• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    JESTEDMAN: Dík, útulný místečko.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Vrtalo mi hlavou kde je ten bar u nádraží, co tam hořelo a pořád mi to neni jasný, ale včera jsem si skočil k Vietnamcům z odvrácený strany tý budovy a všiml si, že až za nima jsou v tom dvoře nějaký počmáraný dveře a vůbec takovej polosquat. To je ono?
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    ZSIS: hlásím že to funguje. netuším kde je výhoda oproti prášku. v mém případě to bylo v nabídce cenově levnější než většina prášků, takže ok. ale jinak nad tim furt kroutím hlavou.
    konec hlášení.

RSZ
    RSZ --- ---
    Mám jeden lístek do první řady, celkem chválená věc, jinak vyprodáno: https://www.svandovodivadlo.cz/inscenace/592/hadry-kosti-k%C5%AF%C5%BEe (zítra, Naivní)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Hlásím, že jsem zahlédl u Kyselky tramvaje, už to testují. Nevím teda, jestli už se dostanou až do Jablonce, ale tramvaj za Výhybnou dost dlouho nebyla.
    RSZ
    RSZ --- ---
    RSZ: ".......V lokalitě jsme už několik problémů řešili, ale obratem provedeme další dozory vynasnažíme se problém odstranit."
    RSZ
    RSZ --- ---
    GECKO: tedy ještě složení nějakých random proužků, prostě méně fosfatu a tak.. Mýdlové ořechy neperou, tohle by mělo.

Dodecylsulfát sodný, Dodecylbenzensulfonát sodný, 3-(polyoxyethylen) propylheptamethyltrisiloxan, zeolit, Alkohol cl2-15, ethoxylovaný, Isotridekanol
    GECKO
    GECKO --- ---
    RSZ: Tys do toho startupu investoval? :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    GECKO: imho detergenty bez zbytečného balastu okolo, tedy ne snake oil, ale bohuliba věc
    GECKO
    GECKO --- ---
    To jsou nějaký instantní prací ořechy?
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    ZSIS: To je standard u většiny startupů... Jen to má hezký marketing a příběh :-)
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    hm. to nejspis takova revoluvce nebude.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    ZSIS: To bude shoda, už nějakou dobu spokojeně používaám tohle z DM https://www.dm.cz/cleanly-eco-praci-prouzky-univerzalni-p8588008319666.html. žádný plast, papírový obal a ty rozpustné proužky...
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    TOM: to je vtipný. zrovna včera jsem to vzal, bylo v nabídce. že by to bechman už dělal na licenci? nebo tam je nějaký rozdíl, který nevidím? jsem napjat..

GECKO
    GECKO --- ---
    RSZ: Tohle by měl řešit vodoprávní úřad odboru životního prostředí místně příslušnýho úřadu s rozšířenou působností. Pokud si to poslal jako podání (ideálně datovkou nebo jinak ověřeně), tak by to měli řešit a ne se na to vykašlat. Je dobrý jim napsat, že chceš o výsledku být informován. jinak to je zjevně neoprávněné nakládání s odpadní vodou a i soukromý flastr může být celkem významný.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Grrr, včera jsem hledal zdroj smradu v džungli mezi Alšovou a Fibiškou a najdu tohle, odpad tam teče (asi docela dlouho) přímo do potoka, volal jsem MP a posílal to na "životní prostředí", za to by měl někdo dostat po hubě (počítám, že zdroj jsou hitlerhauzy v alšově)

TOM
    TOM --- ---
    na maker faire to myslím prodávali... byli jste někdo? překvapilo mě, jak je tam málo místa...
    Revoluce domácích prací z Liberce. Jeden papírek vypere celou pračku - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/liberec/zpravy/petra-doubkova-praci-papirky-pracka-ekologie.A240229_142420_liberec-zpravy_jape?h=A22A69FAF0B428BA16234C282C9278DB
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    RSZ
    RSZ --- ---
    btw zima mírná, ale jak ty silnice vypadají, to je totální katastrofa.. noa celá ta Sokolská od Šalďáku po Zhořeleckou, to je fakt Kazachstán (ale nějakej venkovskej)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam