• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    MORIARTY: To už jsou takový cinty od piva trošku. Stačí normálně říct, že jsi nevěděl jak na to. To se moc neni čemu divit.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    MORIARTY: a jde ti tedy o to, jestli dítě ztratí lítačku, telefon či 10mio czk na daních?
    please, elaborate..
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    ZSIS: Ano, to jsme ale ještě neměli online aplikaci o které nikdo nevíme, kolik desítek milionů nás stála.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    MORIARTY: lítačka či jízdenka, šlo o to, že děti v sedmi letech přežili jezdit s fyzickym kusem papíru.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Tak já teda ten eshop ani apku nepoužívám, ale šéfová předprodeje mi poradila, že to snad jde a tady jsou návody. Třeba vám to pomůže.
    E-shop IDOL - vytvoření podřízeného účtu
    https://youtu.be/pweGETw2vUM?si=LfvoBHGKY7dBQCFC

Jak umožnit samostatné přihlášení.
    https://youtu.be/RQzwUYh56HI?si=6lZhOhXYDljjoTxO
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    KOOTCHA: Tohle jsem s nima už řešil dvakrát a jedna slečna mi dokonce tvrdila, že to jde.
    ZSIS: Proč bych kupoval dítěti jízdenku, když má roční lítačku?
    RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: ja s tou app mam stejně trochu trabl skrz family link, při kontrole a vyplacanem čase kupon neukáže
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    MORIARTY: :D

fylozoficka otatka.. je leüsi koupit sedmiletemu diteti telefon nebo jizdenku?

ne, ze by druhe bxylo podledni deteliti nejakym velkym problemem..
    ale samozrejmne nic nebrani co nejpruznejsi aplikaci, to ano.
    CDR
    CDR --- ---
    znáte někdo majitele Ztrát a nálezů?
    Já ho znám jen skrze jeden telefonát, kdy jsem tam omylem zavolal v domnění, že volám na ztráty a nálezy. Byl poněkud nakvašený.
    Minulý týden tam byla slezina Černohor, Tarabová, liberecký fašoun Bulíř (prcač čtrnáctek, lol) atd...
    Tak by mě zajímalo, jestli to je sympatizant
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Zkuste to na ten Korid napsat. Každej měsíc se opravujou další chyby. Třeba to zohledněj.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Mně tam sere, že malý děti musí mít fyzicky u sebe lítačku, nesmí mít účet v tý idol aplikaci a ani si je člověk nemůže přihrát ke svému účtu. Je celkem zázrak, že sedmiletej syn tu kartičku ještě neztratil.
    RSZ
    RSZ --- ---
    KOOTCHA: dobrý vědět, ď:)
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    RSZ: To je teda kokotina. Jak kdyby ta aplikace nemohla pružně měnit dobu platnosti podle datumu. To jsem ani nevěděl. Ale za mnou s tim nechoď, já kvůli tomu dementnímu systému už 3 měsíce řešim průsery, který někdo nedomyslel, protože padla politická objednávka a čau babi. Kdybys viděl ty data, tak jen kroutíš hlavou a každej měsíc novej vejšplecht.

Btw v plánu bylo ty letošní jízdenky do příštího roku nepřevádět a vracet peníze. Nakonec se to nebude řešit. Tak si nakup do foroty.
    RSZ
    RSZ --- ---
    KOOTCHA: Mám teda idol aplikaci, v ní nakoupený balík jízdenek a jedu, ale ta na pracovní den nejde aktivovat o víkendu. To fakt musím udržovat dva typy jízdenek?? Nemůžu používat jednu, klidně tu kratší doprdele? A ty symboly kladiva/křížek, proboha, vždyť to pochází z jízdních řádů tak z roku 1860, to už taky umíme jinak ne?
    ..no a potom jsem nastoupil k řidiči, kterej jel jako úplnej dement - brzda-plyn, plnej plyn nahoru kláštěrní, zastavování na zastávkách tak, že se pes neudržel na nohách (poslední dobou mě takhle serou často, jsem rád když jedeme na českou chalupu a za volantem uvidím ženskou, to obvykle znamená, že nepojede serpentiny jako kokot).

SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    MILAZAJICEK: skvělý, jsem ráda, že se udá ;)

a předesílám, že cca do 13.12. tu jsem sama a kol 18h chodím venčit, takže je na půl h zavřeno (dle potřeb psa, mívám ceduli na plotě od kdy do kdy mám zavřeno, když ji nezapomenu nalepit). A kdo chce smrk (pichlavý čili stříbrňák) nebo borovici, doporučuju přijít dřív, bylo hodně sucho a je jich málo. Ztepiláků je dost.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    SCHIFFI: Stavim se jako kazdy rok a vezmu i SIM pro tu se stavim extra po svych na panaka :)
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    RSZ: zařiď si řidiče, ať můžeme dát panáka ;)
    RSZ
    RSZ --- ---
    SCHIFFI: Jedu pro jedli, jako každý rok!
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    jo a ještě nabízím za odnos SIM O2- 100G/ 350Kč/ měsíc... je prázdná, ale když dobijete, jedete dál data, kdyžtak pošta
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Zdravím, rok se s rokem sešel a opět nabízím 10-20% slevu na ván. stromky u Kfl v Polní ul. (Pavlovice). Neřidiče můžu pozvat na panáka :) ideálně nechoďte o víkendech a stačí říct, že jste z Nyxu.
    RSZ
    RSZ --- ---
    GECKO: jj, navíc tam teď byl všude čerstvý a docela měkký povrch, nějaké z koleček šlo do země:)
    GECKO
    GECKO --- ---
    MOZEK:
    RSZ: Na iDěsu je víc fotek... vypadá to, že to je velké osmikolová sklopka a na fotkách je vidět že korba je částečně zvedlá a měl tam nějaký štěrk nebo tak... zřejmě situace, kterých je plný youtube... vysypával, vypadá to, že stál boudou lehce dolů z kopce a asi ne rovně a zvedlá korba ho převážila do boku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam