• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    MAKOTAK: prima, díky - takže se koupím VISITOR Basic (kid) za 50 pro člověka a k tomu se pak dokoupí vstupenka
    MAKOTAK
    MAKOTAK --- ---
    MAGGIE: Na to by měla být akreditace VISITOR basic, na níž se dají kupovat vstupenky na jednotlivá představení, aspoň loni to takhle bylo.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    MOZEK: já to stále chápu tak, že si člověk musí koupit minimálně denní permanentku, což v případě rodiny a jednoho filmu, na který bychom případně zašli, fakt finančně ne
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    MAGGIE: To já nevím:) Ale minulý rok tu byl člověk z realizačního týmu.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    MOZEK: a pro nás stále zabedněné prosím o vysvětlení, jak se na ta představení mohu dostat, aniž bych si zakoupila permanentku na celou dobu
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    JESTEDMAN: Pokud mám dobré informace, tak se to dno setsakramentsky (jestli vůbec kdy) dlouho nečistilo. U kruháče n Kundě už je teda hromada neskutečná.

Myslíte, že má, vzhledem k svýmu původu, nějaký další využití? Napadá mě že by to mohly bejt splavený úrodný vrstvy zeminy. Ale zase hovna a splašky Králova háje. A nedělám si iluze, že do potoka nemá trativod/přepad každej druhej starej barák v Harcovskym údolí...
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    JONAS3: taky jsem na to čuměl, to je díra jak na mamuta, ale, že by to byly všechno jen sedimenty se mi věřit nechce
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    RSZ: z králaku tam vytejkaly splašky x desítek let, který se usazovaly na dně v tom bahně.
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: vozí to nahoru na kunratickou k zahradnictví, tam co byla skládka zeminy při stavbě jbc spojky.. mě to tedy jako nějaký extra odpad nepřijde, průmysl nula, splašky rozumně (ano, v přehradě jsem se koupal:)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Docela mě překvapilo, jak hluboko, to vyhloubili. Nebo spíš jak vysokou vrstvu usazenin odvezli. A taky by mě zajímalo, jak k těm usazeninám přistupují a kam to vozí. Jestli je to nebezpečný odpad, a tipl bych, že ano, tak toho bude pěkná hromada na nějaké skládce.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Pro jenduvb update od přehrady:) makaj dost intenzivně, zírám, kolik toho stihli postavit. Nelekněte se, tu betonovou nábřežní zeď obloží šutrama, bude to vypadat jako dřív (teda hezčí a krásnější).

MOZEK
    MOZEK --- ---
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    JONAS3: je to parkování pro zaměstnance nemocnice, než se dodělá výstavba toho novýho pavilonu. Pak se to asi zastaví v rámci přeměny Pastýřské
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Tak nám začíná Anifest! Minulý rok tu bylo zmiňováno, že by se zámek pokusila organizační crew uvést do života i mimo Anifest, podařílo se v tom nějak vzbudit spící zastupitelstvo? :-)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Tam bude věcí. Sokolská od Malého divadla po knihovnu bude oddělená silnice zeleným pruhem, průjezd Barvířskou a parkoviště bude taky suprzelený, a Trzní náměstí s jednosměrkami.
    KRYSPIN
    KRYSPIN --- ---
    To tam bude jako další kruháč?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    NYXYN: Vím já. To jsem našel podle katastru, kdo je vlastník a na první dobrou ten web. Ale díval jsem se na značky, co jsou u vjezdu a je to s povolením magistrátu a KNL. Tak nevím. Možná to mají kvůli tomu, jak se bude dělat Barvířská a zruší parkoviště, aby měli úředníci kde parkovat.
    Ale co má ta firma společného s městem netuším.
    NYXYN
    NYXYN --- ---
    RSZ: ja tam byl jednou, víc než rok zpět, a krom toho, že mi pučil jinej vozejk, než jsme byli domluveny, tak mě začal osočovat, že jsem mu vlezl do kanclu, že ten visací zámek tam měl danej jinak… asi se zrovna blbě vyspal :)
    GECKO
    GECKO --- ---
    GECKO:
    RSZ: Je přestěhovanej u letiště..
    GECKO
    GECKO --- ---
    NYXYN:
    RSZ: Jojo.. já si od něj taky půjčoval a fungovalo to úplně OK... Kdyžs tam nebyl poprvý, tak ani nechtěl zálohu a jednání v pohodě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam