• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    RSZ
    RSZ --- ---
    P_T: obrázky.. těch už bylo
    P_T
    P_T --- ---
    V dolní části Liberce mají vzniknout zelené terasy, také park s jezírky | Zprávy | Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje
    https://liberecka.drbna.cz/zpravy/32814-v-dolni-casti-liberce-maji-vzniknout-zelene-terasy-i-s-jezirky.html
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Jo kdybyste neměli v sobotu 20. května program s dětmi, tak v Konrádu pořádáme dětské cyklistické závody. Myslím, že trať zvládnou děti objet i na obyčejném kole. A máme domluvený pro ně i skákací hrad.o) Odpoledne budou závodit dospělí - někteří i v maskách.o) https://www.kckonrad.cz/zavody/jarni-xc-v-pivovaru/
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    MOZEK: Držim jim palce, zas to trochu v Liberci ožilo. Je prima tu vidět cizince a ten festivalovej cvrkot. Škoda, že mě schvátila chřipka...
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Zámek by se mohl stát domem animace s celoročním fungováním ✌️🙏
    Od filmu tesaného do špalku po virtuální realitu. Anifilmu se v Liberci daří | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/kultura/film/anifilm-liberec-animovany-film_2305081839_mfk
    JIGGYBIGGIE
    JIGGYBIGGIE --- ---
    TOM: Zkus zavolat mému manželovi, Jaroslav Motyl: 776560810
    TOM
    TOM --- ---
    🖖 doporučili byste prosím někdo instalatéra?
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    potřeboval bych během týhle středy převést několik 6m 10mm trubek z Feromaxu do Stráže nad Nisou. Naložím si a vyložím. Nemá někdo dodávku a zájem za pětikilo?
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    MAKOTAK: prima, díky - takže se koupím VISITOR Basic (kid) za 50 pro člověka a k tomu se pak dokoupí vstupenka
    MAKOTAK
    MAKOTAK --- ---
    MAGGIE: Na to by měla být akreditace VISITOR basic, na níž se dají kupovat vstupenky na jednotlivá představení, aspoň loni to takhle bylo.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    MOZEK: já to stále chápu tak, že si člověk musí koupit minimálně denní permanentku, což v případě rodiny a jednoho filmu, na který bychom případně zašli, fakt finančně ne
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    MAGGIE: To já nevím:) Ale minulý rok tu byl člověk z realizačního týmu.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    MOZEK: a pro nás stále zabedněné prosím o vysvětlení, jak se na ta představení mohu dostat, aniž bych si zakoupila permanentku na celou dobu
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    JESTEDMAN: Pokud mám dobré informace, tak se to dno setsakramentsky (jestli vůbec kdy) dlouho nečistilo. U kruháče n Kundě už je teda hromada neskutečná.

Myslíte, že má, vzhledem k svýmu původu, nějaký další využití? Napadá mě že by to mohly bejt splavený úrodný vrstvy zeminy. Ale zase hovna a splašky Králova háje. A nedělám si iluze, že do potoka nemá trativod/přepad každej druhej starej barák v Harcovskym údolí...
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    JONAS3: taky jsem na to čuměl, to je díra jak na mamuta, ale, že by to byly všechno jen sedimenty se mi věřit nechce
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    RSZ: z králaku tam vytejkaly splašky x desítek let, který se usazovaly na dně v tom bahně.
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: vozí to nahoru na kunratickou k zahradnictví, tam co byla skládka zeminy při stavbě jbc spojky.. mě to tedy jako nějaký extra odpad nepřijde, průmysl nula, splašky rozumně (ano, v přehradě jsem se koupal:)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Docela mě překvapilo, jak hluboko, to vyhloubili. Nebo spíš jak vysokou vrstvu usazenin odvezli. A taky by mě zajímalo, jak k těm usazeninám přistupují a kam to vozí. Jestli je to nebezpečný odpad, a tipl bych, že ano, tak toho bude pěkná hromada na nějaké skládce.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Pro jenduvb update od přehrady:) makaj dost intenzivně, zírám, kolik toho stihli postavit. Nelekněte se, tu betonovou nábřežní zeď obloží šutrama, bude to vypadat jako dřív (teda hezčí a krásnější).

MOZEK
    MOZEK --- ---
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    JONAS3: je to parkování pro zaměstnance nemocnice, než se dodělá výstavba toho novýho pavilonu. Pak se to asi zastaví v rámci přeměny Pastýřské
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam