• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: Na Benešáku je příliš mnoho volnýho místa. Stačilo by odstranit kašnu. Vjezd by byl u komerční banky a výjezd u magistrátu. Hned by bylo 250 míst pro úředníky a 50 míst pro lidi... :)

Jinak na tom celkem novým parkovišťátku pod Klášterem, který mělo sloužit pro pacienty kláštera a pro MŠ a přitom je už v sedm hodin ráno plný, je dobře vidět ta poučka, která praví, že je jedno, kolik uděláš parkovacích míst, stejně nebude kde parkovat.
    RSZ
    RSZ --- ---
    "To je realita,‘‘ vysvětluje Janďourek s tím, že minimálně jeden další parkovací dům by ještě poblíž středu města vyrůst mohl."

Zastávka MHD v Liberci za 90 milionů? Není ze zlata a na cestující prší, opozice se zlobí - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/tramvajova-zastavka-v-liberci-za-90-milionu-a-novy-parkovaci-dum-z-dotaci-opozice-se-zlobi-421645
    RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: chodil jsem s dětmi na husovku 6 let, speciálně září byl solidní saigon.. respekt těm pár rodičům, kteří nebyli líní zajet na Hálkovu a vysadit děti tam
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Na tu zastávku před klášterem jsem zvědavej. Protože klášterní bývá poránu peklo na zemi už tak. Dlouhodobě vtipný mi připadá, jak tam měšťáci řídí přechody u školy přes Husovku zatímco dvacet metrů od nich parkují rodiče na zákazu zastavení a zhušťují dopravu. A jak policajti před osmou odjedou, takže žáčci, co nestíhají a běží do školy po zvonění, už chráněný nejsou :)
    Mám dítě na Husovce, ale tak drzej, že bych zastavil v klášterní na chodníku, bohužel nejsem.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Možná naivně doufám, že to vrátí to původního stavu. Prý je to proto, že se plánuje nová linka MHD okolo nemocnice a polikliniky. A autobus tam má projíždět z Husovky.
    KRYSPIN
    KRYSPIN --- ---
    JONAS3: úžasné. Dík za info. Taky jsem si nevšiml.
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: šmarjá, a já měl ty odbočující za kretény, jednosměrky jsem si nevšiml:)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Vtipná je teď nová jednosměrka v Klostermannově, kdy se nedá projet přes ni z Klášterní na Husovku. Ve špičce to způsobuje parádní efekt, že stojí kolona v celé Klášterní, protože ti, co chtějí na Husovku, musí odbočovat až u školy, což je dost problém.
    Včera jsem viděl i několik řidičů, co na to kašlali a jeli do protisměru, přesto že jsou tam značky dvě, jedna trvalá, a jedna přenosná, která se musí objet, takže tvrdit, že si jí někdo nevšiml, moc nejde.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    MOZEK: v Labáku mají plzeň za stovku?

MEDOVA: není Labák jako Labák, jsou tací, kteří jsou v Labáku každý den a to nevytáhnou paty z Libu

RSZ: to je fakt zrůdnost - P+R postavené v centru mezi dvěma jinýma, v 99% nenaplněnýma parkhausama. PD je krajský, ale město dává zdarma lístky na MHD za parkování. Vizuálně to je strašnej hnus. A z PD u autobusáku, kde by to dávalo smysl, sejde.. Starostové jsou vymaštěnci, ale nejhorší je, že v místní politice nevidím žádnou přijatelnou alternativu. Liberec je odsouzen k rozkradení.
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    RSZ: No a to okolí, např. zpracování povrchů..To je velikej smutek, šlendrián jak z Centrální Asie..
    GECKO
    GECKO --- ---
    RSZ: To je ještě vpohodě... v Centrale jsem v tý kaluži na začátku prosince viděl zcela regulerně šoupnutý kalový čerpadlo...
    RSZ
    RSZ --- ---
    lol, nově otevřený parkovací dům u kraje
    https://twitter.com/honzalb/status/1742500256862908869

CDR
    CDR --- ---
    CDR: jinak tedy hlavní stopa vede k Syrovátkovi
    RSZ
    RSZ --- ---
    CDR
    CDR --- ---
    liberecká stopa je poměrně výrazná
    až zas uvidím (a ucítím ty jeho smradlavý doutníky) chcimíra Kittnera, jak zasmraďuje s Žídkem barbar kubánským tabákem, tak mu snad pogratuluji. Jsou to fakt kluci šikovní

Hrdlička vyhrál kauzu falešné restituce. Získal pozemky za miliardy - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-hrdlicka-vyhral-kauzu-falesne-restituce-ziskal-pozemky-za-miliardy-242072
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    RSZ: Taky nemůžou zvolit nejakej méně stravy titulek. Mohli by ocenit že máme taxi levnější než MHD například.
    RSZ
    RSZ --- ---
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    NAILER: Nejsme sousedi? Bydlím u 18tky a děti chodili do Berlína.
    RSZ
    RSZ --- ---
    NAILER: jj 145, obvykle nastupujeme u školy na husovce. Trochu nevýhoda je, že jsou to mezimestske busy plné sedaček a s úzkou uličkou, takže všude trcej špičky bezek a dostat tam sáňky bývá peklo. Ale zase to má vibe cesty na lyžařský výcvik :)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Od 26.12. by měl jezdit skibus 145 po trase 19 až do Hrabětic. Přes týden jen párkrát za den, ale o víkendu celý den.
    Skibusy – Jizerské hory – zima 2023 / 2024 - Běžecké trasy, skibusy - Jizerské hory - Liberec
    https://www.liberecky-kraj.cz/dr-cs/16468-skibusy-jizerske-hory-zima-2023-2024.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam