• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Vrtalo mi hlavou kde je ten bar u nádraží, co tam hořelo a pořád mi to neni jasný, ale včera jsem si skočil k Vietnamcům z odvrácený strany tý budovy a všiml si, že až za nima jsou v tom dvoře nějaký počmáraný dveře a vůbec takovej polosquat. To je ono?
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    ZSIS: hlásím že to funguje. netuším kde je výhoda oproti prášku. v mém případě to bylo v nabídce cenově levnější než většina prášků, takže ok. ale jinak nad tim furt kroutím hlavou.
    konec hlášení.

RSZ
    RSZ --- ---
    Mám jeden lístek do první řady, celkem chválená věc, jinak vyprodáno: https://www.svandovodivadlo.cz/inscenace/592/hadry-kosti-k%C5%AF%C5%BEe (zítra, Naivní)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Hlásím, že jsem zahlédl u Kyselky tramvaje, už to testují. Nevím teda, jestli už se dostanou až do Jablonce, ale tramvaj za Výhybnou dost dlouho nebyla.
    RSZ
    RSZ --- ---
    RSZ: ".......V lokalitě jsme už několik problémů řešili, ale obratem provedeme další dozory vynasnažíme se problém odstranit."
    RSZ
    RSZ --- ---
    GECKO: tedy ještě složení nějakých random proužků, prostě méně fosfatu a tak.. Mýdlové ořechy neperou, tohle by mělo.

Dodecylsulfát sodný, Dodecylbenzensulfonát sodný, 3-(polyoxyethylen) propylheptamethyltrisiloxan, zeolit, Alkohol cl2-15, ethoxylovaný, Isotridekanol
    GECKO
    GECKO --- ---
    RSZ: Tys do toho startupu investoval? :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    GECKO: imho detergenty bez zbytečného balastu okolo, tedy ne snake oil, ale bohuliba věc
    GECKO
    GECKO --- ---
    To jsou nějaký instantní prací ořechy?
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    ZSIS: To je standard u většiny startupů... Jen to má hezký marketing a příběh :-)
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    hm. to nejspis takova revoluvce nebude.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    ZSIS: To bude shoda, už nějakou dobu spokojeně používaám tohle z DM https://www.dm.cz/cleanly-eco-praci-prouzky-univerzalni-p8588008319666.html. žádný plast, papírový obal a ty rozpustné proužky...
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    TOM: to je vtipný. zrovna včera jsem to vzal, bylo v nabídce. že by to bechman už dělal na licenci? nebo tam je nějaký rozdíl, který nevidím? jsem napjat..

GECKO
    GECKO --- ---
    RSZ: Tohle by měl řešit vodoprávní úřad odboru životního prostředí místně příslušnýho úřadu s rozšířenou působností. Pokud si to poslal jako podání (ideálně datovkou nebo jinak ověřeně), tak by to měli řešit a ne se na to vykašlat. Je dobrý jim napsat, že chceš o výsledku být informován. jinak to je zjevně neoprávněné nakládání s odpadní vodou a i soukromý flastr může být celkem významný.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Grrr, včera jsem hledal zdroj smradu v džungli mezi Alšovou a Fibiškou a najdu tohle, odpad tam teče (asi docela dlouho) přímo do potoka, volal jsem MP a posílal to na "životní prostředí", za to by měl někdo dostat po hubě (počítám, že zdroj jsou hitlerhauzy v alšově)

TOM
    TOM --- ---
    na maker faire to myslím prodávali... byli jste někdo? překvapilo mě, jak je tam málo místa...
    Revoluce domácích prací z Liberce. Jeden papírek vypere celou pračku - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/liberec/zpravy/petra-doubkova-praci-papirky-pracka-ekologie.A240229_142420_liberec-zpravy_jape?h=A22A69FAF0B428BA16234C282C9278DB
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    RSZ
    RSZ --- ---
    btw zima mírná, ale jak ty silnice vypadají, to je totální katastrofa.. noa celá ta Sokolská od Šalďáku po Zhořeleckou, to je fakt Kazachstán (ale nějakej venkovskej)
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: košická-horáková má semafor vypnutý a u vlečky je dočasný, je to psycho i v poledne, ve 4 to bude katastrofa
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam