• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    RSZ: pocitam 23 aut.

jedna karosa b 732 z roku 1997 ma 31 mist k sezeni a az 63 ke stani. jen na tech 12 pracek tam asi nebude misto, no.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Ta Vítězná tvl, denně až za roh

MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Krajinami naší fantazie – Kudy z nudy
    https://www.kudyznudy.cz/akce/krajinami-nasi-fantazie
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Slavnostní otevření rozhledny Hamštejn – Kudy z nudy
    https://www.kudyznudy.cz/akce/slavnostni-otevreni-rozhledny-hamstejn
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    MOZEK: celá série je velice povedená, těším se na další díly
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Veliká, veliká láska!

5/8 SIAL - Architektura 58-89 | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/11748097773-architektura-58-89/217562263100005/
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Dopravní podnik na fb dal info o zdražení, pokud byste někdo potřeboval nějaký čtivo v podobě komentářů ke kafi po obědě.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Vy si stěžujte na neatraktivní centrum.

V Jablonci je město úplně mrtvé.o)
    SONIC
    SONIC --- ---
    RSZ: kdybych v centru nemakal tak se tam neobjevim jak je rok dlouhej :)
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    RSZ: žiji na periférii, dělám na periférii, nakoupím cestou z práce na periférii, máš pravdu, kdybych nebyl latentní alkoholik (kdy je moje pravidelná cesta omezena na pár hospod v okruhu 200m), tak mě do centra nic netáhne. Když se tam jednou dvakrát za rok dostanu, tak čumím na změny. Máš pravdu.
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: já jo, už to stojí a pokud to bude atraktivní, lidi tam přijdou (a potom třeba i projdou pražskou a dají si něco v hospodě), pokud to bude stát za hovno, sednou do auta a jedou za město a po nákupu se nažerou ve food courtu... znám liberečáky, kteří centrem neprošli už 5 let, nekecám
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ: No to bych skoro podepsal, až na to, že do "centrum nějak žije" prostě nepočítám Plazu.
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: já jsem třeba rád když centrum nějak žije a vypadá, takže lituju každýho nového "vše za 39" v pražský, nebo taky prázdné provozovny v plaze (tím pádem nejspíš přesunuté do globusu nebo nisy), change my mind:)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Co máte proti obsazení Plazy? Svoji cílovku to zjevně má, nikdo vás tam nenutí chodit. Ti, co tam jsou, tam být nemusí, je to jejich rozhodnutí, pokud jsou spokojení a přístup jim "vyhovuje", tak co? Také tam nemám důvod chodit a prakticky tam skoro nechodím...
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    ano, znám historii kolem Ladies Fitness a celkem nechápu, jak tam tak dlouho Lola mohla vydržet
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    RSZ: Sousedka ve Forkys dělala a u ohně mi vyprávěla o tom jednání ze strany Plazy. Regulérní nátlakové metody a absolutní buranismus. Takže se asi není co divit.
    CDR
    CDR --- ---
    RSZ: mně před pár lety na srazu spolužáků Jiří Blecha (jeden z ředitelů Plazy, technický nebo tak něco) zatvrzele tvrdil, že je obsazení Plazy naprosto v pořádku :3
    RSZ
    RSZ --- ---
    MOZEK: fér, ale teda ta plaza začíná být celkem zoufalost co se obsazení týká
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Kdybyste taky hledali Forkys, přesunulo se po nepříjemných tahanicích z blePlazy do Pražské ulice👋a je to pořád veliký mňam!

MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    RSZ: Neboj, jsme v pořádku. O)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam