kolikrát se budou omlouvat, že došlo k záměně, až si jiná místa vyjednají nezrušení?
    Jáchyme, hoď ho do stroje! - Maximálně jednou za 10 let
    https://www.youtube.com/watch?v=WSrfY2CzIlc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam